Şimdi Ara

Samsung 3212 SORUN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim söyle bir sorunum var
    Telefonumda takılma sorunu mevcut. Telefon sarjı az kaldıgında bazende sarjdayken tamamen kitlenmekte kitlendigini tuslara bastıgınızda işlenmediginden anlayabiliyorsunuz. Kitlendigi zamanlarda da kapalı konuma geçmekte çagrı almamakta. Telefonu sitenizden biriyle gorustugumde kendiniz goturebilirsiniz demisti servise bende götürdüm. Bana ilkinde aynı gün icinde yazılım güncelleyip geri verdiler.Hafıtaza kartını iyi formatlayin dediler.1 hafta sorunsuz çalıştı sonra aynı sorun yine başladı.
    2. kez götürdüm. Karttan olabilir dedi hafıza kartınıda bıraktım yine yazılım yüklendi hafıza kartı formatlandı geri verdiler. Bu sefer 10 gün dayandı yine aynı sorun. Son seferinde bu seferde sim karttandır demeye başladılar.
    Simdi 3. kez bıraktım 3.dede aynı işlemi uyguladılar aradım bizde kitlenme yapmadı bi daha inceleteyim cvbı aldım.Kadına ztn hemen kitlenme yapmıyor her servisten aldıgımda bir hafta on gün sonra tekrar aynı sorunu gösterdi söledim sizede diyorum. Bu seferde biz serviste o kadar süre tutamayiz dediler. Simdi internette okudugum kadarıyla bir ürün bir yıl ıcınde 3 kere aynı sorundan garantiye giderse değişim gercekleştigini okudum.
    Benzer olayda aldığım başka bi üründe gecenlerde sorun oldu electroworlde gittim direk reyondan yenisini yada başka üründe alabilirsiniz alın gelin değişelim dediler. Bu durumdada böyle bir durum gerçekleşebilirmi acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baho8282 -- 23 Aralık 2010; 15:11:21 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.