Şimdi Ara

Gigabyte GA-MA790X-DS4 Bios Update Sıralama Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Halinden ve ürününden memnun, kendi halinde bir Gigabyte GA-MA790X-DS4 kullanıcısıyım. Kullanmakta olduğum AMD Athlon 64 x2 5200+ işlemcim son bir haftadır 80 derece üzerinde seyrettiği için ufaktan kıllanmak suretiyle işlemci değişimine hazılık yapmaktayım. AMD Athlon II X4 640 3.0GHz 2MB AM3 işlemcisini (özellikle fiyatını) beğenip almaya karar vermiş bulundum.

    Uyumluluk için Gigabyte'ın sitesine girince F10D Bios'u ile uyumlu olduğunu gördüm. Şimdi sorum şudur; benim şu an kullandığım Bios versiyonu F2 (imiş Evereste göre) fakat F10D ile F2 arasında da haliyle farklı updateler (http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/bios/ga-ma790x-ds4_1x.html) var. Bunları sırasına göre indirip mi bios update yapacağım, yoksa sadece F10D'yi indirsem yeterli olur mu?

    Arada diğer bir soru daha geldi aklıma. Diyelim ki ben bu bios'u update ederken patlattım ki daha önce hiç bios update yapmadığımdan patlatabilirim de . Bu anakartın dual bios özelliği var, diğer bios otomatik devreye girer mi yoksa elimde anakart servisin yolunu mu tutarım?

    Şimdiden teşekkürler.







  • En son biosu yükleyeceksiniz. Aradakileri yüklemeyeceksiniz.
    Gigabytın kendi bios yükleme programı var.
    Onunla yükleyebilirsiniz.
    Bios yüklerken elektrik giderse sıkıntı olabilir. bunun dışında işlemi yarıda bırakmadıkça bir sorun çıkcağını sanmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.