Şimdi Ara

AM3 Uyumlu Cpu soğutucu aparatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Thermaltake Big Typ 120 Vx model 775 pin uyumlu cpu soğutucum var. Şimdi AMD işlemci aldım X6 1055T soğutucumun ortasındaki aparat 775 pine göre ve aparat değişimine uygun bir sutucu. ama araştırıyorum bir türlü AM3 sokete uygun aparat satan yer bulamadım. yani 775 e uygun aparat var da AM3 e uygun yok mudur? soğutucu komple satıp yeni soğutucu mu almak zorundayım? Ankara da oturuyorum tavsiye edebileceğiz satıcılar varsa çok teşekkür ederim.


    konuyu uygun bir yere açmadım sanırım ama en mantıklı yer burası gözüküyordu :D



  • big type 120'yi am3'te kullaniyorum yanlis aparata bakiyorsun cay kasigi gibi bir aparati daha var onunla yapacaksin.

     AM3 Uyumlu Cpu soğutucu aparatı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .45 ACP

    big type 120'yi am3'te kullaniyorum yanlis aparata bakiyorsun cay kasigi gibi bir aparati daha var onunla yapacaksin.

     AM3 Uyumlu Cpu soğutucu aparatı




    işte bende o yok kardeş bu soğutucuyu alalı 2-3 sene oluyor. o zaman içinden öyle birşey çıktığını hatırlamıyorum. nerden bulabilirim acaba. peki nasıl performansı ben intelde çok memnundum gayet iyi soğutuyordu.
  • illa ki cikmistir dikkat etmemissindir.kutusu duruyorsa bak yoksa gitmistir.piyasadan bulabilecegin bir parca degil.am3 performansi iyi tabii ki intelde bile iyi diyorsan amd daha az isiniyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .45 ACP

    illa ki cikmistir dikkat etmemissindir.kutusu duruyorsa bak yoksa gitmistir.piyasadan bulabilecegin bir parca degil.am3 performansi iyi tabii ki intelde bile iyi diyorsan amd daha az isiniyor.



    hocam çıkmadı kesin eminim 3 sene önce aldım hatta daha fazla ozaman am3 falan yoktu. 775 e uygundu sadece çıksa kesin saklardım. yav aslında basit birşey orjinal fanın kini denedim ne yazıkki biraz büyük geldi. aslında zorlasam bişilerle uygun hale getiririm ama çok sağlıklı olmaz. yav herhangi bir soğutucu için am3 e uygun aparat olacağını düşünüyorum nasıl hiç bi yerde yok hayret ettim baya bir araştrdım yaa çok ilginç :D
  • am3 olmasi onemli degil amd aparati olarak cikmasi lazimdi 754'den beri degismedi zaten amd'nin o klips boyutu filan.standart bir capi isleyisi var stok fandan cikarirsan uymasi lazim buyuk gelmez sonucta stok fani o klipsle takiyorsun.burada mevzu fanin gobeginden basmasi o klipsin.mesele de o zaten big type'nin aparatinin ortasi biraz daha ucgen biraz daha buyuk yani ama stok faninki degil.illa ki uymustur da tam bastirmamistir o sekilde iyi olmaz ama sogutucudaki aparatin dekgelmesi gereken yere kagit filan koysan tas gibi oturur bi dene.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .45 ACP

    am3 olmasi onemli degil amd aparati olarak cikmasi lazimdi 754'den beri degismedi zaten amd'nin o klips boyutu filan.standart bir capi isleyisi var stok fandan cikarirsan uymasi lazim buyuk gelmez sonucta stok fani o klipsle takiyorsun.burada mevzu fanin gobeginden basmasi o klipsin.mesele de o zaten big type'nin aparatinin ortasi biraz daha ucgen biraz daha buyuk yani ama stok faninki degil.illa ki uymustur da tam bastirmamistir o sekilde iyi olmaz ama sogutucudaki aparatin dekgelmesi gereken yere kagit filan koysan tas gibi oturur bi dene.


    arada baya fark var yav bu yeni fanlar nasıl anlatıyım şimdi big typ in ki ince taban. derinliği az yani. stok fanın ki kalın yani derinliği yüksek hiç basmıyor big typ a kağıt değilde araya baya büyük bişey gerekecek. en az 1 cm boşluk kalıyor basması için...




  • Yıl 2014 aynı sorun bende var şimdi. Lga 775 den sonra am3+ işlemci aldım dediğin gibi arada boşluk kalıyor basmıyor ne yapıcaz ? araya alüminyum parçamı yerleştiricez?
  • olaya bak o kadar zaman geçmiş :D

    Ben o parçayı buldum. buraya yazmamışım. :D Hatta en son saklıyordum bi yerlerde duruyordur.
  • Nerden buldunuz ? Bana da yardımcı olurmusunuz nasıl yapıcam?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pegasustoni

    Nerden buldunuz ? Bana da yardımcı olurmusunuz nasıl yapıcam?

    valla evden buldum soğutucunun içerisinden çıkmış. forumda 2. el kısmında aslında bulabilirsiniz bir çok soğutucunun içerisinden amd için de aparat çıkıyor. mutlaka birinde vardır.
  • Fx 6300 stok fanından çıkandan değil dimi daha farklı. Çünkü ben stok fanınınkini denedim olmadı. Boşluk kalıyor. Bir resmi varmıdır gönderebilirmisiniz acaba?
  • Yukarıdaki msjlarda resim var ya soldaki aparat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.