Şimdi Ara

WD TV - Movie Sheet Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
6.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • WD TV - Movie Sheet Rehberi

    Merhaba arkadaşlar, şu anda çok vaktim olmadığı için uzun uzadıya olmasa da adım adım WD TV modellerine kullanılan Movie Sheet (yani Film Sayfası) oluşturmayı anlatacağım.

    Aşağıdaki resimlerde gördüğünüz gibi işlemi adım adım ekran görüntüleriyle açıklamaya çalıştım. Tüm detaylarını yazmadım fakat işlemleri doğru şekilde yaparsanız başka birşey bilmenize ve yapmanıza gerek kalmadan filmleriniz için Movie Sheet oluşturabilirsiniz.

    Öncelikle Movie Sheet oluşturmak için gereken ThumbGen isimli programa ihtiyacınız var;

    Thumbgen Web Sitesi :www.thumbgen.org
    Thumbgen 1.2.2.5 İndirme Bağlantısı :http://www.mediafire.com/?qph728zch2ecles (5.13 MB)
    Thumbgen Mega Template Pack 1.7 :http://www.mediafire.com/?2sze0jtqni8x4p5 (44.91 MB)

    Programı çalıştırdıktan sonra alttaki yönergeleri takip edin..


    1.RESİM
     WD TV - Movie Sheet Rehberi
    Açtığınız program ekranı bu resimdeki gibi olacaktır. Türkçe dil desteği malesef olmadığı Türkçe kullanamayacaksınız ama yine de genel hatlarıyla işinizi görecektir, herşeyi anlamaya ihtiyacınız yok..

    Ekrandaki kırmızı çevçeve içine alıp numaralandırdığım alanları tek tek açıklayıp nasıl kullanacağınızı anlatacağım..

    Pencerenin sol tarafında bulunan COLLECTORS kısmında farkı web siteleri var. Bunlar filminizle ilgili yazılı ve görsel verileri internetten çevrimiçi toplayıp size getiren arşiv siteleridir. Eklediğim resimde 1 ve 2 numaralı kutulardaki siteleri kullanıyorum ben ve gayet memnunum. Ama siz isteğinize göre farklı alternatifler de kullanabilirsiniz tabi ki.

    İstediğiniz kaynak siteleri seçtikten sonra pencerenin üst kısmında 3. numaralı "PROCESS FILES/FOLDERS" isimli düğmeye tıklayıp bir sonraki adıma geçiyoruz.


    2.RESİM
     WD TV - Movie Sheet Rehberi
    Karşınıza gelen pencerede 2.resimdeki gibi bir görüntüyle karşılaşacaksınız. Pencerenin sol tarafında bilgisayarınıza bağlı diskleri göreceksiniz, bu ağaç dosya yapısından filminizin olduğunu klasörleri bulun ve 4 numaralı kutudaki gibi Movie Sheet oluşturmak istediğiniz filmlere ait klasörleri işaretleyin.
    Sonrada başka birşey yapmadan üstteki 5 numaralı "MANUEL MODE" isimli düğmeye tıklayıp sonraki adıma geçiyoruz.


    3.RESİM
     WD TV - Movie Sheet Rehberi
    Program film dosyanız ya da klasörünüzde bulunan isimlere bakarak internetten aramasını yapıp size o isime uygun filmin bilgilerini getirir. Bazen isimler çok uyuşmadığıysa birkaç alternatif sunan bir arama penceresi getirir, sizin buradan doğru filmi seçmenizi ister. Benim örnekteki kullandığım "Salt - Ajan Salt" isimli filmi direkt olarak tanımladı ve birkaç saniye sonra karşıma bilgilerini getirdi.

    Eğer doğru filme ait bilgiler gelmezse pencerenin üst kısmında bulunan 10 numaralı kutudaki "Adjust Keywords" isimli düğmeyi kullanarak film adını yazıp arama da yaptırabilirsiniz. Ben doğru filmi bulduğunuzu düşünerek anlatmaya devam ediyorum.

    Karşınıza gelen pencere Movie Sheet oluştururken kullanacağınız en fazla işlevi olan alan. Bu sayfadaki verilerin çoğu çevrimiçi olarak internetten alınan yazı ve resimlerden oluşur. Sol bölümdeki 6 numaralı kutuda bulunan resimler programı çalıştırıp seçim yaptığımız ilk penceredeki sitelerden alınan posterleri içeriyor.

