Şimdi Ara

DİZEL COROLLA MI,DİZEL FOCUS MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SLM.
    YAKIN ZAMANDA SIFIR DİZEL BİR ARAÇ ALMAK İSTİYORUM..COROLLA 2011 VEYA FOCUS 2011 ARASINDA KALDIM.ESKİ ÇALIŞTIĞIM ŞİRKETDE 2008 FOCUS DİZEL 109 BG KULLANDIM.PERFORMANS SÜPER HERŞEY GÜZEL AMA YAKIT ÇOK FAZLA İDİ.BİRDE FOCUS ALT TAKIMI ERKEN DAĞILDI.(30.000 KM)....COROLLA'YI HİÇ KULLANMADIM.90 BG NASIL TATMİN EDİCİMİ..AMA KULLANANLAR GENELDE MEMNUN.OTOMATİK DİZEL VERSİYONUNU DÜŞÜNÜYORUM.FOCUSUN DİZEL OTOMATİĞİ YOK..COROLLA BİR ADIM ÖNE ÇIKIYOR..GÜÇ VE YOLTUTUŞ=FOCUS ,,, KALİTE,EKONIMİKLİK VE 2.EL=COROLLA .KAFAM KARIŞIK YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..



  • 30000km'de alt takımları dağıtmak için aracı haşat edecek şekilde kötü kullanmış olmaları gerekir. Bu kullanıma hangi araç dayanır bilmiyorum.
  • 30000'de bırak focus'u, Tofaş Şahin bile alt takımı dağıtmaz. Arkadaş herhalde tarlada kullanmış o arabayı. İki arabada güzel ve binilesidir. Beklentilerinize göre tercih edin.
  • ikiside benzer araçlar işçilik yalıtım vs pek fark yok focusun performansı ara hızlanmaları azcık daha iyi . corolla da vitesi max tork devrinde tuttuğun sürece gayet yeterli , kısa vites ile gayet seri bir araç ve ekonomik. focus tan azcık daha az yakıyor özellikle uzun yolda, yol tutuşu focus kadar iyi deneyin içinize sineni alın focus un yeni kasası geleceği için azcık daha uygun olabilir fiyatı
  • 90 km ile giderken gece ,yoldaki bir çukura düştüm.sağ ön ve arka cantlarım yamuldu.bir daha ön takımı toparlayamadılar.araba devamlı olarak sağa çekti. bende biliyorum 30.000 km'de alt takım dağılmaz.ama focus beni hayal kırıklığına soktu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazkopat08 -- 7 Aralık 2010; 22:39:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.