Şimdi Ara

Nokia N8 Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
15.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli donanımhaber üye arkadaşlarım,

    Bundan 1 hafta önce yurtdışından bir akrabam aracılığı ile Nokia N8 aldım. Aldığım gün telefonu açtım gayet güzel çalıştı. Daha sonra telefonu hat ile kullanmak için kullandığım operatöre başvurdum ve yine bir akrabam aracılığıyla telefonu hat için kullanıma açtırdım. Sorun şu ki telefon 1 hafta sonra kendiliğnden kapandı, şarjı bitmiştir dedim ve şarja taktım fakat tık yok telefonda, açma tuşuna bastım belki 50 defa fakat en ufak bir çalışma işareti yok. Biraz araştırdım ve aletin fabrikasyon hatası olduğunu buldum. Garanti kapsamında telefonu değiştirebilir veya ücretini iade edebilirlermiş fakat ben telefonu dediğim gibi yurtdışından aldım. Size sorum şu : Acaba bu sıkıntıyı nasıl halledebilirim ? Birkaç yerde telefonun tornavidalarını söküp arka kapağın altındaki pili çıkartıp yeniden takılması yazıyordu fakat bunu yapmak istemiyorum. İstesemde yapamam çünkü farklı bir çeşit tornavida türü kullanılmış. Birisi lütfen yardım etsin ne yapabilirim. Nokia'da açıklama yapmış bu sıkıntıyı yaşayanlar teknik servislere başvursunlar diye. Açıkçası koskoca NOKIA firması nasıl böyle bir hata yapar bilmiyorum, bundan sonra da nokia yı kullanmamayı düşünüyorum. Yalnız şu arızayı halledip telefonu elden çıkarıcam. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim. İyi günler..







  • arkadaşlar acil cevaplarınızı bekliyorum sinirden aleti kırıcam atıcam çöpe, firmware yüklesem diyorum ama telefon açılmadığı için maalesef o da mümkün değil...
  • arkadaşım ben msn de yardımcı olayım sana madem mağdursun ekle msn...

    genelmudurasistani@h....
  • Nokia yetkili servisleri, genel bir arıza olduğu için garanti kapsamından tamirat yapabilir.

    Sonuçta Nokia aletlerine Nokia garantisi vermekte ve bu da tüm dünyada geçerlidir. Tabii ki fabrika hataları için.
  • servise götürdünüz mü acaba, çözümü bekliyoruz
  • nokia n8 crack deniyorum şuan işe yararsa haber veririm sizlere
  • Telefonun pili kayıp temassızlık yaptığı için kapanıyor deniliyor. Telefona güç gitmediği için bataryayı düzeltmediğiniz sürece ne yaparsanız yapın açılmaz (tabi sorun buysa). Yapmak istemiyorum demişsiniz ama zaten garantisi olmadığı için gerilecek bir şey yok bence. Tornavidasının modeli N8 başlığında yazıyordu isterseniz 5-10 liraya kendiniz alırsınız isterseniz çevrenizde telefon tamiri yapan bir yere vidaları çıkarttırırsınız fakat bi şekilde bataryayı düzeltmeyi deneyin bence.
  • slm
    Aynı problem bende de var.Ben de Çin den getirtmiştim kaydını da yaptırdım , bir hafta kullanım sonucunda kapandı.Sadece açılacakken bi titriyor sarj felan olduğuna dair hiç bi işaret yok ama bataryası dolu,fatura felan garanti olmayınca ne yapacağım bilmiyorum sen nasıl bir sonuca ulaştın?
  • Arkadaşım aynı olay bnmde başıma geldi bende Capitol turkcellden N8 aldım fakat 2 gun sonra telefonu yatmadan once kapattım ama sabah acamadımm hemen geri götürdümm anında değişim yaptılarrr.Nokia böle bi hata oldugunu kabull ediyoo ve cihazları değiştiriyor geri gönderme şansın warsa kutusu ve faturası ile geri gönder telefonu... bana sorarsan KVK dışında hiç bir yerde dokundurtma telefonuna



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus9205 -- 4 Ocak 2011; 18:30:16 >
  • N('lerde öyle bir sorun vardı ilk partilerde kapandıgı zaman bir daha acılmıyordu ondan olabilir.Servise götürün garanti kapsamına girmese bile parayla cihazınıza bakabilirler.
  • Ben araştırdım buldum arkadaşlar buyrun youtube linki. zaten youtube dan araştırırsanız oldukça geniş seçenekler var.phoenix service software denen programla dead flashing denen yöntemle yapıyoruz.tabi öncesinde navifirm ile telefonun firmware'ının elimizde olması lazım.
    buyrun.

    Nokia N8 Dead Flashing - Phoenix



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nipalensis1 -- 9 Ağustos 2011; 19:19:35 >
  • Dün gece başıma geldi birdenbire.Sabah kalktığımda cihaz açılmıyordu.Menu+ses açma +power tuşuna basılı tutunca 3 kere titredi ama açılmadı.

    Bu arada içinde çok önemli fotoğraflarım var usb den bağladığımda görüyor mu acaba cihazı şuan data kablom yanımda değil ona göre bulup deneyeceğim?
  • arkadaslar bendede ayni sorun var cozum bulan var mi? yardim edin lutfen
  • arkadaşlar bende telefonu arabistandan aldım ancak telefon 3 gün sonra kapandı hiç birşeye tepki vermiyo.. parayla yaptırabilirim ama ne kadar tutar onu bilmiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: usaklim64

    arkadaşım ben msn de yardımcı olayım sana madem mağdursun ekle msn...

    genelmudurasistani@h....

    hemşerime bak sen :) genel müdür asistanı da olmuş
  • arkadaşlar aynu sorun bugun banada oldu yardımınızı beklıyorum .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibnul-vakt -- 26 Şubat 2012; 23:25:36 >
  • arkadaşlar USB takınca görüyor ama sizlerden bişi istiyecegim ben bu videodan hiç birşey anlamadım lütfen bana yardımcı olun yapmam gerekenleri bana adım adım mesaj atın yardımlarınızı bekliyorum teşekkurler!!!
  • arkadaşlar Yaptım olacak demiştim ve yaptım oldu simdi çok sevinçlıyım gidiyimde yatıyım.(USB ye taktım bı 15 dk bekledım ondan sonra başkalarının sorunlarına bakıyodum ve bır arkadas sagolsun yorum yapmıs "Pili söküp, Garantinizi boşa harcamanıza gerek yoktu. Nokia bunun bilincinde olduğu için, 15 Saniye boyunca kapatma butonuna bastığınızda cihazınızın kendini kapatıp-açtığını göreceksiniz " demiş we bende denedim 15 sanıye olmadan açıl dı şükürler olsun :D :D
  • ARKADAŞLAR TORNA VİDA KLEMENS TORNAVİDASI ELEKTİRKÇİLERDEN SATIN ALABİLİRSİNZ 5 LİRA ZATEN.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.