    Burada istediğiniz posteri seçebilir ve altındaki yeşil onaylama düğmesiyle Movie Sheet sayfanıza ekleyebilirsiniz.

    Posterin hemen altındaki pencerede ise bulunan resimleri göreceksiniz. Bu resimlerin 720p ve 1080p olanlarını Movie Sheet'in arka planı olarak belirleyebilirsiniz. 7 numaralı kutu içindeki 1, 2 ve 3 yazan düğmeler ekran görüntüsü içerek Movie Sheet kullanırken ilgili alanlara bu resimleri eklemeye yarar.
    Pencerenin sağ tarafındaki 9 numaralı kutuda benim kullandığım "Dribblers_WD_OrigLook_STD" isimli şablonu görüyorsunuz ve alttaki kutularda 3 farklı ekran görüntüsü var, bunları bu şekilde ekledim.

    7 numaralı kutudaki yeşil onaylama işareti olan düğme ise arka plan fotoğtafını değiştirmek için kullanılıyor.

    Resimdeki 8 numaralı kutu ise IMDB sitesinden alınan film bilgilerini görüyorsunuz. Bunlar otomatik olarak internetten çekiliyor ama ben Türkçe olmasını istediğim için bazı alanları elle düzenliyorum. (Title, Genre ve Overview gibi)

    İşlemler kabaca bu şekilde. İşlemi tamamlayıp sonraki filmin düzenlemelerini yapmaya geçmek için pencerenin üstündeki 11 numaralı kutuda bulunan "Generate them!(and go to next)" yazan düğmeye tıklayın. Böylece Movie Sheet dosyanız ilgili film klasörünün içine kaydedilecektir.


    4.RESİM
     WD TV - Movie Sheet Rehberi
    Düzenlemelerin Movie Sheet'de nasıl görüntüğünü 9 numaralı kutudaki ön izleme görüntüsünden gördünüz, eğer tam boyutta görmek isterseniz kutunun altındaki büyüteç işaretini kullanabilirsiniz.


    5.RESİM
     WD TV - Movie Sheet Rehberi
    Movie Sheet hazırlandıktan sonra film klasörüm bu resimde gördüğünüz gibi oldu. Burada olması gereken 2 dosya var, diğerleri opsiyonel aslında. 1. dosya WD TV'de filmlerin küçük posterler halinde gösterildiği bölümde posterin görüntülenmesini sağlayan "folder.jpg" dosyası, 2.si de posterler üzerinde gezerken ya da seçim yaptığınızda arka planda görüntülenecek olan Movie Sheet dosyası, yani "filmadı_sheet.jpg" Diğerleri olmasa da olur :)


    Olay genel hatlarıyla böyle, zaman buldukta yazıyı biraz daha açıklayıcı şekilde yazacağım. Ama herhangi birşey bilmeden de bu yolu izleyerek Movie Sheet oluşturabilirsiniz.

    Herşey bittiğinde oluşturduğumuz Movie Sheet dosyasının bir örneği;

     WD TV - Movie Sheet Rehberi


    Klasör Resimleri
    Çok sayıda filminiz varsa, klasörlere ayırarak medya oynatıcınızda açarsanız çok daha düzenli olabilir. Örneğin Aksiyon,Dram,Macera,Komedi, Korku, Savaş vs.
    Bu klasörlerin içine ekteki resim dosyalarını folder.jpg ismiyle atarsanız oynatıcınızda aynı şekilde görünecektir.
    Klasör Resimleri :http://hotfile.com/links/87508247/270f3e2/folder_images.zip (27.2 MB)
     WD TV - Movie Sheet Rehberi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhdrzrn -- 8 Aralık 2010; 14:51:50 >







  • Çok sağol hocam böyle bir kaynak arıyodum aylardır..birde bu alternatif yazılım kurmayı anlatıp nasıl entegre ettiğimizi anlatırsan çok iyi olur..
  • Çok güzel ve bilgilendirici, eline sağlık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

    Çok sağol hocam böyle bir kaynak arıyodum aylardır..birde bu alternatif yazılım kurmayı anlatıp nasıl entegre ettiğimizi anlatırsan çok iyi olur..


