Şimdi Ara

Iphone bilgi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar Iphone konusu çok ve vaktım az olduğu için forumu fazla inceleyemedim. Sizden ricam; bir bayan için hediye olarak telefon alacam Iphone 4 ve N8 arasında kararsızım. N8'in yavaşlığı ve donma veya resetleme sorunlarından dolayı Iphone düşünüyorum ama Iphonun en belirgin anten sorunu vardı, halloldumu yada başka sorunu varmı?

    N8'i sorunlu diye almayım 2 katı para ödeyip sorunlu bir cihaz almak istemiyorum. Acil olarak cevaplarınızı bekliyorum, çarşamba gününe kadar karar verip telefonu almam lazım.



  • forumu araştırmayı deneyin bi zahmet,zaten varolan hadiseler için ekstra konu acıp kirlilik yaratmayın lütfen...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bodur

    forumu araştırmayı deneyin bi zahmet,zaten varolan hadiseler için ekstra konu acıp kirlilik yaratmayın lütfen...


    Forum kurallarını ve forumdaşa saygıyı en az senin kadar biliyorum merak etme.... Zaten yazmışım acelem olduğu için tüm konuları inceleyemiyorum diye, kullanan ve kararsız kaldığım iki telefon hakkında yorum yapacak arkadaşlardan bilgi istedim ama her nedense kirlilik yaratmaktan bahseden şahsınız; Fikir vermek yerini şöyle yapsaydın, böyle yapsaydın diye kirlilik yaratıyorsunuz......
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tashandesign

    Dostum öncelikle iphone 4 n8 den çok dha iyi bir cihaz kullanım alanı ve genişliği olarak. En başta yazılım farkı var aralarında fakat gelelim sorunlarına. Anten sorunu kesinlikle abartılıyor ilk zamanlardaki cihazları bilmiyorum ama artık öle sol elle tutunca yok konuşma yarıda kesilir felan bunlar hikaye ama soyle bır durum var asıl onlardan kork bence iphone 4 alıcaksan :) ben aldım şuanda 3.kez cihaz değişti yenisi kısmetse 1 saat sonra elimde olacak. Konuşurken ahizesinde cızırtı ve yuksek seslerde çatlama oluyor ve bunun gibi ufak tefek sorunları çıkma olasılıgı var ben ne hıkmetse degıstırdım 2 cıhazdada cıktı sımdı 3.gelıyor n8 dede kıtlenmeler oluyor bıldıgım kadarı ıle eger deneme sansın varsa al elıne kontrol et ve saglam bır ıphone 4 al :)


    Dostum ilgi ve bilgi için sağol, Elektronik şans işidir, herkezin sorunlu dediği şey sizde sorunsuz, herkezin sorunlu dediği şey sizde sorunlu olabilir. Benimde başıma samsung buzdolabinda aynısı geldi. Forumda konunun uzmanları samsung'u tavsiye ettiler, aldım. Darbeli çıktı değişim kararı aldık gelen 2 tane üründe darbeli olunca para iadesi alip bosch aldım... Şunu söyleyip hediye alacağım için arıza olasılığı en düşük olan cihazı almak istiyorum, işin garibi piyasada ne N8 nede Iphone 4 var bu gün 3-4 gsm operatörü bayini ve bimeks,teknosa,saturn magazalarını gezmeme ragmen 2 telefonda yok. Karar verirsem ilk bulduğumu alacam seçme şansım çok yok, en geç çarşambaya kadar almam lazım..




  • Nokia x3-02 al, bayanlara çok güzel gidiyor. (beyaz)


    Hem dokunmatik hem tuş takımlı..

     Iphone bilgi lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tukrok -- 7 Ocak 2011; 16:08:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tukrok

    Nokia x3-02 al, bayanlara çok güzel gidiyor. (beyaz)


    Hem dokunmatik hem tuş takımlı..


    Tavsiye için teşekkürler ama N8 yada Iphone arasındayım ikisinden biri olursa iyi olur, iki telefonu kıyaslıyacak birilerinden, yada her hangi birini kullanan arkadaşlardan iyi yada kötü yanlarını anlatan yorumlar bekliyorum.
  • ciddi anlamda yaziorum ip4cook daha iyi ama siz n8alin,cunki ios; kullanmayi bilmeyenler ve ogrenmek istemeyenler icin kullanimi zor olabilir,ornek;esiniz bir mp3u ringtone yapmal istediginde ip4te ugrasir,n8de ugrasmaz,bu gibi nedenlerle n8 cok daha kullanisli olur.
  • N8 hakkında pek bir bilgim yok ama iPhone 4'ü aldıktan sonra pişman olacağınızı hiç zannetmiyorum, anten sorununa gelince de telefonu normal (diğer bütün telefonları nasıl tutuyorsanız) tutarsanız hiçbir problem olmuyor. En kötü ihtimal bir tane kılıf alırsınız hem telefonu çizik darbelerden korursunuz hemde anten sorununu çözmüş olursunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ewci

    ciddi anlamda yaziorum ip4cook daha iyi ama siz n8alin,cunki ios; kullanmayi bilmeyenler ve ogrenmek istemeyenler icin kullanimi zor olabilir,ornek;esiniz bir mp3u ringtone yapmal istediginde ip4te ugrasir,n8de ugrasmaz,bu gibi nedenlerle n8 cok daha kullanisli olur.


    İlgi için teşekkürler, kullanacak kişi convertle modla uğraşmaz tel.le yapacagı işlemler konuşma,mesajlaşma,müzik dinleme ve fotograf çekek azda olsa oyun oynar. N8 multimedya özelliğiyle öne çıkıyor ama sorunlu olduğundan bahseden çok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Charles Carmichael

    N8 hakkında pek bir bilgim yok ama iPhone 4'ü aldıktan sonra pişman olacağınızı hiç zannetmiyorum, anten sorununa gelince de telefonu normal (diğer bütün telefonları nasıl tutuyorsanız) tutarsanız hiçbir problem olmuyor. En kötü ihtimal bir tane kılıf alırsınız hem telefonu çizik darbelerden korursunuz hemde anten sorununu çözmüş olursunuz


    Hocam tavsiyen için teşekkür ederim, Iphone4'e dogru bir meyillenmem başladı ama istanbul forumu gezdim ne N8 nede Iphone4 var ( saturn,teknosa,bimeks,ve oparatör magazalarında). Çarşambaya kadar almam lazım ama kısmet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.