Şimdi Ara

Numara taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şua an turkcell faturalı kamu 1200 ve kesim tarihi ayın onu olan hatımı kısa zamanda vodafoneye taşımam gerekiyor,bide ayın dokuzu sarkarsa bir gün için turkcell bana 40 tl bir fatura çıkaracak,turkcell bayisi bu kalan beş gün için kesin geçersin garantisi vermiyor,ama bayi bunu öneriyor; hatını ayın dokuzundan önce turkcell kontörlüye çevir,bir kaç gün sonra vodafoneye geçişi yaparız,bu olabilirmi,önerceğiniz başka yöntem varmı.



  • türkcell konturlüye cevırebılırsınız ama tahahütünüz yoksa bu olabılır.
    ama 1200 dknızı bitir bu kısa sürede derim
    dier hatta taşıyacaksanızda fatura kesım tarıhınden en az 7 gün önce işlemlerı yaptırnki fatura kesım sonrasına sarkmasın taşıma süreci.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mnr980

    türkcell konturlüye cevırebılırsınız ama tahahütünüz yoksa bu olabılır.
    ama 1200 dknızı bitir bu kısa sürede derim
    dier hatta taşıyacaksanızda fatura kesım tarıhınden en az 7 gün önce işlemlerı yaptırnki fatura kesım sonrasına sarkmasın taşıma süreci.

    İlgine teşekkür şu an bulunduğum kamu 1200 dakada tahütüm yok.
    numaramı taşıyacağım vodafone cep kamu 1000 tarifesidir,kesim tarihi bu şekil geçiyor;Toplu süre ücreti yeni abonelerde ilk ay için; " Cep Kamu1000" e abonelik tarihinden fatura kesim tarihine kadar olan süre ile orantılı olarak alınır.
    Bide kontörlüye çevirdikten sonra hemen numaramı taşıyabileckmiyim yoksa bir süre şartı varmı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hssahin65 -- 4 Ocak 2011; 11:35:13 >
  • kontörlüye çevirme gayet mantıklı. beklemenize gerek yok.

    yada vakit varsa turkcell fatura hesap kesim tarihinden bir hafta önce, numara taşıma talimatı verin.
  • tarife saniyeye çevir olsun bitsin birşey olmaz, benim 1 gün geç geçmişti fatura oluşturulmamıştı :) ama tekrar turkcelle dönüyorum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fusem

    kontörlüye çevirme gayet mantıklı. beklemenize gerek yok.

    yada vakit varsa turkcell fatura hesap kesim tarihinden bir hafta önce, numara taşıma talimatı verin.

    İlgine teşekkürler zaten kesim tarihi ayın onudur bende aralık 30 da taşıma için gereken evraklarımı alt bayiye verdim ki zamanında geçsin sorun oluşmaması için,ama bayinin ihmali ve müşteri hizmetleri aramamla fark etim,anabayi bu gün için ayın dokuzunda önce taşıma garantisini vermiyorum dedi,bende evraklarımı geri çektim 40 tl yi bir gün için göze almadım.
  • hssahin65 Neden Vodafone kamu. Fiyatlar yaklaşık aynı değilmi.

    İlla geçeceksen birde öneri sunayım. Turkcell mh ara hesap kesim tarihini ayın 20 sine yada 25 ine aldır. Turkcell de zaten 3 tane hesap kesim tarihi var. 10u 20si ve 25i. Seninki 10u olduğuna göre ayın 20sine yada 25ine aldır. Böylelikle zaman kazanmış olup rahat rahat paketindeki dakikaları kullanıp hattını taşımış olursun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hssahin65

    Arkadaşlar şua an turkcell faturalı kamu 1200 ve kesim tarihi ayın onu olan hatımı kısa zamanda vodafoneye taşımam gerekiyor,bide ayın dokuzu sarkarsa bir gün için turkcell bana 40 tl bir fatura çıkaracak,turkcell bayisi bu kalan beş gün için kesin geçersin garantisi vermiyor,ama bayi bunu öneriyor; hatını ayın dokuzundan önce turkcell kontörlüye çevir,bir kaç gün sonra vodafoneye geçişi yaparız,bu olabilirmi,önerceğiniz başka yöntem varmı.

    ortalama 3günde geçiyor ama normal süresi 6gündür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.