    Aşağıdaki bağlantıda bir arkadaş açıklamış. Movie Sheet özelliğini kullanabilmek için cihazınızdaki firmware yazılımının WD'in çıkartığı orijinal yazılım üzerinde düzenlemeler yapılarak geliştirilen B-RAD versiyonu olması lazım. Şu anda B-RAD'in en güncel versiyonu temeli WD'in 1.02.21 kararlı sürümüne dayanan B-RAD WDLXTV 0.4.3.1'dir. Bunuhttp://uploaded.to/file/llqpie/1.02.21_WDLXTV.COM_WDLXTV_LIVE-0.4.3.1.zip adresinden indirebilirsiniz.

    Dosyaları aşağıdaki bölümde arkadaşın anlattığı gibi usb belleğinize atıyorsunuz. WD TV'nin elektriğini kesip belleği cihazın arkasında USB girişine takarak cihazı çalıştırıyorsunuz ve karşınıza yazılım güncellemesi bulunduğuna dair bir ekran geliyor ve güncellemeyi yapıyorsunuz. Güncelleme yapıldıktan sonra artık Movie Sheet'leri otomatik olarak görmeye başlarsınız. Tek dikkat edilmesi gereken güncelleme dosyalarının arasındaki S00custom-options dosyasını metin editörüyle açıp alttaki kodları düzeltmeniz gerekiyor. Güncellemeyi bundan sonra yapın, böylece Movie Sheet özelliğini aktifleştirmiş olursunuz, aksi takdirde çalışmaz.

    DÜZENLENECEK KODLAR;

    #config_tool -c MSHEETMODE=std
    ## 1280x460 sheet mode:
    #config_tool -c MSHEETMODE=sheet
    ## 500x720 wall mode:
    #config_tool -c MSHEETMODE=wall

    Bu kodlar Movie Sheet'in hangi modda çalışacağınız seçtirir. 3 tür var, STD, Sheet ve Wall.. Mümkünse Sheet'i kullanın. Altta film afişleri sıralanır, hangisinin üzerine gelirseniz ekranın arka planında o filme ait Movie Sheet sayfasını görürsünüz. Hangi modu seçecekseniz o satırın başındaki # işaretini silmeniz yeterli.. Örnek vermek gerekirse;

    #config_tool -c MSHEETMODE=std
    ## 1280x460 sheet mode:
    config_tool -c MSHEETMODE=sheet
    ## 500x720 wall mode:
    #config_tool -c MSHEETMODE=wall


    Böylece Thumbgen'i kullanarak Movie Sheet oluşturabilir ve görüntüleyebilirsiniz.

    Arkadaşın açtığı ve Özel Firmware kurmayı anlatan sayfa..
    http://forum.donanimhaber.com/m_41580873/tm.htm




  • Sormak istediğim birkaç şey var ;

    1 - Ben @AthloN verdiği linkten " B-RAD WDLXTV 0.4.3.1 " versiyonu indirdim.Bendeki WD Live'da en sondan bir önceki sürüm var, verilen linkteki versiyon uyumlu mu, kullanabilir miyim ?

    2 - Ben sadece görselliği ile ilgileniyorum, torrent vs. beni cezbetmiyor.Alttaki fotoda görüldüğü gibi olması için güncelleme dosyalarının arasındaki S00custom-options dosyasını metin editörüyle açıp

    #config_tool -c MSHEETMODE=std
    ## 1280x460 sheet mode:
    config_tool -c MSHEETMODE=sheet
    ## 500x720 wall mode:
    #config_tool -c MSHEETMODE=wall


    şeklinde düzenlemek yeterli mi ?

     WD TV - Movie Sheet Rehberi

    4 - Bildiğim kadarıyla B-RAD yazılımı USB HUB kullanımına olanak sağlıyor ve bu sayede 2 taneden fazla Harddisk vs. kullanılmı mümkün oluyor.Bunun için herhangi bir ayar yapmak gerekiyor mu ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: reef1905


    Sormak istediğim birkaç şey var ;

    1 - Ben @AthloN verdiği linkten " B-RAD WDLXTV 0.4.3.1 " versiyonu indirdim.Bendeki WD Live'da en sondan bir önceki sürüm var, verilen linkteki versiyon uyumlu mu, kullanabilir miyim ?

