Şimdi Ara

7554444 ten mesaj aldım...yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
31.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Trckll TL yükleme hattindan 250 konbarapuan kazandiniz.puanlarinizi yüklemek için ücretsiz 7554444 Turkcell Tl yükleme hattinizi arayiniz ?

    arkadaşlar bu konbarapuan nedir ? bide şimdi aramak istemiyorum doğru olmuyo bazen bu işler.size sorayım dedim.



  • bedeva birşey vermiyorlar o kadarını söyleyeyim.

    ben hiç arama derim, gerisini sen bilirsin.
  • peki hocam eyvallah.
  • müşteri hizmetlerini ara (444 0532) burayı aramanın ücreti 1 sms bedeli ne kadar konuşursan konuş.

    gerçekten bi güzellik varsa yaralanırsın

    yoksa da kötü niyetli kişileri turkcell e bildirmiş olursun

  • ben bu numarayı aramam ama bu numara hakkında bilgiye buradan okuyabilirsin;
    http://www.maxi cep.com/turkcell-destek-sorun-sikayet/7554444-gelen-mesaj-281328.html
    not:aradaki boşluğu kapatırsan siteye girebilirsin
  •  7554444 ten mesaj aldım...yardım.


    7554444 Hakkında

    Teyit İçin Turkcell.com.tr ye girebilir 4440535 i arıyabilirsiniz.

    speak TL Yükleme Hattı, Turkcell Hazır Kart ve Muhabbet Hattı sahiplerinin her yerden, en kolay ve en hızlı TL yüklemelerini sağlayan Turkcell’in çözüm ortağıdır.

    speak TL Yükleme Hattı'nın çok özel üyelik avantajlarından yararlanmak için, Turkcell hatlı telefonunuzdan ücretsiz olarak 755 44 44'ü arayarak üye olabilirsiniz.

    Üyelik işleminiz tamamlandığında, yüklediğiniz her TL paketi karşılığında KonbaraPuan kazanır, kampanya ve çekilişlere katılma şansı elde edersiniz.

    Üstelik üye olan müşterilerimize anında 3 gün boyunca kullanabilecekleri 36 TL ve ilk 3 TL paketi yükleyişlerinde 12 TL'lik Turkcell'lilerle konuşma süresi hediye!

    Ayrıntılı bilgi için ücretsiz olarak Turkcell hatlı numaranızdan 755 44 44 speak TL Yükleme Hattı’nı arayabilirsiniz.

    speak TL Yükleme Hattı’na üye olun, size özel avantajları yakalayın!

    NOT: Ayrıca efem_35 detaylı bilgiyi ordan değil Turkcell'den öğrenebilirsiniz. (İnternet sitesi veya 440535 & 440532)

    755 44 44
    Speak Turkell Satış Danışmanı
    Onur KAYIKÇI




  • milletin kredi kartından para çeken bir firma bende çektiler çok uğraştım onların yüzünden banka kartımı bile kapattı 1hafta kartsız kaldım
  • Lafa bak; telefonunuzdan ücretsiz olarak 755 44 44 u arayarak üye olabilirsiniz.Bu lafla üye olurken alınan 90 liralık üyelik ücretini çok iyi gizliyorlar.Kasinan varsa arasın.Faturali hatları dahi üye yapıyorlar.Bu arada 250 kontorpuan, 30 kontora eşittir
  • Aldanmayın arkadaşlar kartı iptal ettirdim ayrıca herkeze farklı kimine saat kazandınız kimine tel deyip kandırıyolar netten arattırın magdurları görünce anlarsınız aman dikkat
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karakuş1

    Aldanmayın arkadaşlar kartı iptal ettirdim ayrıca herkeze farklı kimine saat kazandınız kimine tel deyip kandırıyolar netten arattırın magdurları görünce anlarsınız aman dikkat



    kim neye madur olmuş?

    Bu serviste onaysız işlem yapılamaz müşteri onayı ile işlem yapılır.

