Şimdi Ara

Samsung, Galaxy S ailesinin Amerika'da 3 milyonluk satış barajını aştığını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Galaxy Tab ile 1 milyonluk satış sayısını aşmayı başaran Samsung, akıllı telefon pazarındaki çıkışını sürdürmeye devam ediyor. Dallas merkezli Samsung Mobile'dan yapılan açıklama ile firmanın Amerika pazarında Android'li telefon üretiminde liderliğe oturduğu duyruldu.


    Gartner'ın verilerini kaynak gösteren Samsung, açıklamasında üçüncü çeyrek itibariyle Amerika'da Android'li telefon pazarında geçtiğimiz seneki %9.2'lik pazar payını %32.1'e yükselterek, Amerika'lı teknoloji severlere Android'li telefon ulaştıran en büyük üretici olduğunu belirtti. Samsung Mobile, elde ettiği bu başarının mimari olaraksa 3 milyonluk satış sayısını aşan Galaxy S ailesini gösterdi.


     Samsung Mobile'ın başındaki isim Dale Sohn'da Galaxy S'i tercih eden kullanıcılara teşekkür ederken; gelecek sene Amerika'da (dolayısıyla diğer pazarlar ?) satışa sunacakları ürünler ve yeni servisleri için son derece heyecanlı olduklarını söyledi.





  • tebrik ederim ama bizim ülkedeki servisleri cok kötü yani almayın derim samsung
  • sadece amerikada 3 milyon kişi...dünyada herhalde 10 milyona ulaşmıştır...Allah için güzel telefon yaptılar inşallah bunun anlamını kavrarlarda bu telefondan desteklerini çekmezler yeni model çıkınca



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexxter -- 4 Aralık 2010; 13:46:25 >
  • Çok iyi telefon ama kaliteli durmadıgından dış görünümden kaybediyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gamsizkerem

    sadece amerikada 3 milyon kişi...dünyada herhalde 10 milyona ulaşmıştır...Allah için güzel telefon yaptılar inşallah bunun anlamını kavrarlarda bu telefondan desteklerini çekmezler yeni model çıkınca


    Yok hocam şu anda 5 milyon civarında ama çok enteresan bir nokta var. Bu cihazı çıkarttıklarından beri özellikle Dallas'taki Samsung Mobile'ın merkezinden yöneticilerin yaptığı açıklamalar hep "bu cihaz için hedefimiz 10 milyon" şeklinde. Nedir bu çekingenlik anlayamıyorum. Gayet önü açık bir cihaz biraz daha reklam, biraz daha destekle 12-13 milyonu rahat rahat görebilecek bir cihaz.

    Ama sanırım samsungun politikasından kaynaklanıyor bu. Yeni bir cihaz çıkaracaklar (sanırım galaxy s pro'ydu adı ve klavyeli bir model) ve bunun önünü açık bırakmak için galaxy s'e çok abanmıyorlar. Tabi bir de ne kadar çok satış, o kadar satış sonrası destek ve hizmet demek. Bu da samsunga pek uygun değil.
  • Biz bunu görüyoruz da o sivri zekalı arkadaşlar nasıl göremiyor anlamış değilim..Şuan da galaxy s almayan yada iphone mu galaxy s mi tercihini iphone dan yana kullanan arkadaşlar kesinlikle samsung olduğu için vazgeçiyor..Böyle bir makina yapmışssın ver desteğini gidebildiği yere kadar millet o zaman gözü kapalı alır...Şu haliyle bile üstüne makina yok eminim..
  • kesınlıkla galaxy s bugün N8'i sattım galaxy aldım ve zarar ettim dikkat edin kitleniyor ve açılamıyor servisine götürmek gerekiyor işlemcisi çok düşük aman ha aman diyorum iyice araştırın benim gibi tongaya düşmeyin galaxy'nin gözünü sevim.
  • Bu nasıl bir Türkçe yazımdır yahu, N8 mi kötü Galaxy S mi anlamak mümkün değil..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maestro_34

    Bu nasıl bir Türkçe yazımdır yahu, N8 mi kötü Galaxy S mi anlamak mümkün değil..

    Kesinlikle haklısın galaxy s iyi demiş n8 kitleniyormuş zarar etmesine rağmen galaxy s aldığını ettiğini belirtiyor sanırım :D
  • çevirinden sonra yorumunu birkez daha okuyunca senin dediğini demek istediğini anladım. sanırım..
  • Arkadaslar galaxy s almadan once iphone alacaktim...ama su geldi gelmedi kontratsiz satmiyoruz vs vs gibi seylerden biktim ve galaxy s aldim.iyikide Almisim.super cihaz kolay kullanim.applanet market yukledim su an parali uygulamarin %100 bedava.telefonu koyun yan yana inceleyin sonra karar verin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.