    2 - Ben sadece görselliği ile ilgileniyorum, torrent vs. beni cezbetmiyor.Alttaki fotoda görüldüğü gibi olması için güncelleme dosyalarının arasındaki S00custom-options dosyasını metin editörüyle açıp

    #config_tool -c MSHEETMODE=std
    ## 1280x460 sheet mode:
    config_tool -c MSHEETMODE=sheet
    ## 500x720 wall mode:
    #config_tool -c MSHEETMODE=wall


    şeklinde düzenlemek yeterli mi ?

     WD TV - Movie Sheet Rehberi

    4 - Bildiğim kadarıyla B-RAD yazılımı USB HUB kullanımına olanak sağlıyor ve bu sayede 2 taneden fazla Harddisk vs. kullanılmı mümkün oluyor.Bunun için herhangi bir ayar yapmak gerekiyor mu ?




    hocam aynı soruyu bende merak ediyorum şuanda deniyorum olursa yazarım...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti


    quote:

    Orijinalden alıntı: reef1905


    Sormak istediğim birkaç şey var ;

    1 - Ben @AthloN verdiği linkten " B-RAD WDLXTV 0.4.3.1 " versiyonu indirdim.Bendeki WD Live'da en sondan bir önceki sürüm var, verilen linkteki versiyon uyumlu mu, kullanabilir miyim ?

    2 - Ben sadece görselliği ile ilgileniyorum, torrent vs. beni cezbetmiyor.Alttaki fotoda görüldüğü gibi olması için güncelleme dosyalarının arasındaki S00custom-options dosyasını metin editörüyle açıp

    #config_tool -c MSHEETMODE=std
    ## 1280x460 sheet mode:
    config_tool -c MSHEETMODE=sheet
    ## 500x720 wall mode:
    #config_tool -c MSHEETMODE=wall


    şeklinde düzenlemek yeterli mi ?

     WD TV - Movie Sheet Rehberi

    4 - Bildiğim kadarıyla B-RAD yazılımı USB HUB kullanımına olanak sağlıyor ve bu sayede 2 taneden fazla Harddisk vs. kullanılmı mümkün oluyor.Bunun için herhangi bir ayar yapmak gerekiyor mu ?




    hocam aynı soruyu bende merak ediyorum şuanda deniyorum olursa yazarım...


    İlginiz için çok teşekkür ederim, sizden gelen bilgiye göre gece eve geçtiğimde bende denerim.




  • Klasör Resimleri
    Çok sayıda filminiz varsa, klasörlere ayırarak medya oynatıcınızda açarsanız çok daha düzenli olabilir. Örneğin Aksiyon,Dram,Macera,Komedi, Korku, Savaş vs.
    Bu klasörlerin içine ekteki resim dosyalarını folder.jpg ismiyle atarsanız oynatıcınızda aynı şekilde görünecektir.
    Klasör Resimleri :http://hotfile.com/links/87508247/270f3e2/folder_images.zip (27.2 MB)

    burdaki resimleri nereye atıcaz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

    Klasör Resimleri
    Çok sayıda filminiz varsa, klasörlere ayırarak medya oynatıcınızda açarsanız çok daha düzenli olabilir. Örneğin Aksiyon,Dram,Macera,Komedi, Korku, Savaş vs.
    Bu klasörlerin içine ekteki resim dosyalarını folder.jpg ismiyle atarsanız oynatıcınızda aynı şekilde görünecektir.
    Klasör Resimleri :http://hotfile.com/links/87508247/270f3e2/folder_images.zip (27.2 MB)

    burdaki resimleri nereye atıcaz?


    Bunları filmlerin olduğu bölüme atıp, filmleri uygun olan klasörlerin içerisine taşımak lazım anladığım kadarıyla.




  • Maalesef sonuç olumsuz

    #config_tool -c MSHEETMODE=std
    ## 1280x460 sheet mode:
    config_tool -c MSHEETMODE=sheet
    ## 500x720 wall mode:
    #config_tool -c MSHEETMODE=wall

    movie shett görüntüsü çıkmıyor..video ayrlarından üçünüde denedim olumsuz..sanırım bazı ayarlar daha yapmak gerekiyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

    Maalesef sonuç olumsuz

    #config_tool -c MSHEETMODE=std
    ## 1280x460 sheet mode:
    config_tool -c MSHEETMODE=sheet
    ## 500x720 wall mode:
    #config_tool -c MSHEETMODE=wall

    movie shett görüntüsü çıkmıyor..video ayarlarından üçünüde denedim olumsuz..sanırım bazı ayarlar daha yapmak gerekiyor..


