Şimdi Ara

HYUNDAI GENESIS COUPE KULUBU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
12.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Genesis coupe ile ilgili herseyi burada paylasalim

    1-chn06 genesis coupe 2.0 TCI otomatik beyaz renk/siyah doseme/ankara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hayırlı olsun çok iyi bir araba güle güle kullanın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sonatave6
    Hayırlı olsun çok iyi bir araba güle güle kullanın.

    Tesekkurler.daha iyileri sizlerin olur insallah.
  • Sağlun ancak sizin arabanız baya bi güzel maşallahı var hani o 2.0T 213hp lik coupenin gazına dokunmak başka bir duygu olmalı?
  • hayırlı olsun. kazasız ve zevkle kullanın inşallah. ben de almayı düşünüyorum ama 0-100 8.3 sn spor coupe için biraz yavaş değil mi? amerikan sitelerinde 2.0t için etkili mod-tuning yapılabildiği yazıyor. 300 hp ye kadar çıkıyormuş. ama türkiyede bunu yapabilecek tuning firması varmı ya da yapan olacak mı gelecekte?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doco
    hayırlı olsun. kazasız ve zevkle kullanın inşallah. ben de almayı düşünüyorum ama 0-100 8.3 sn spor coupe için biraz yavaş değil mi? amerikan sitelerinde 2.0t için etkili mod-tuning yapılabildiği yazıyor. 300 hp ye kadar çıkıyormuş. ama türkiyede bunu yapabilecek tuning firması varmı ya da yapan olacak mı gelecekte?

    Bu aracin 3.8 motorlusuda var ama getirilmiyor.sahibinden.comda bir bayi 69000euro istiyor 64000 euroya birakiyor.aradaki farklar dokunmatik ekran navigasyon deri doseme rengi farki koltuk hafizasi ve 18 jantlar.2.0 motorda jant 19 inc.diger ozelliklerde bence cok gerekli degil.koltuk rengi siyah deri doseme.geriye dokunmatik navigasyon ve koltuk hafizasi kaliyor.ve motor hacmi aradaki fark.135000-85000=50000.bence degmez.performansa gelirsek ben memnun kalacagimi dusunuyorum.italyan spor arabalarinda bile 0-100 km 4 saniye civari.bunda 8 olmasi normal.tabiki tercih sizin
  • Aldigimiz hyundai icinden en cok merak ettigim arabamiz geldi.geriye birtek santafe kaldi.onuda outdoor paketi netlestirip ona gore style max yada outdoor olarak alacagiz.gelelim coupe icin goruslerime.arkadan itisli motorun 2000 oldugu icin performansi soru isaretiydi.sonucta genesisimiz 3.8 motor ve arkadan itisli.coupeninde 3.8 motoru var ama ulkemize gelmiyor.aracin eksikleri dokunmatik ekran navigasyon ve direksiyondan vites olmamasi.2000 motor yeterli hatta arkadasimin kullandigim peugeot rcz ye gore daha atak.bunda arkadan itis olmasinin rolu buyuk.sadece yere cok yakin buda normal spor arac sonucta
  • Genesis coupe alirken rcz ile arasinda kalmistim.rcz dis gorunus olarak daha guzel.ic mekan kalitesi birbirlerine yakin.benim icin onemli olan motordu ve genesis coupe arkadan itisli motoruyla bir adim one cikti.arkadasimin rcz sini kullanmistim almadan once ama motoru beni tatmin etmedi o yuzden genesis coupe sectim ve iyiki secmisim.
  • Normalde arka spoiler kanat gelmiyor galiba.3.8 motoru satan galeride yoktu cunku.spoiler kanat arka gorusu azda olsa engelliyor.eger hyundai assan bu kanati takip satisa sunduysa yani orjinalde yokken sonradan ilave edildiyse arac muayenesindede sorun olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakan5408
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-gencler-otomotivden-genesis-3-8-v6-coupe-beyaz-taba-42528009/detay
    48.500 euro gerçekten iyi fiyat...

    Iki ay onceki fiyattan baya dusmus.o zaman dusmus olsaydi kesin bunu alirdim.3.8 motor harika.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chn06

    quote:

    Orijinalden alıntı: hakan5408
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-gencler-otomotivden-genesis-3-8-v6-coupe-beyaz-taba-42528009/detay
    48.500 euro gerçekten iyi fiyat...

    Iki ay onceki fiyattan baya dusmus.o zaman dusmus olsaydi kesin bunu alirdim.3.8 motor harika.

    Yalniz bu aracla ilgili kafamda suphe olustu.1 ay oncesine kadar 69bin euroydu.bayi 65bi euroya kadar birakabilecegini soyledi.simdi ise fiyat 48bin euro.sanirim 45bine alinabilir.arac sifir deniliyor ama acaba sorunmu var.ne biliyim tirdami dustu yada degisen parcasimi oldu.bende suphe olustu.direk bu fiyat olsaydi ve 21bin euro dusmeseydi fiyat sorun olmayacakti.ayrica 2.14x48bin=102bin hadi zam geldi diyelim 105bin olsun.2.0 motorlusu 89bin hyundaide.arada 16 bin kaliyor 3.8 motorla.bana garip geldi acikcasi.
  • cihan şu arabalara bi toplu resimde çekde koy da meragımız gitsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djnone
    cihan şu arabalara bi toplu resimde çekde koy da meragımız gitsin

    insallah hocam.hepsini bir araya toplayabilirsem tabikide.
  • Genesis coupe kullanan yokmu arkadaslar
  • kullanmak istiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djnone
    kullanmak istiyorum

    Insallah nasip olur bir gun:)
  • ınsallah ne diyelim
  • şehir içi 14 litre benzin yakıyor yani her KM'de 50 kuruş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ohara

    şehir içi 14 litre benzin yakıyor yani her KM'de 50 kuruş.



    1577 kg 210 beygir 308 nm arkadan çekiş ve gerçek bir spor otomobil.. kaç yakmasını bekliyorsunuz ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.