Şimdi Ara

İzmir Saç Ekim Merkezleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
6
Favori
85.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, konu ile ilgili internet başında uzun araştırmaları biraz olsun azaltabilmek namına böyle bir konunun yararlı olabileceğini düşündüm. Amacım herhangi bir yerin reklamını yapmadan İzmir'de olup aşağıdaki alfabetik listede yazılı olan veya olmayan (forum üzerinden de mesajla ulaşıldıkça eklemekteyim) belli başlı yerler hakkında bilgi ve daha önce tedavi görmüş olan yahut bilgi sahibi olan birilerinin olumlu-olumsuz görüşlerinin paylaşılabileceği yararlı bir konu oluşturmaktır.

    Objektif ve eski bir dh kullanıcısı olarak 2010'da açtığım bu başlıkta 2019'da yine güncelleyerek nette bilgilerine ulaşabildiğim İzmir Saç Ekim alanında ön plana çıkan bazı büyük merkezleri listeliyorum.

    Bilgi paylaştıkça artar mantığıyla bu başlığa yolu düşmüş, saç ekim merkezleri, saç dökülmesi - sebepleri, tedavisi, saç ekiminde fue - fut yöntemleri, nasıl yapıldığı öncesi - sonrası, önemli hususlar, saç ekim fiyat - ücretleri, kısaca saç dökülmesi ve ekim sürecinde nelere dikkat edilmesi gerektiği vb. konularda insanların yararlanması temennisi ile konu açılmıştır. Daha önce İzmir'de saç ektirmiş veya konu ile ilgili bilgi sahibi arkadaşların mesajları ile başlık daha da zengileşecektir.

    Konunun daha da yararlı hale gelebilmesi için görüş ve yorumlarınızı esirgemeyiniz.
    İyi günler.


    İZMİR SAÇ EKİM MERKEZLERİ
    (2020 Listesi alfabetik sıraya göredir)

    Clinich Hair Saç Ekim Merkezi
    Adalet Mahallesi, 1586/3. Sk. No:13, 35530 Bayraklı/İzmir
    0850 333 4 722 / 0232 343 25 85 / 0232 343 25 84
    http://clinichair.com/tr/
    https://www.youtube.com/channel/UCrwrCUjtGdbZvmgx4uqu5bA/featured


    Gazi Hastanesi Saç Ekim Merkezi
    Kahramanlar Mh., 1421 sokak No:29, Alsancak, 35230 Konak/İzmir
    0232 464 79 79
    http://www.gazisacekimi.com/
    https://www.youtube.com/user/gazihastanesi


    Özel Ento Saç Ekim Merkezi
    Kazımdirik Mahallesi, 364/1. Sk. No:36, 35100 Bornova/İzmir
    0232 400 36 86 / 0538 636 82 28
    http://entosacekimi.com/
    https://www.youtube.com/channel/UCYuYjO_knoNGkT0GsxziEhA

    Fiyatlarla ilgili fikir vermesi açısından >>>https://www.sacekimleri.com/sac-ekimi-merkezleri/categories/izmir-sac-ekim-merkezleri

    ek:Örnek babında:

    Mesut Çevik'in önceki videolarından bir örnek


    Dh editörü Mesut Çevik'in Acıbadem Ataşehir Hastanesi EmpHair Saç Ekim Merkezi'nde yaptırdığı saç ekim videosuKendisine paylaşımlarından dolayı teşekkür ederiz. İlgili daha fazla bilgiyi youtube sayfasından bulabilirsiniz. >>>https://www.youtube.com/user/speedstep/videos


    Mesut Çevik'in 7. hafta ve PRP videosu


    Dh editörü Mesut Çevik'in saç ekim güncel soru-cevap, son durum videosu


    Saç Ekimi Hakkında Genel Bilgi


    SAÇ EKİMİNDE SIKÇA SORULAN SORULAR

    Saç Ekimini Kimler Yapmalıdır?
    Saç ekimi konusunda eğitim almış uzman sağlık personelleri tarafından yapılmalıdır.


