Şimdi Ara

TV'li istiyorum şu an en ucuz navking maxi tv 279 TL, ne dersiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar acil olmamakla birlikte araç içi bir navigasyon cihazı alayım diyorum, teknolojinin kıyısında olsun ama çok pahalı olmasın.

    bluetooh araç kiti olarak kullanabilme, fm transmitter mutlaka olsun,

    işlemcisi ve GPS alıcısı güncel olsun,

    ve olursa TV'si olsun

    bunları söyleyince her bir şeyi istemiş gibi oluyorum:) şu an piranhanın avatar ve quattro modelleri, Navitech NAV-PXT306F modeli ve navking maxi TV var.

    navkingin modeli world'ün mtv kampanyası ile 279 TL'ye geliyor. ama üzerinde route 66 var. herkes başarsoft en iyisi diyor. daha önce navigasyon cihazı kullanmadım, igo falan çok mu farklıdır. navkingi alsak igo yükleyebilir miyiz?

    ömür boyu güncelleme garantisi doğru mudur?

    yani anlayacağınız navking alınır mı?

    ha bu arada acelem yok demiştim ya, bu cihazların daha yeni işlemci ve GPS alıcılı olanları geliyor mu yakında???

    yoksa multimedia internet device veya portable internet device diye geçen cihazları mı bekleyeyim? böylece navigasyon aletini günlük yaşamtımda da kullanabilir olurum?







  • Siz hiç kamasonic marka herşeyi olan bir ses sistemi ile sadece belli şeyleri olan bir Yamaha'yı kıyaslarmısınız Başka bir şey yazmama gerek yok,bu yazdıklarınızın olması teknolojinin üstünlüğü ile alakalı değil,eğer firması işi bilmiyorsa bu artık özellikler başınıza dert olur,neticede birini yaparken diğerinden feragat edersiniz,kabullenirsiniz
  • pek anlamadım?

    navking=kamasonic
    piranha, navitech= yamaha mı demek bu?

    TVsi var diye navking alınmaz mı?

    SIRF V beklenir mi?

    kıyaslama elbetteki özellikler ile olur ama kalite ayrı bir şey, aynı fiyata vw kalitedir ama özellik dersen kocaman eksi, gider bir fiat alırsın herşey olur ama kaliteden kaybedersin.

    tabi herşey marka demek de değil o ayrı.
  • Ben yazdığınız gibi bir şey yazmamışım Dediğim şu,belli markalarda fazla özellik içeren şeyler girdikçe asıl olması gereken özelliklerden kaybedersiniz.O tv'yi ancak dururken ve belli yerlerde eh işte izlersiniz,yani karar sizin piyasada hala AtlasIII ve daha eski modeller bile iş gördüğüne göre bekleyip beklememek size kalmış,ama bu Altas V konusunda bakalım kim kullanıcıyı aldatacak unutmadan SiRF V diye bir şey yok !
  • Bahsetmiş olduğun cihazları alma amacında önemli tabiiki, sırf TV özelliği içinmi? Çünkü dahili anteni olan araç içi multimedya cihazları dışındaki bütün cihazlar Analog TV çok iyi randıban vermiyor. Ama Navking MAXI-TV ürünü kampanyaya özel bu fiyata kaçırılmayacak bir ürün. İnternet özelliği olan PND cihazlarıda bu sene çıkacaktır fakat internet kullanımı ne kadar randıbanlı olur bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: llevventt

    Bahsetmiş olduğun cihazları alma amacında önemli tabiiki, sırf TV özelliği içinmi? Çünkü dahili anteni olan araç içi multimedya cihazları dışındaki bütün cihazlar Analog TV çok iyi randıban vermiyor. Ama Navking MAXI-TV ürünü kampanyaya özel bu fiyata kaçırılmayacak bir ürün. İnternet özelliği olan PND cihazlarıda bu sene çıkacaktır fakat internet kullanımı ne kadar randıbanlı olur bilmiyorum.



    araç içinde navi ile aynı zamanda multimedyaya sahip olayım istiyorum. onun için tv, video ve ses performansı önemli. yaza kadar naviye ihtiyacım yok esasen, indirim varken alsam mı diye aslında açtım başlığı ama pek tavsiye edilmiyor anladığım kadarıyla.
  • bnm de sizinki ile aynı sorunum var.. ne yaptınız aldınız mı makinayı...
  • Maxı tv yi falan bilmem ama geçen yıl World ün MTV kampanyasından mini s-350 modelini aldım ve bin pişman olarak sattım ...
  • navkingi almadım
    nedenlerine gelince
    haritası başarsoft değil, route 66 yazılım ise igo kadar performanslı değil.
    ne yapılabilir navking alıp üstüne başka yazılım sıkılabilir, haritalar da kaçak kullanılabilir, uğraşmak gerek
    aynı şeyi çinden getirtilecek aletler için de geçerli ozaman niye fazla para vereyim.

    diğer nden de navkingin değil ama piranha quatronun bina içi (vatan) tv performansı berbat, hareket halinde iken de öyleymiş:(
    o zaman tvye niye fazla para vereyim??

    çin işi tvli olan vesiyonalrının videolarını izledim. gayet başarılı? farkını bilmiyorum.

    ayrıca her ne kadar yukarıda arkadaş sırf V çıkmıyor dese de sirf'ın kendi sitesi ve DH'de piranha müdürü ile yapılan söyleşide de belirtildiği üzere sirf V versiyonu geliyor.

    acelem yok bir kaç ay daha bekleyebilirim. navking kampanyası zaten şubat sonuna kadarmış:)




  • Çinden getirme derim hem bu forumda hemde diğer forumlarda çok fazla pişman olan arkadaş var sonuçta ürünlerin hiçbir garantisi yok ve emin ol ki TV performansları aynıdır. Daha önceki mesajımda olduğu gibi bu cihazlardan multimedya adına çok şey bekliyorsanız hayal kırıklığı yaşarsınız. Bu sene içerisinde Atlas V işlemcili ürünler piyasaya girer diye düşünüyorum beklemekte yarar var.
  • SELAM Bende bakıyorum ama 7.0 ınch ekran istiyorum sizin istediginiz özelliklerde amam ekran 7.0 ınch olcak
    işlemci çokönemliymiş araştırmalarımda gördügüm kadarıyla.
  • sirf atlas V için:

    http://www.csr.com/products/42/sirfatlasv

    ama hangi cihazlarda var derseniz, çin işi olanlar kullandıklarını söylüyorlar sadece, diğer marka olanlarda henüz yok heralde?
  • Navking Max Tv cihaz haritası bizraz zayıf ama başka harita yükleyebiliyorsunuz. Ben kendimde kullanıyorum oldukça da memnunum

    Fiyat olarak da buradan bi göz atın derim

    http://www.alestabilgisayar.com/asp/product/62951/NAVKING-5-0-Ekranli-TV-FM-Transmitter-Ve-Bluetootlu-Maxi-TV-Serisi-Navigasyon&view=2

    Kesinlikle tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.