Şimdi Ara

Focus II Teyp Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba Aracım 2006 model Focus trend Tdci Aracıma çarşamba günü hırsız girdi ve ön paneldeki Sony marka orjinal teyibini çaldı Araç kaskolu olduğu için kaskoyla görüştüm ve sigorta acentem beni biyere yönlendirdi bende orda kafası çıkan bi model istediğimi söyledim bana bi model gösterdi ancak teyp double din değil orjinal teybin yarısı kadardı alt kısmını çerçeve ile kapatacaklarını ifade ettiler gönlüm razı olmadı internetten ufak bi araştırma yaptım ve jvc nin double din olan ve kafası sökülen teyp modelini buldum ancak bu model hakkında bi bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim.
    Soracağım tek Şey sizce orjinalinimi taktırmalıyım yoksa bu alternatiflerden birini tercih etsem dahamı iyi olur neticede orjnalinde sadece mp3 çalar var ama alacağım teypte DVD VCD bluetoth varoğlu var kısacası yorumlarınız benim için çok önemli bide önereceğiniz marka olabilir ama kesinlikle kafası çıkacak ( Evimin önünden aracımın camını kırıp orjinal teybini çalan adam böyle bi teybi bırakmaz diye düşünüyorum)

    Bana sunulan teybin modeli :

    JVC KD-AVX44

    http://www.ereyon.com.tr/urun/jvc-kd-avx44-bluetooth-dvd-vcd-usb-cd-mp3-calar.aspx

    Benim araştırığta bulduğum model :

    JVC KW-AVX836 DVD

    http://www.nesilelektronik.com/JVC_KW_AVX836_DVD_U1896.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganbjk -- 28 Kasım 2010; 22:11:30 >







  • eğer kasko ödüyorsa, JVC KW-AVX836 DVD cihazı, yani sizin bulduğunuz double-din, detachable modeli aracınıza taktırmanız daha mantıklı ve görsel açıdan daha uygun olur.
  • bu arada geçmiş olsun demeyi unuttum. umarım böyle bir olay bir daha başınıza gelmez. beni de bir korku sardı. çünkü 20 kasım 2010'da bir miktar kapora verip, izmir çetaş'tan ford focus collection TDCi 1.6 sedan 2011 model (metalik gri) araç satın aldım. peşinatı aralık 17'de vereceğim, aracı da ondan bir hafta sonra 25'inde teslim alacağım. satın aldığım araçta alarm yok. park sensörü hediye ettiler. umarım ileride böyle bir vaka başıma gelmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: odp

    bu arada geçmiş olsun demeyi unuttum. umarım böyle bir olay bir daha başınıza gelmez. beni de bir korku sardı. çünkü 20 kasım 2010'da bir miktar kapora verip, izmir çetaş'tan ford focus collection TDCi 1.6 sedan 2011 model (metalik gri) araç satın aldım. peşinatı aralık 17'de vereceğim, aracı da ondan bir hafta sonra 25'inde teslim alacağım. satın aldığım araçta alarm yok. park sensörü hediye ettiler. umarım ileride böyle bir vaka başıma gelmez.


    Teşekkür ederim umarım böyle bişey başınıza gelmez ama alarm taktırmakta fayda var gördüğünüz üzere orjinal teyibi söküp çalıyorlar kapımın önünden alarm çok pahalı bişey değil bildiğim kadarıyla maksimum 100 liraya montajıyla beraber taktırabilirsiniz bu arada aracımın üzerindeki orjinal teyibin fiyatını servis 1500/2000 lira olarak söylemişti. Son olarak iyiki kasko yaptırmışım alırken aldıktan 1 ay sonra dayım kaza yaptı 1700 lira masrafı karşıladı kasko şimdi bide teyp karşılayacak 1500 lira kadar 3200 lira ben kaskoya sadece 1300 lira ödedim full kasko üstelik 12 ay taksitle aklınızda bulunsun kasko yaptırmakta fayda var. Peşin olması şart değil 12 ay taksit peşin fiyatına.




  • asony orjinal teybi alın derim. iş kasko ile anlaşılıyor mu bilmiyorum ama sadece servis fiyatını size verseler o paraya navigasyonlu güzel bir double din alırsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mustafa-T

    asony orjinal teybi alın derim. iş kasko ile anlaşılıyor mu bilmiyorum ama sadece servis fiyatını size verseler o paraya navigasyonlu güzel bir double din alırsınız.


    Bende merak edip aradım kaskoyu açıkladım 1500 liraya kadar karşılıyormusunuz diye 1000 lira dedi jvc teyibi takacak olan servis ise 1500 liraya kadar karşılıyorlar 100 lira üste vermeniz gerekiyor dedi kabul ederim dedim ama arada kalmış gibi oldum bakalım yarın servise gittiğimde nasıl anlaşacağız adamın dediğimi doğru ergo müşteri hizmetlerininmi 1000 liraysa büyük ihtimal orjinalini isteyeceğim.
  • teyp çalındı ve kaskoda işliyse. piyasa bedelini verirler öyle 1500 e servisin sattığı teybe 1000 lirayakadar diye bir şey olamaz. ama sony teyp işlimi kaskounua trendlerde ford visteon teyp var onun fiyatı düşük sonylere göere
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mustafa-T

    teyp çalındı ve kaskoda işliyse. piyasa bedelini verirler öyle 1500 e servisin sattığı teybe 1000 lirayakadar diye bir şey olamaz. ama sony teyp işlimi kaskounua trendlerde ford visteon teyp var onun fiyatı düşük sonylere göere


    Benim aracımın orjinali sony zaten sonradan ekleme değil işlimi bilmem orasını ama kasko full kasko eğer o dediğiniz marka üzerinden hesaplıyrlarsa fiyatını tabiki itiraz eder sony teyibi kabul ettiririm neticede aracımın üzerindekini kaskolamak zorundalar olmayan bir donanımın kaskosu saçma olur. Teyp falan ekli + koltuk döşemeleri sigara yanığına karşı kaskolu falan ıvır zıvır bi sürü şey yazıyor deprem sel falan onlarda konmuş kaskoya çerez niyetine.
  • servisie gdin yeni teybinizi taskınlar. orjinal parçadır klozlarda teyp ile ilgili bölümü iyice okuyun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mustafa-T

    servisie gdin yeni teybinizi taskınlar. orjinal parçadır klozlarda teyp ile ilgili bölümü iyice okuyun.


    İşte orjinali taktırmak istemememin sebebi var bu hırsız teybi sökme klipsiyle tekrar gelirde sökerse neticede teyibi sökmesi uzun sürmüyor 1 ile 3 dakika arasında alarm taksanda kafasına koyan bi hırsız çalar gider Bide oturduğum mahallede bi binada oturanlar hakkında çok şey duyuyordum hırsızlık falan yapıyorlar diye inanmak istemiyordum ama başıma gelince şüphelenmeye başladım bu yüzden kafası çıkan bi model taktıraım diyorum hemde dvd falan özellikleride olur satarken ufakta olsa prim yapar görüntü olarak özellik olarak alıcının dikkatini çeker diye düşünüyorum kafamda karıştı aslında teybimin orjinali güzeldi

    http://img94.imageshack.us/i/38756407789564508600304.jpg/

    Buda çalndaıktan sonraki fotosu adam çerçeveyi çizmemiş bile zorlanmadan çıkarmış


    http://img228.imageshack.us/i/25112010313.jpg/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganbjk -- 29 Kasım 2010; 21:27:00 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.