    Saç Ekimi Nerede Hangi Şartlarda Yapılır?
    Saç ekimi cerrahi bir işlemdir ve oluşabilecek komplikasyonlara karşı hastane ortamında yapılmalıdır.


    Saç Ekimi İçin Uygun Olup Olmadığımı Nasıl Anlayabilirim?
    Görüşme sırasında; saç analizi, dökülme tipi, verici alan kontrolleri ekip tarafından yapılacak ve uygun olup olmadığınıza karar verilecektir. Ense bölgesinde sağlıklı saça sahip olan kişilerin saç ektirmemesi için hiçbir neden yoktur.


    Ne Kadar Saça İhtiyacım Var?
    İhtiyaç olan saç miktarı, hekim tarafından uygulanacak saç analizi ile belirlenir. Dökülme tipi belirlendikten sonra dökülmesi muhtemel alanlara da sıklaştırma işlemi uygulanabilir. Tek seansın yeterli olmadığı durumlarda, en iyi sonuçlara genellikle ikinci seans sonrası kavuşulmaktadır.


    Saç Ekimi İçin Yaş Sınırlaması Var Mıdır?
    İşlem için yaştan çok dökülmenin şekli belirleyicidir. Çıplak gözle bakıldığında deri görülür hale geldiyse o bölgedeki saç yoğunluğu normal yoğunluğun % 50’ sinin altına düşmüş demektir. Bu durumda kişiye uygulanacak en etkilli tedavi, saç ekimidir.


    Saç Ekiminde Yaş Faktörünün Önemi Nedir?
    Ekim işleminde yaşın belirleyici olduğu en önemli faktör, saç dökülmesinin bitip bitmemiş olmasıdır. Erkek tipi saç dökülmesi, hayat boyu süren bir olay olmasının yanı sıra 35 yaşından sonra dökülme hızı yavaşlar. Bu yaşların altındaki hastalarda ekim yapıldığında dökülmenin devam edebileceği ve hastanın 2. veya 3. seansa ihtiyaç duyabileceği göz önünde bulundurulmalıdır.


    Saç Ekimi Ne Kadar Sürer?
    Saç ekimi 4 – 8 saat kadar sürer. Saç ekimi sonrasında kişi, iş ve sosyal çevresinde bu işlemin bilinmesini istemiyorsa yaklaşık 7 günlük bir zamana ihtiyacı vardır. Eğer bu tür endişesi yoksa 1 gün içinde günlük hayatına dönebilir.


    Ne Kadar Zamanda Yeni Saçlara Kavuşulur?
    İşlem sonrasında ekim alanında kırmızı kabuklanmalar görülür. Günde bir kez başınızı yıkayarak bunu önleyebilirsiniz. 5-6 gün içinde kabuklar tamamen dökülür. Kabuklarla birlikte ekilen saçlar da dökülür. Böylece 7 ila 15 gün içinde hasta ekim öncesi görünümüne döner.

    Daha sonra bir ay kadar görünümünde değişiklik olmaz. Yeni saçlar 2 ay sonra çıkmaya başlar. Hastada değişim en çok 3 ve 4. aylarda görülür. Sonraki dönemlerde saçların tamamının çıkması bazen 7-8 ayı bulmaktadır. Kişinin saç ekiminden sonra beslenmesi ve özellikle psikolojik durumu saçların çıkması açısından ciddi önem arz etmektedir.


    Saç Ekiminin Hasta Sağlığı Açısından Herhangi Bir Dezavantajı Var Mıdır?
    Bu işlem tamamen lokal anestezi altında yapılan son derece risksiz bir işlemdir. İşlem sonrası dönemde de sağlığı etkileyecek hiçbir yan etki bugüne kadar ortaya çıkmamıştır.


    Saç Ekimi Birden Fazla Uygulanabilecek Bir İşlem Midir?
    Saç ekimi, ekim yapılan alanın büyüklüğüne ve hastanın saç dökülmesinin devam edip etmemesine göre birden çok seansı gerektirebilir.