    Cevap için teşekkür ederim, sanırım arkadaş yarın foruma girerse bilgilendirir.İyi geceler şimdilik.
  • Yaklaşık 3 saattir uğraşıyorum her şeyi denedim sonuç olumsuz..Ben yapamadıysam kolay kolay kimse yapamaz..arkadaş diğer topicte şöyle birşey yazmış ondan dolayımı olmuyor acaba? ben son yazılımı kullanıyordum üstüne 1.02.21_WDLXTV.COM_WDLXTV_LIVE-0.4.3.1 bunu kurdum sonra moviesheet hazırladım herşeyi denedim çıkmadı moviesheet görüntüsü..nerde yanlış yaptım acaba?

    yada bu configürasyona sahip olupta çalıştıran arkadaş varsa S00custom-options dosyasını upload ederse birde onu deneyelim..

    ''''''@memali b-rad daha son 1.04.10 yazılımı üzerine çalışmasını yayınlamadı. ondan önceki resmi yazılım olan 1.02.21 üzerinden olan var. Bu nedenle movie sheet kullanmak istiyorsan yeni yazılımı bir süre daha hayallerde yaşatmak gerekecek. Ben bugün sırf meraktan indirip kurdum yeni yazılımı. Hoşuma gitti. Bir süre movie sheet olmadan kullanacağım. Bu arada b-rad yetiştirir belki. Bu sırada torrent indirmeye de biraz ara verir ya da eski usül PC açık oradan indiririz.

    @noctivagant, dediğini tam anlayamadım siyah çerçeveden kastın ne acaba? Görüntü kalitesinde bende hiç değişiklik olmadı. Aşağıdaki linkten buhric template pack e ulaşabilirsiniz.

    http://rapi*share.com/files/434536008/Buhric_Sheets.rar'''''''''



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 8 Aralık 2010; 1:14:05 >




  • Biraz zor oldu ama sonunda çözdüm..

    http://ul.to/llqpie/1.02.21_WDLXTV.COM_WDLXTV_LIVE-0.4.3.1.zip burdan alternatif firmware indiriliyor..

     WD TV - Movie Sheet Rehberi


     WD TV - Movie Sheet Rehberi


     WD TV - Movie Sheet Rehberi


     WD TV - Movie Sheet Rehberi


     WD TV - Movie Sheet Rehberi


     WD TV - Movie Sheet Rehberi


    ....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

    Klasör Resimleri
    Çok sayıda filminiz varsa, klasörlere ayırarak medya oynatıcınızda açarsanız çok daha düzenli olabilir. Örneğin Aksiyon,Dram,Macera,Komedi, Korku, Savaş vs.
    Bu klasörlerin içine ekteki resim dosyalarını folder.jpg ismiyle atarsanız oynatıcınızda aynı şekilde görünecektir.
    Klasör Resimleri :http://hotfile.com/links/87508247/270f3e2/folder_images.zip (27.2 MB)

    burdaki resimleri nereye atıcaz?



    Buradaki resimleri JPG formatına çevirip isimlerini de "folder" olarak düzeltirseniz çalıştırabilirsiniz. Ben henüz kullanmadım, çözünürlükleri büyük verdim üzerinde oynamak isteyen olabilir diye. Gerekirse çözünürlüğü 240x340 gibi bir değere düşürüp kaydedebilirsiniz.

    Örneğin "Komedi" isimli bir klasör yaratın, komedi filmlerini bu klasöre taşıyın ve verdiğim resimlerden uygun bulduğunuzu folder.jpg ismiyle o Komedi klasörünün içine atın. Böylece WD'i çalıştırıp Video>Yerel Sürücüler>Klasörler bölümüne girdiğinizde Komedi isimli bir klasör görecek ve içinde de folder.jpg resim görüntüsünü göreceksiniz. Böylelikle filmlerini az buçuk kategorilendirmiş olacaksınız :) Hatta abartıp Komedi bölümü için 1280x720 piksel boyutlarında bir resim hazırlayarak klasörün içine Komedi_sheet.jpg ismiyle atarsanız sistem bunu da sanki Movie Sheet'miş gibi algılar ve Komedi klasörün üzerine geldiğinizde arka planda güzel bir görüntü görmüş olursunuz




  • Ne zaman bu yazılımı kullanmak hevesiyle bu tarz konuya girsem can sıkıntısı ile çıkıyorum.

