Şimdi Ara

WD Elements Play media oynatıcı rezilliği!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaşlar uzun süredir bir media player almak istiyordum. piyasadaki model/marka fazlalığı kafamı allak bullak ediyordu. dünde vatana uğramışken media playerlara bakim dedim. reyonu incelerken ordaki görevli eleman hemen " WD Elements Play" ürününü önerdi. (yeni gelmişmiş, çoğu özellik mevcutmuş falan filan) iyi güzel ballandıra ballandıra anlattı sağolsun , bende artık şu işi aradan çıkarim deyip aldım ürünü. bu player ı 1080p film ve genellikle flac formatlı müziklerim birde fotoğraf makinamla çektiğim resimlerim için almıştım. neyse geldik eve büyük bi hevesle kurdum ürünü. birinci şoku dts desteği olmamasıyla yaşadım. piyasadaki media oynatıcılarının %99 unda dts desteği varken bu ürüne koymayı akıl edememiş heralde western digital ! filmlerimin %80 i dts olduğu için hiçbirini desteklemedi. (görüntü var,ses yok) yani film mevzusu yalan oldu. bi umut müzik performansı iyidir belki dedim. flac dosyalarının bazılarını açıp bazılarını açmadı. o açtıklarındanda maalesef beklediğim ses kalitesini alamadım. 1080p videolarda takılma da cabası. aldığım gibi geri iade ettim ürünü. forumdaki tavsiyelerede uyarak dark mini media player aldım. 10 dk lık kullanım sonucu çok iyi sonuçlar aldığımı söyleyebilirm. (gerek ses gerek görüntü olarak)


    western digital gibi bir marka nasıl olurda 2011 yılında böyle rezil ürünler çıkarır anlamak mümkün değil. bu devirde herşey para olmuş. yarın bi başka model daha çıkarıp ona koyarlar heralde bu olmayan özellikleri. bu döngüde böyle devam eder büyük ihtimal. bu arada siz siz olun eğer istanbulda yaşıyorsanız girdiğiniz ilk mağazadan bi ürün beğenip almayın, biraz araştırın







  • git değiştir hemen ne olacak ki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murdocklawless

    git değiştir hemen ne olacak ki?


    tam okumadın heralde ürünü değiştirdim, bu mesajı yeni player alacak arkadaşlara yol göstersin diye yazdım
  • neden böyle fantezilere atlarsınız bende onu anlamam.kaç paraya aldın sorması ayıptır WD ve dark'ı ?
  • Neyse geçmiş olsun.. yolun başından dönmüş iade etmişin.. Dark ın hayrını görüver..
  • eyvallah uyarın için sagol gerçektende öyle ballandıra ballandıra anlatıyorlar
  • Western Digital'in Elements kod adlı ürünleri zaten başlangıç segmentindedir. Fazla beklentide olmamak lazım. Suç satış görevlisinde. Düzgün bilgilendirmemiş. Ürünün internette bulunabilen incelemelerinde eksiklerinden bahsediliyor. Bu tür ürünleri almadan önce mutlaka incelemeleri ve kullanıcı yorumlarını okumak gerekli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .ZeuS.

    Western Digital'in Elements kod adlı ürünleri zaten başlangıç segmentindedir. Fazla beklentide olmamak lazım. Suç satış görevlisinde. Düzgün bilgilendirmemiş. Ürünün internette bulunabilen incelemelerinde eksiklerinden bahsediliyor. Bu tür ürünleri almadan önce mutlaka incelemeleri ve kullanıcı yorumlarını okumak gerekli.


    Aynen katılıyorum. Suç WD yerine sana o ürünü tanıtan satış görevlisinde. WD üründe DTS desteğinin olduğunu yazmamışsa suç seni yanlış yönlendirende.
  • dostum bilgilendirmen için çok sağol bende bu gün elektroworl de gördüm tam alacaktım dur dedim bir gün daha beklesin eve gidip forumlara göz atayım nasıl bir cihazdır diye sayende çok büyük bir hatadan döndüm
  • ArkadaslR bende urunu bugin aldim, amacim bunu ev sinemasi sistemime baglayip mkv oynatmak. Cunku ev sinema sistemimin oynaticisi mkv oynatmiyor. satici arkadasin dedigine gore eger benim ses sistemim eger dts destekliyor ise bu urunun desteklemesine gerek yokmus.. Optik ses cikidlari zaten dts icin yapilirmis.. Bakalim deneyip gorcem. Eger kesin acmaz derseniz hic kutusunu bile acmayayim..
  • iyi araştırmadan almışınız . soylediginiz tum ozelliklere sahib olan model wd tv live hub . veya hdd olmiyan wd tv live almaliydiniz .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quikcem

    iyi araştırmadan almışınız . soylediginiz tum ozelliklere sahib olan model wd tv live hub . veya hdd olmiyan wd tv live almaliydiniz .