    Yeni Saçların Görüntüsü Kontrol Edilebilir Bir Durum Mudur?
    Ekimin sonucu tamamen tekniğe bağlıdır. Ekim esnasında kullanılan greftlerin büyüklüğü ve yönleri sonucu belirler. Greftler, foliküler ünite adı verilen saçın doğal çıkış şekline uygun büyüklükte ve yönlerde yerleştirildiğinde saç ekimi son derece doğal bir sonuç verir.


    Saç Ekiminde Uygulanan Yeni Teknikler Nelerdir?
    Bu konudaki en yeni teknik FUE (Follicular Unit Extraction) adı verilen, saçların verici bölgeden tek tek mikromotor ile alınarak, açıklık olan bölgeye, iz bırakmayan lateral slit ile kanal açıldıktan sonra yerleştirilmesi işlemidir.


    Saç Dökülmesi Ne Sıklıkta Görülür?
    Saç dökülmesi hem erkeklerde, hem de kadınlarda görülebilen bir sorundur. Fakat erkeklerdeki daha fazla göze çarpar. 25 yaşındaki erkeklerin % 25’ inin saçı biraz da olsa dökülmeye başlamıştır. Bu oran 50 yaşındaki erkekler arasında % 50’ ye çıkar.


    Ekilmesi Gereken Saç Miktarını Neler Belirler?
    Ekilmesi gereken foliküler ünite sayısı belli özelliklere bağlı olarak kişiden kişiye değişir. Saç dökülmesi tipi bunların içinde en önemlisidir. Gerekli saç miktarını belirleyen diğer faktörler ise saç rengi, saç telinin kalınlığı, biçimi ve saç dökülmesinin gelecek dönemde devam etme ihtimalidir.


    Saçlarımı Yıkarken Dökülmesi Normal Mi?
    Saç fırçalarken veya yıkarken her gün ortalama 30 – 70 saçın dökülmesi normaldir.

    Saç Ekimi İşleminden Sonra Ağrılarım Olacak Mı?
    İşlemden hemen sonra verici alanınızda veya ekim bölgenizde ağrı, sızlama, kaşınma ve karıncalanma gibi şikayetleriniz olabilir. Bu şikayetler bir günden fazla sürmez ve doktorunuzun hafif bir ağrı kesiciyi aldığınızda geçer.


    Saç Ekimi İşlemi Sonrası Başıma Sargı Bezi Sarılacak Mı?
    Ekim işlemi tamamlandıktan sonra, ekim yapılan alanın üzeri kapatılmaz. Sadece şeridin alındığı alanın dış etkilere maruz kalmaması için ilk birkaç gün kafa bandı takmanız istenir.

    Ekilen Saçlar İşlemden Hemen Sonra Dökülürse?
    Yeni ekilen saçlarınızın bir kısmı 2 – 3 hafta içinde dökülmeye başlayabilir. Endişelenmeyin, bu saç köklerinizin kan dolaşımının işlem sırasında kesintiye uğramasının sonucudur ve kaçınılmazdır. Bu dökülmeyi takiben yaklaşık 2 ay içerisinde yeni saçlarınız çıkacak ve ayda 0,8 - 1,5 cm’ lik büyüme hızına kısa sürede ulaşacaklardır.


    Ekilen Saçlarım Artık Hiç Dökülmeyecek Mi?
    Saç dökülmesi devam eden bir süreç olmasına rağmen, ekilen saçlarınız, saç dökülmesine en dayanıklı bölgenizden alındığı için gelecekte dökülme riski çok düşüktür.


    Saç Ekimi İle İstediğim Saçlara Ne Zaman Kavuşabilirim?
    Ekilen saçlarınız işlemden hemen sonra dinlenme dönemine girerler. Bu saçlar, işlemi takip eden 3 ay içinde yeniden büyümeye başlar. Ekilen tüm saçlarınız belli bir uzunluğa ulaştığında istediğiniz görünüme kavuşacaksınız.