    Serviste TURKCELL in yetkilendirdiği kredi kartı ile TL yükleme servisidir.
  • Numarayı yazıp şikayet yazın Google da aratın. Ne kadar şikayet olduğunu anlarsınız. Beni de kandırdılar Saat kazandınız diye 100 TL değerinde olduğunu söyledikleri saate saatçi arkadaşım ben sana bedava verirdim dedi. 5 TL civarındaymış gönderdikleri saat. Ayrıca bu numarayla görüşme sırasında evet kelimenizle bile üye yapıyorlar. Evet dediğiniz için başka bir soru sormuş gibi sizde buna evet demiş gibi kabul edip ileride şikayet edememeniz için böyle hilelere başvuruyorlar. Ben Öbür tarafta alırım paramı ama siz bu tarafta vermemeye çalışın bence.
  • BU NUMARAYI KESİNLİKLE ARAMAYIN !!!!!!!!!! ARAYINCA DA KESİNLİKLE AD SOYAD DOĞUM TARİHİ TELEFON NUMARASI VB. ŞEYLERİ ASLA VE KATHA VERMEYİNİZ !!!!!!!!! ŞİMDİ ARADIM KAFAMI TAŞLARA VURUYORUM
  • off bende aradım lanet olsun, birden boşluğuma geldi, enayi gibide kart bilgilerimi verdim, tam arka yüzünün bilgisini verirken çakozlayıp kapattım, sonra aradım üye yapmamışlar ama bakalım, hediye bişeyler gelirse eğer telefonuma girdi demektir, ilk benle konuşan kişi kendi kendinede bitirmiş olabilir üyeliğimi, lanet olsun...!!
  • Banada Bugün Geldi Sözde 900 Kontör Puanım varmış ş.sizler bunlar yaw insanları madur durumda bırakan kö.p kler..bunlar
  • Banada biraz önce geldi ne ayak olum bunlar diyerekten hemen forum.dh de vardır bu olay dedim bak heelee neler neler yapıyolarmış meğer. Teşekkürler arkadaşlar..
  • dolandırıcı bunlar türkcell beni ilgilendirmez diyor bunlara meydanı boş bırakıyor bunlarda milleti kekleyip kredi kartı bilgisi almaya çalışıyorlar
  • Ben gayet memnunum istediğim zaman kontr yüklüyorum ve bakkallardan kontr aldıgındaki gibi komisyon ücreti vermiyosun en azından ve o hatlar ücretsizdir ücretsiz hatlar devlete bağlı numaralardır inanmayan varsa 444 0 532 Turkcell Genel Müşteri Hizmetlerini arayarak bilgi alabilir hem de onaysız herhangi bir işlem yapılmıyo. her hizmetin elbette ki bi ücreti olucak sizin babanızın oğlumu bu Turkcell ..
  • Ben kullanıyorum ve gayette memnunum en azından komisyon ücreti vermeden evinin rahatlığında kontr yüklüyosun zaten sana o 79 tl lik üyelik paketinin karşılığında ilk 5 kere kontr yüklemende 96 tl hediye geliyo akıllı kullanana gayet mantıklı bi servis kimse kimsenin babasının oğlu diğil bedava konuşma süreleri versin. istediğin zaman istediğin kadar kontr yüklersin ve hemde zaman kaybın olmaz. ve zaten onaylanmayan hiçbir işlem gerçekleşmez o hatlar ücretsiz hatlar ve devlete bağlı hatlardır ücretsiz hatlar illaki denemek isteyen varsa 444 0 532 türkcell Genel Müşteri Hizmetlerini arayın sorun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gkhan1344

    Ben kullanıyorum ve gayette memnunum en azından komisyon ücreti vermeden evinin rahatlığında kontr yüklüyosun zaten sana o 79 tl lik üyelik paketinin karşılığında ilk 5 kere kontr yüklemende 96 tl hediye geliyo akıllı kullanana gayet mantıklı bi servis kimse kimsenin babasının oğlu diğil bedava konuşma süreleri versin. istediğin zaman istediğin kadar kontr yüklersin ve hemde zaman kaybın olmaz. ve zaten onaylanmayan hiçbir işlem gerçekleşmez o hatlar ücretsiz hatlar ve devlete bağlı hatlardır ücretsiz hatlar illaki denemek isteyen varsa 444 0 532 türkcell Genel Müşteri Hizmetlerini arayın sorun.

    Bunları yazmak için mi üye oldun ?
  • kardeşim anlayan anladı mesajı anlamadığın bi konu mu oldu da soruyosun herşeyi içeriğince yazdım zannediyorum başka bişeyde demeye gerek yok kimse kimsenin babasının oğlu diğil her hizmetin bi karşılığı vardır elbette ben kullanıyorum gayette memnunun hayır böle buralara bunları yazıp milleti de kötü yönde etkiliyosunuz dediğim gibi ben bi zararını görmedim çok kontr yükleyen biri olduğum için bana büyük avantajı oldu. şikayetlere bakarken gözüm takıldı dedim bende bişeyler yazıyım ok.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.