Şimdi Ara

I Phone 4 almak istiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar i phone 4 almak istiyorum. Bi çok kampanya var ve bana en avantajlısı vodafone un ayda 100 tl lik ödemelisi gibi geldi. (i phone 4+250 dk. her yöne konuşma+150 her yöne sms+sınırsız internet) Turkcell biz bize kamu tarifesindeyim.(Her yöne 1200 dk. 35 tl.) Bana hangi kampanyayı önerirsiniz? Ya da ne yapmamı? 2011 de fiyatları düşer mi? Bekleyeyim mi? Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.



  • Tabiki fiyatlar zamanla düşer ama hızlı bir düşüş yaşayacağını sanmam.Tarife olarak aslında sana en uygun olanı yine kendin seçebilirsin.Uzun taksit sayısı insanı canından bezdirir.
    Babam bir hafta öce turkcell'den 95 tl'lik paketi ile aldı.24 ay taksitli 95 tl paketi.Bu pakette konuşmada vermiyor.Hem vade çok hemde konuşma süresi yok,bence taksit sayısı ne kadar az olursa daha iyi olur.Dediğin gibi en uygun paket vodafone 100tl'lik paketi hemde taksit sayısı tukcell'e göre 6 ay daha kısa ,ama bu seferde kamucellden vazgeçmek zorunda kalacaksın.Bir hatta her ay 100 tl öderken ikinci bir hatt kullanmakta olmaz.
    Dediğim gibi en uygun tarifeyi yine kendin seçebilirsin.
  • Aslında 1200 dakikayı dolduramıyorum bile. Yani biraz dikkat edersem bana 250 dk. yeterli. Sınırsız internet de çok iyi. En iyisi vodafone kampanyası o zaman şimdilik değil mi?
  • Bencede öyle görünüyor.Ben de araştırmalarımda vodafone paketini beğenmiştim.Ama numara taşıma olayı gibi tefaruatlar ve vodafone'un bulunduğumuz yerde düzgün çekmemesi gibi sebeplerden dolayı türkcell'den aldık.
    Yalnız vodafone'un kampanya şartları arasında 3-4 ay gibi vodafone abonesi olmak gerekiyo gibi bir madde vardı galiba yanlış hatırlıyorda olabilirm.Kampanya şartlarını iyice bir oku derim.
  • Dostum ilgine teşekkürler. Bakarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.