    Ekilen Saç Normal Saçtan Farklı Mıdır?
    Ekilen saçlar da sizin normal saçlarınızdır. Her saç gibi normal sınırlar içinde taranabilir, yıkanabilir, şekil verilebilir ve kurutulabilir. Özel bir bakım gerektirmez.


    İkinci Bir İşleme İhtiyacım Olursa Ne Kadar Beklemem Gerekir?
    İlk foliküler ünite transplantasyonu işleminden 8 – 12 ay sonra ikinci işleminizi olabilirsiniz.


    Saç Ekimi Sonrası Olabilecek Komplikasyonlar Nelerdir?
    Saç ekimi yapılan kişinin akneik yapıda bir cildi olması durumunda 2 – 4 ay arası bir miktar sivilce olabilir. Fakat saçlar çıktıkça azalır ve tamamen yok olurlar.

    Saç Ekimi Yapan Ekipte Aranan Özellikler Nelerdir?
    Ekipteki tüm personel, sağlık profesyoneli (doktor veya hemşire) olmalıdır. Saç eğitimi ile ilgili özel eğitim almış olmalıdır.

    Saç Ekiminde Mevsim Önemli Mi?
    Yaz mevsimi önerilmemektedir. Çünkü saç ekimi sonrası 2 ay deniz ve havuza girmek yasaktır.


    Saç Ekimi Yaptırmak İçin Tamamen Kel Olmayı Beklemek Doğru Mu?
    Tamamen saçların dökülmesini beklemek kesinlikle yanlıştır. Tamamen kelleşme olan kişi ancak 2 seans saç ekimi ile tamamen saçlı hale gelebilir. Yarıya kadar dökülmüş durumda bir seansta o bölümü kapatmak için kişinin saçsız geçen zamanını ortadan kaldırır. Dökülmesi kesin olmayan bir durumda beklemek doğru değildir.


    Saç Ekimi İşlemi İçin Yurtdışından Gelen Kişiler Nasıl Faydalanabilir?
    Saç ekimi işlemi için şehir dışından veya yurtdışından gelen kişiler anlaşmalı otellerimizden birinde en uygun fiyatlarla kalabilirler. Burada 4 gün kalmaları yeterlidir. 1. gün saç ekimi işlemi ve 4. gün saçın ilk yıkanması ile dönüş izni gerçekleşir.


    Saç Ekimi Kimlere Yapılmaz?
    Saç ekimi yapılamayacak kişileri şöyle sıralayabiliriz;

    18 yaş altı bireyler,
    Şeker hastaları,
    Tansiyon hastaları,
    Ensesinde doku alınacak saçlı bölgenin çok az, seyrek veya hiç kalmayan kişiler.

    Daha ayrıntılı bilgi için link >> Sıkça Sorulan Sorular



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi as_hasan -- 13 Ocak 2020; 1:30:15 >



  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nod35 -- 18 Temmuz 2013; 2:18:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nod35

    .
    Gerçekten izmirde bu sektör gelişmemiş heralde yoksa bu forumdan muhakkak birileri deneyimlerini aktarırdı. En azından başka tarafta ektiren varsa onlar neden izmirde yaptırmadıklarını anlatsınlarda bir fikir olsun...
  • İzmir'de Sibella Güzellik Merkezi de saç ekimi yapıyor.
    Sahibi Dr Sibel Ulusan hanım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heppy

    İzmir'de Sibella Güzellik Merkezi de saç ekimi yapıyor.
    Sahibi Dr Sibel Ulusan hanım
    29 ocak tarihinde Sibella da 1200 greft ekim yaptırdım çok memnunum. dr Sibel hanım bastan sona kendi operasyonda bulunuyor. iki yardımcısı var ama Sibel hanım kendisi bizzat 8 saat işlem yaptı..Sonra 2. seansı yaptıracağım aynı yerde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heppy

    29 ocak tarihinde Sibella da 1200 greft ekim yaptırdım çok memnunum. dr Sibel hanım bastan sona kendi operasyonda bulunuyor. iki yardımcısı var ama Sibel hanım kendisi bizzat 8 saat işlem yaptı..Sonra 2. seansı yaptıracağım aynı yerde.