    cevabınız bana ise, yanlış değil doğru ürünü aldım. Çünkü bu yazdıklarım wd elements play için geçerli.. 2 gündür deniyorum ve performansını ölçüyorum. Fiyat+performans denkleminde sanırım en iyisi bu. dark mark gibi saçma çin malı cihazlar alacağıma bunu tercih ettim. Yarın birgün sorunu olsa bad sector bile oluşssa biliyorumki aldığım yer gerekirse sıfırıyla değiştirecek..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyhes -- 4 Nisan 2011; 17:01:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktay_reis

    evet arkadaşlar uzun süredir bir media player almak istiyordum. piyasadaki model/marka fazlalığı kafamı allak bullak ediyordu. dünde vatana uğramışken media playerlara bakim dedim. reyonu incelerken ordaki görevli eleman hemen " WD Elements Play" ürününü önerdi. (yeni gelmişmiş, çoğu özellik mevcutmuş falan filan) iyi güzel ballandıra ballandıra anlattı sağolsun , bende artık şu işi aradan çıkarim deyip aldım ürünü. bu player ı 1080p film ve genellikle flac formatlı müziklerim birde fotoğraf makinamla çektiğim resimlerim için almıştım. neyse geldik eve büyük bi hevesle kurdum ürünü. birinci şoku dts desteği olmamasıyla yaşadım. piyasadaki media oynatıcılarının %99 unda dts desteği varken bu ürüne koymayı akıl edememiş heralde western digital ! filmlerimin %80 i dts olduğu için hiçbirini desteklemedi. (görüntü var,ses yok) yani film mevzusu yalan oldu. bi umut müzik performansı iyidir belki dedim. flac dosyalarının bazılarını açıp bazılarını açmadı. o açtıklarındanda maalesef beklediğim ses kalitesini alamadım. 1080p videolarda takılma da cabası. aldığım gibi geri iade ettim ürünü. forumdaki tavsiyelerede uyarak dark mini media player aldım. 10 dk lık kullanım sonucu çok iyi sonuçlar aldığımı söyleyebilirm. (gerek ses gerek görüntü olarak)


    western digital gibi bir marka nasıl olurda 2011 yılında böyle rezil ürünler çıkarır anlamak mümkün değil. bu devirde herşey para olmuş. yarın bi başka model daha çıkarıp ona koyarlar heralde bu olmayan özellikleri. bu döngüde böyle devam eder büyük ihtimal. bu arada siz siz olun eğer istanbulda yaşıyorsanız girdiğiniz ilk mağazadan bi ürün beğenip almayın, biraz araştırın

    valla arkadaşlar kusura bakmayın ama yerde yere vurduğunuz kadar değilmiş..

    Alt yazı boyutu ayarlanıyor,
    filmlerde donma olmadı,
    Dts sesi optik çıkışından 5.1 ses sistemime bağladığımda aldım,
    Veri hızı benim için çok önemli değil, sonuçta her dakika bunun içine tek tek film atmayacağım.. ufak usb harici diskime o anlık izleyeceğimi bilgisayardan kopyalayıp sonra buna bağlayarak izlerim.. Arşivimi güncelleyeceğim zamanda bilgisayarımı bunu bağlar güncellerim.



    Wd Tv live olan kat kat iyi deniyor forumlarda ancak 216 TL fiyatı var. ben 260 TL ye içinde 1TB Harddiskli olan bu modeli tercih ederim. Eğer 40TL ye 1 TB harddisk alabileceğimi bilsem evet gider WD TV live alır üstüylede harici hdd alırım ancak o bile beni cezbetmeyebilir.. Bu sefer ortada yığınla kablo olacak..

    Yanlışım varsa düzeltin lütfen,

    saygılar.




  • beyhes arkadaşıma katılıyorum bende optik girişli bir ses sistemi var ve hiç bir dts problemi yaşamıyorum bence eleştirmeden önce biraz araştırıp öyle yorum yapmalı bu yazıyı okuyup yanlış yönlenen arkadaşlar olabilir...
  • Bende Smartmedia hd vision sipariş ettim cuma günü elimde umarım iyidir :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Feeldevotion

    Bende Smartmedia hd vision sipariş ettim cuma günü elimde umarım iyidir :)



    Büyük hata gelmeden iptal et, benim arkadaş servise göndere gindere kanser oldu şu an dark kullanıyoruz çok memnunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.