Şimdi Ara

GTA: Liberty City Stories çıktı ve 1 soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Grand Theft Auto: Liberty City Stories sonunda çıktı arkadaşlar müjjjde. www.projectpsp.com adresine üye olup indirebilirsiniz. Ben başladım hayırlısıyla arçelikten sipariş ettiğim psp elime geçerse oynamayı deniyeceğim.


    Sorum şu ki arçelikte çalışan yada bi arkadaşı psp almış olan falan varsa arçelikten. Gelecek olan psp valuepackmi oluyo yoksa sadece psp nin kendisimi oluyo birde versiyonu sizce kaçtır. 2.5 olma ihtimali varmı sony aracılığıyla arçeliğe veriliyor psp ler. İnşallah 2.5 olmaz çünkü bu versiyonla kaçak oyun oynamak imkansız diye biliyorum. 2.5 downgradi yok değilmi. Arçelikten alma nedenim garantili olması ve bayinin tanıdık olması sebebiyle senetle taksitlendirme seçeneğinin oluşu bu arada.

    1 gb ms duo pro high speed ide aldım doğubanktan 140 milyona 4 günden beri aramalarını bekliyorum bakalım ne zaman gelecek.







  • Hayırlı olsun bende dün aldım ama daha ms olmadıgı için oyun oynuyamadım
  • ya daha alamadım ki psp yi arçelik bi getirtemedi. Deli oldum. Sen arçeliktenmi aldın psp yi. Müşteri hizmetlerini aradım adamların bi bilgisi yok valuepack olup olmadığından. Versiyonunu nereden bilsinler. Sony nin numarasını verdiler yarın bide onları arıyacağım bakalım arçeliğe verdikleri psp ler hakkında bi bilgileri varmı.
  • Bu arada grand theft auto 1.2 gigabyte ve 1 gb lık ms lere malesef sığmıyor sığdırmanın bi yolunu bilen varmı arkadaşlar. Ayrıca versiyonun 2.0 olması gerekiyormuş sanırım e benim bildiğim 2.0 da daha oyunları açacak loader yok nasıl oluyo bu iş yoksa yaptılarmı. Heralde gta yı türkiyeye gelince orjinal alcam.
  • GTA Şu anda full olarak 1.2 gb ancak hemen riplediler tabi fakat içindeki videolar divx formatında olduğundan 1.50 desteklemiyor, sadece 2.0 destekliyor ancak şu an içinde 2.0'da kopya olayı yok, 2.0 loader desteklemiyor, böyle garip bi iş. Nasıl olacak dersen ya içindeki 1.50'yi kabul etmeyen dosyalar silinecek ve de uygun loader ile 1.50'de çalışması sağlanacak ya da 2.0'ın herşeyini kıracaklar ve 2.0'da loader kullanımı sağlanacak hepimiz 2.0'a geçicez ve GTA oynayabilicez..

    inşallah..
  • arçelikte psp mi var

    fiyatı nekadar??
  • 2.0 da orjinal oyunu oynayabilirsiniz sadece, ya da içinden videolar çıkartılmış bi iso yayınlanırsa bunu 1.5 de oynayabilirsiniz
  • abi bana gta yı atarmısınız
  • Peşin Fiyatı: 522,00 YTL.

    Peşinat Taksit Toplam Fiyat
    109,00 4x109,00 545,00
    65,00 8x65,00 585,00
    48,00 12x48,00 624,00

    Arçelik tanıdık olduğu için senetle kredi kartna gerek kalmadan satış yaptığı için bana arçelikten siparişimi verdim ancak 1 hafta oldu hala gelemedi psp. Bide almaya giderken 1 gb lık ms pro duomla gideceğim içinde ölü pixel kontrol edebileceğim resimler var deneyip alacağım peşinatı vermeden. Umarım 2.50 olmaz versiyon paso oyun indirdim boşa gidecek yoksa. Versiyonu yüzünden almamazlıkta yapamam 1 haftadan beri kafayı yedim versiyon muhabbetine. Benimki gelince yazarım artık buraya.
  • dr. faustus Ben arçelikten almadım peşin ve garantili aldım ama malesef pixel sorunu var garantililerdede oluyor sony ile görüştüm 10 taneye kadar veya performans a etki etmiyorsa sorun olmaz dediler aslında bir yönden dogru soyluyorlar sadece kara ekranda siyahken oluyor benimkiler gerci benim 2. psp aynı gun digerinde cok belirgindi ölü pixel ama bunda az belirgin o nedenle takmıyorum artık benim laptoptada var zaten ölü pixel o nedenle amannn :) her güzelin bi kusuru var zaten %80 varmıs bu sorun kullanma klavuzundada belirtmisler ekranda yanıp sonen noktalar olabilir lcd teknoloji hatası diye..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.