    Alıntıları Göster
    Arkadaşlar saç ekiminden sonraki halim.

    İzmir Saç Ekim Merkezleri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heppy

    Arkadaşlar saç ekiminden sonraki halim.

    İzmir Saç Ekim Merkezleri


    Alıntıları Göster
    Arkadaşlar saç ekiminden sonraki halim.

    İzmir Saç Ekim Merkezleri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heppy

    Arkadaşlar saç ekiminden sonraki halim.

    İzmir Saç Ekim Merkezleri


    Alıntıları Göster
    Arkadaşlar saç ekiminden sonraki halim.

    İzmir Saç Ekim Merkezleri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heppy

    Arkadaşlar saç ekiminden sonraki halim.

    İzmir Saç Ekim Merkezleri


    Alıntıları Göster
    Arkadaşlar saç ekiminden sonraki halim.

    İzmir Saç Ekim Merkezleri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heppy

    Arkadaşlar saç ekiminden sonraki halim.

    İzmir Saç Ekim Merkezleri


    Alıntıları Göster
    Bir hekimin günlük 800-1200 greft ekim yapabileceğini, 3000-4000 greft ekim yaparım diyenlerden uzak durulması gerektiğini forumlardan öğrenmiş ve ben de bizzat yaşamış bulunuyorum. Özellikle ekimde Dr bulunması çok önemli arkadaşlar. Ben ekimden sonra kabuklar dökülünceye kadar hekim kontrolunde saç yıkamamı yaptırdım. Bunu kendileri de istiyor. Yanlış yıkama sonucu saç kaybı yaşanmaması için. 4 ay sonra ikinci ekimi yaptıracagım. Ekim sonrası agrı sızı yok, yalnız 4-5 günlerde az kasıntı oluyor. Bunun da normal oldugu söyleniyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

    fiyatlar konusunda bilgi verir mi ektirenler?

    Alıntıları Göster
    izmirde bu işi yaptıranların yorumu çok önemli arkadaşlar clinichair de saç ektiren var mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serk

    izmirde bu işi yaptıranların yorumu çok önemli arkadaşlar clinichair de saç ektiren var mıdır?

    Alıntıları Göster
    ya arkadaş izmirdeki arkadaşlar lütfen buraya bir kaç kelime yazın bizde nereye gideceğimizi bilelim. kim iyi kim kötü kim kaç para
  • quote:

    Orijinalden alıntı: riwer

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Dostum izmir de bu işi iyi yapan yer arıyorsun. Ben de arıyorum ama palyaço olmaya da niyetim yok. Reklamcı olmadığımdan hiçbiryeri isim verip kötülemeyeceğim de övmeyeceğim de. Ben araştırdım izmirde, bir hastane gördüm baktım temiz görünüyor profesyonel görünüyor. Evet görünmeyi başarmış. Baktım doktor kim misal Ali Veli. Girdim nete buldum sitesini adam fut yöntemi ile fue deki ekim işlemi aynıdır demiş. Belli ki fut yapıyor bu devirde hala ve övüyor hem de yrd doçent.
    Kıbrıs şehitlerinde talat paşada bir tur atsan görürsün çok sayıda merkez var. Bir tanesini gördüm tabela cafcaflı fln.Hemen aldım elime telefonu girdim nete bir araştırdım. Baktım o da fut tan bahsetmiş hemen sildim. Bir yer var yine isim vermiyim bir tanıdığımın geçmişte çalıştığı sorduk iyidir dedi. Baktım o da istanbul a taşınmış.
    Bu işi İzmir de yapan kişilerden tecrübe kazananlar zaten gitmiş istanbula.
    Yapılacak tek şey var. Birebir tanıdığın insan gitmişmi sonuç iyimi hangi doktor ve teknisyen ise ekip aynı olmak şartıyla git. Nette gördüğün resmlere göre hareket etme.Kliniklerin sana gösterdiği fotoğraflara inanma. Kliniklerin hastamız dedikleri kişilere inanma. Zaten hiçbiri gittiğinde zana evet ben seni palyaçoya çevirecem ucube gibi olacan insan içine çıkamayacan bir güzel paranı da alacam demez.
  • clinic hair de saç ektiren var mı? Karar veremedim bir türlü :(
  • İzmir Naturel Saç Ekim Merkezinde saç ektiren arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: riwer

