Şimdi Ara

Media Player' dan 100 Hz görüntü alabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 gün önce smartmedia hd vision full hd media player aldım. lcd tvmin modeli samsung c650 102 ekran. hdmi aracılığıyla media player ı tv ye bağladım. ancak tvnin media playerı 1080p bluray filmleri daha akıcı ve takılma olmadan oynatırken, media playerdan izlediğim zaman hafif takılmalar oluyor ve buda insanı rahatsız ediyor. farklı hdmi çıkışlarını farklı hddleri ve farklı filmleri denedim ama sonuç aynı. sanırım bu sorun tvnin direk 100 hz görüntü vermesiyle alakalı. media player ise maximum 60 hz verebiliyor. bunun bir ayarı varmıdır ? başka media playerlar da aynı sorunu yaşarmıyım? bilgilerndirirseniz sevinirim. iyi forumlar



  • aynı tv ile western ditial player live kullanıyorum ve hiçbir problem bulunmuyor. tv nin 100hz olması ile ilgili bir sorun olduğunu sanmam. playerda bir problem olabilir belki..
  • C650 100 hz olsa bile video girişleri 60 hz ile sınırlanmıştır. Sorun sizin media playerda olabilir. İç ayarları ile oynanıp iyileştirmeye çalışın olmuyorsa yapacak birşey yok çünkü sorunun kaynağı mediaplayerın yazılımı ve işlemcisidir.
  • cevaplar için sağolun. bende büyük ihtimalle elimdeki media player ı wd tv live ile değiştireceğim. ancak tek korkum ondada böyle bi sorunun başgöstermesi.

    ender bey sizin bu konudaki fikrinizi alabilirmiyim? yani başka bir playerda böyle takılma sorunları yaşarmıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.