    @Christopher Moltisanti, son yazılımı kullanıyorum demişsiniz, bahsettiğiniz yazılım Release 1.04.10 (11/22/10) ?

    Eğer bu ise bu yazılımın üzerine mihttp://ul.to/llqpie/1.02.21_WDLXTV.COM_WDLXTV_LIVE-0.4.3.1.zip linkinde verdiğiniz yazılımı kuracağız ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reef1905


    Ne zaman bu yazılımı kullanmak hevesiyle bu tarz konuya girsem can sıkıntısı ile çıkıyorum.

    @Christopher Moltisanti, son yazılımı kullanıyorum demişsiniz, bahsettiğiniz yazılım Release 1.04.10 (11/22/10) ?

    Eğer bu ise bu yazılımın üzerine mihttp://ul.to/llqpie/1.02.21_WDLXTV.COM_WDLXTV_LIVE-0.4.3.1.zip linkinde verdiğiniz yazılımı kuracağız ?


    valla @reef1905 kardeş açıkcası adam gibi kimse bir kaynak paylaşmamış yerli olarak ne varsa yabancı forumlarından yarın yamalak ingilizcem ile zar zor yaptım..

    şimdi seninde benimde yapmak istediğimiz bu idi..

     WD TV - Movie Sheet Rehberi


    Aslında yapılması gereken işler çok basit ama hiçbir arkadaş adam akıllı yazmadığı için çok karışık zor gözüküyor... türk milleti olarak o kadar köreldikki hep bana hep bana herşeyi söürüp hiçbirşey paylaşmıyoruz..

    Neyse hocam yapman gerekenleri maddeler halinde yazıyorum en fazla 10 dakikanı alıcak..

    1-formatlanmış içi boş bir flash disk..


    2-http://ul.to/llqpie/1.02.21_WDLXTV.COM_WDLXTV_LIVE-0.4.3.1.zip bu dosyayı indirip masaüstüne çıkar...içinde ki

     WD TV - Movie Sheet Rehberi


     WD TV - Movie Sheet Rehberi


    s00 custum ve wdtvlive.ver dosyasını not defteri ile açıp aşağıda veriğim resimdeki değişiklikleri yapın..

     WD TV - Movie Sheet Rehberi


     WD TV - Movie Sheet Rehberi


    sonra kaydedin ve bu dosyaları flashdike atın yani tüm dosyları sonra flashdiski cihaza takın cihaz kapalı olsun arkadaki güç kablosunu çıkarıp takın yada fişi çekip takın hangisi kolayınıza gelirse yeni yazılım bulundu diyecek cihaz tamam deyip yükleyin yazılım işi bu şekilde bitmiş oldu..

    sonra tumbgen işi var fakat hala ben uğraşıyorum istediğim,iz olayı yapmak için buhric teması indirdim ama hala olmadı onuda yaparsam anlatırım...




  • @Christopher Moltisanti yardımın için teşekkür, hangi versiyonun üzerine kurdunuz bu linkte belirttiğiniz yazılımı ? Cihazınızda hangi yazılım vardı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reef1905


    @Christopher Moltisanti yardımın için teşekkür, hangi versiyonun üzerine kurdunuz bu linkte belirttiğiniz yazılımı ? Cihazınızda hangi yazılım vardı ?


    farketmiyor ama son yazılım yüklüydü en son yazılım Release 1.04.10 bu ise bu yüklüydü..
  • Valla hocam sen en azından zaman sahibisin, uğraşacak vaktin var.Bende o da yok, geceyarısından sonra evde oluyorum genellikle.İkimizde aynı görüntüyü istiyoruz, bende sabırla senin tam manası ile çözmeni bekliyorum.Senin yaptığın bana rehberlik edecek.Bu seferde olmazsa yapmıyorum daha da.
  • @Christopher Moltisanti, benim kafamı karıştıran birşey var, istediğimiz görüntüyü sağlayan BRAD yazılımı mı, yoksa ThumbGen programı mı ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.