    Merhaba lar ben saç ekimi mi izmirde yaptırdım çokda memnunum allaha şükür , hattawww.sacimtedavisi.com saç ekimi forumunda yayınladım , saç ekimi operasyonumu bizzat Zerrin Kara Ekibi yaptı ve ben çok memnunum olumlu sonuç aldım 1yılımı doldurdum saç ekimi düşünenler en azından örneklerini sonuçlarını görsün çaylarını içsin isterim eminim benim gibi sizde olumlu görüşlerle ayrılacaksınız Saç ekim uzmanı Zerrin Kara Güleryüzlü ilgili konuşkan tatlı dilli kişiliği biri başarılar dilerim...

    Ayrıca Özel likya estetik saç ekimi polikliğini personelinede çok teşekkür ederim emeğinize alın terinize teşekkürler :)


    Saç ekimi haricinde herşeyi övmüşsün, sanırım hastane sahibi sensin. Arkadaşlar millet saç ekimi ile ilgili bilgi almaya çalışıyor, siz doktoru, pretisyeni, sekreteri övüyorsunuz, buradaki yorumların çoğu taraflı,
  • OZEL LIKYA ESTETİK SAÇ POLİKLİNİĞİ
    DR.MUSTAFA BEY CAD. NO: 1/1 KAT 3 ALSANCAK IZMIR
    www.likyaestetik.com
  • quote:

    Orijinalden alıntı: riwer

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    arkadaslar daha gecen hafta naturel saç ekim merkezine ektirdim..5 ocakta su an saçlarımda cok hafif kabuklar kaldı hafifte eski saçlarım uzadı daha şimdiden yeni ekilen saçlar için bişey soyleyemem durumları belli değil...kabuklar az kaldı 1 haftayada buyuk ihtimal bişey kalmaz ama size tavsiyem saç ektirecek arkadaslar işlerine geri dönmeleri en az 15 gun surer o yuzden ona göre izin alsınlar ben 2 haftalık izin aldım iş yermden..naturel saç ekm merkezine gelnce aadresini buradan almıstım ofis gibi bi yer sanki diş hekimi gibi büroları var oyle cok buyuk bi yer değil ama fiyat konusunda cok uygunlar ekime ise hemsireler girioyr oyle dr falan yok.dr sadece narkozu yapıyor onun haricinde gerisine karısmıyor bana bastan dr un yapacagını soylemişlerdi ama ekim sırasında dr ortanadan kayboldu o sırada acıkcası cok sinir olmustum ama saç çizgim falan gayet iyi oldu.zaten benm oyle cok buyuk bi açıklık yoktu sadece sakaklarda acılma vardı kendimi tatmin etmek ve ilerisi acısından ektirdim yoksa butun arkadaslarım ve cevremdekiler gerek olmadıgını soyluyorlardı bencede gerek yoktu ama ektirdim.acıkcası sacınızda cok acık varsa natuıreli tavsiye etmem kesinlikle...antalyada aspendos hastanesi var orda hakan doganay diye bi dr var o çok iyi yapıormus die duydum bi kişide de gördüm gercekten cok buyuk acıklık olmasına ragmen iyi ekmişler..dediğim gibi benm acıklık az dı o yuzden cok seçici davranmadım sorularınız varsa cevaplayabilirim.şimdi çok iyiyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8891 -- 13 Ocak 2013; 22:40:39 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.