Şimdi Ara

Biri Adsl den aradılar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dışardaydım cepten aradılar 5 ay 9 tl modem ve konuşma hediyesi diyordu karşıdaki bayan 1dk içinde adres doğrulatıp geçebilirsiniz dedi internetten kampanyanıza bakıp müsait olduğumda aramalarını istedim yarın arayacaklar nete baktım öyle bir kampanya görünmüyor bilgisi olan var mı ?



  • Benide aradılar istersen modem, istersen konuşma süresi alıyorsun dediler. Ben modem istedim ve kurye ile sözleşme gönderdiler, 2 haftadır ne arayan var ne soran. Sipariş sorgulama sayfasından bilgilerimi girince port alınma aşamasında diyordu, şu an böyle bir sipariş görünmüyor diyor.
  • kablonetin sınırsız internetini ücretsiz wi modem veriyorlar ve ilk 3ay fatura yok sonra 29tl ödüyosun biz aldık
    tek sorun heryerde kablo net yok
  • kabul etmedim tartınca uygun görünmedi.
  • BiRi ADSL’e ait tüm kampanyaların detaylarıhttp://biri.com.tr/biri-kampanyalar.aspx adresinde yer almaktadır. Belirttiğiniz hesaplara uygun olan paketlerimiz sizin de göreceğiniz üzere mevcut olmakla birlikte, yardımcı BiRi Çağrı Merkezimizden bu şekilde dış aramalar bugünlerde yapılmamaktadır. Ancak bazı Koç.net Çözüm Ortaklarımız tarafından bu tip dış aramalar yapılabilimektedir. Konuyla ilgili kendilerinden bilgi alabilir ya da direkt 0216 5561020’den Yardımcı BiRi’ye ulaşabilirsiniz.

    Okyar Tuncel
    Koç.Net BiRi ADSL
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okyar tuncel

    BiRi ADSL’e ait tüm kampanyaların detaylarıhttp://biri.com.tr/biri-kampanyalar.aspx adresinde yer almaktadır. Belirttiğiniz hesaplara uygun olan paketlerimiz sizin de göreceğiniz üzere mevcut olmakla birlikte, yardımcı BiRi Çağrı Merkezimizden bu şekilde dış aramalar bugünlerde yapılmamaktadır. Ancak bazı Koç.net Çözüm Ortaklarımız tarafından bu tip dış aramalar yapılabilimektedir. Konuyla ilgili kendilerinden bilgi alabilir ya da direkt 0216 5561020’den Yardımcı BiRi’ye ulaşabilirsiniz.

    Okyar Tuncel
    Koç.Net BiRi ADSL


    işte bu o bela numara bir allahın kulu yok..
    uyuz bi kızı koymuşlar müşteri temsilcilerimiz halen diğer müşterilerimize hizmet vermektedir diyip diyip duruyor .. bu nasıl hizmet .. arayıp kandırmayı biliyorlar ama telefon açmayı bilmiyorlar .. pişman oldum kargo geldi imzaladım gönderdim ama bi nane yok . ne arayan var ne soran var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.