Şimdi Ara

LİG TV + Vestel HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Ben evime digiturk taktırmak istiyorum. Esas amacım Lig tv seyretmek aslında. Yalnız çanak fln da takılacak. Yani herşey sıfırdan olacak. E bide olmuşken HD olsun istiyorum o kadar HD TV aldık. Takip ettiğim kadarıyla vestel'in 9102 modelini kiralamak mantıklı geldi bana. Şimdi şunu merak ediyorum: Ben bu isteklerimi nasıl bir araya getirebilirim? Kaça patlar bana? Hem Lig tv'nin kampanyalarından yararlanıp hem de HD izleyebilir miyim (Tabi 8 tl vererek)? Görüş ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.



  • 60 liraya patlayabilir aylık.
    http://www.ereyon.com.tr/urun/digiturk-12aylik-giris-spor-paketi.aspx
    Bunu al. aktivasyon ücreti ödersin sade kurulum canak filan beleş.
    Acele et 31 01 2011de bitiyor. Şuan en iyi kampanya.
  • Evet bende bugün gittim bir bayiye aynen bu kampanyayı onerdi. İLk 6 ay 55 sonra 63 tl .Toplamda 1 yıl taahutlu. Yalnız depolarında 9102 modelı yokmus. Bir sorun olursa zaten bızım malımız deıgtırıyoruz fln dedıler. Bende cok ustelemedım sorun olursa gelırler artık. Bu sekılde 5 buyuk kulubun maclarını ve tum hd kannalları ızleyebılcem. almayı dusunenlere tavsıye ederım.
  • Çok para acele etmişsiniz. Dediğim olay en iyisi idi. Tüm hd kanalları izleyebileceğim diyorsunuz ama paketiniz nedir?
  • Valla ben gittim.Bir form verdiler. Buna göre başlangıç paketi+ 2 tane temel paket(Belgesel paketi ve temel spor paketi)+ligtv şampiyonlar paketi. Buna göre hd kanalların hepsini izleyeceğim. ligtv,spormax,premier lig,trt,national geographig fln .Bunların hd leri 1 yıl boyunca acık olacak. ılk 6 ay 55 sonrakı 6 ay 63 tl odıycem. Sizin onerdıgınız paketıde ınceledım sanırım orada dıger kanalları hd ızlemek yoktu. Birde ben o paketın nasıl satıldıgını anlayamadım. Ben bayısıne gıttım bana neden oyle bırseyden bahsetmedı. Belkı onuda dusunebılırdım.
  • o aslında tvlerin yanında bedava verilen bir paket. 1 yıllık giriş spor. Lig tv için en iyi paket şuanda. 9 maç canlı. aylık 30 lira gibi birşey. Hızlı al hepsiburada zamanında çok sattı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.