Şimdi Ara

Baymak Lamber Kombi e25 /e26 hataları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
11.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar doğal gaz kombi hakkında hiç bir bilgim yok neredeyse. Evimizde ki kombi bu ara sık sık bu E25 ve E26 hatalarını vermeye başladı. bu hataları verince kombi doğal olarak kapatıyor ısıtma işini ve özellikle gece saatinde olduğunda evde gerçekten bi serinlik oluyor. Bunun çözümü kendim yapabilirmiyim yoksa illa servis mi aranması gerekiyor??



  • Kullanma klavuzunda bomba blokaj hatası olarak görünüyor. Kombileri kullanmadığımız dönemlerde bile elektirik bağlantısını açık bırakmamız gerekiyor sizin durumunuzu bilmiyorum böyle bir nedenden dolayı pompa sıkışmışta olabilir başka nedenlerden dolayı arızalanmışta olabilir. Eğer kapatıyorsanız kombinizi devamlı açık tutun yani ısıtma ve sıcak su kullanım bölümünden kapatın tamamiyle kapatmayın yoksa pompanın arızalanması kacınılmaz.
  • servis gelip bakmasına rağmen sorun devam etmekte bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
  • baymak servisliği yapan biri olarak söylüyorum bu arızanın 10 tane sebebi olablir ntc ler limitasyon pompa fan vs burdan sana sabaha kadar yazsak boş o servis kimse işini iyi yapsın e25 verir bi gidersin başka bir arıza çıkar yanılırsın bakmak lazım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.