Şimdi Ara

PSP Alacam Biraz Bilgi Lazım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu aralar bi PSP almayı düşünüyorum(400 YTL).Önceden oyunları pahalı olduğu için vazgeçtim fakat bu netten memory carda atma olayı yaygınlaşınca almaya karar verdim.Neyse okuduğum kadarı ile şu an en uygun versiyonu 1.5 fakat 2.0 da kırıldığını duydum o konuda bir gelişme oldumu???Yani alacaksam illa 1.5 mi bulmam lazım???Birde Bu İso olayları falan bana çok karışık geldi sanki altından kalkamıcam gibi.Bunları rahat rahat yükleyebiliyormuyuz ve oyunlar aynı Umd versiyonundaki gibi full mu çalışıyor???Birde 1 gb memory card almayı düşünüyorum bu son çıkan oyunlardan kaç tanesine yeter???Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....



  • 1.50 alırsan bir de ms direk kopya olayına girersin ancak 2.0'ın varsa da olmaz değil, en azından 1.50'ye downgrade olayı var onu yaparsın yeni versiyonun 1.50 olur. Ancak azcık uğraşırsın.. Yapamayanlarda gördüm. iso olayları karışık değil, olayın mantığını anladınmı soruşturmanada gerek kalmadan istediğin oyunu çalıştırırsın. Oyunlar bikaç şekilde nette mevcuti genel olarak sadece full umd ve de ripli versiyon olarak. Bazı Full oyunlar 1gb ms'ye sığmadığı için içinden bazı dosyaları silip boyutu düşürülebiliyor, ve nette bu şekilde yayınlanıyor ancak genel olarak boyutu 1gb'tan az oyunların bile ripli versiyonu var ki ms'ne daha çok oyun sığdırabilmen için ancak oynanışta kesinlikle farkları yok, içinden silinenler gereksiz dosyalar vs. (dummy files diye adlandırıyorlar) Bazı boyutu yüksek oyunlar var 700 mb civarı, onlardan bi tane yüklesen bile yanına 1 oyun daha sığdırırsın en azından, yani en az 2 oyunla doldurursun psp'ni, ben en fazla 6 oyun sığdırmıştım yanlış hatırlamıyorsam..
  • kopya oyun oynarsın takma yeterki memorystick in olsun.oyunları gayet güzel.mobil olmana da gerek yok gece yorganın altına gir saatlerce oyna.pc başında oturan yerlerin ağrır bir süre sonra yatakta oyun oynamanın zevki çok büyük.

    boyut olarak fazla büyük değil.ince olduğu için taşıma problemi olmuyor.

    bana biraz ağır gibi geldi bazen elim yoruluyor.bir de şu var parmaklar tuşlar için oldukça uzun yarım saatlik oyunun ordından hem ağırlığından hem de tuş mesafesinden dolayı biraz yorgunluk olabiliyor ellerde ama bu çok normal.

    ekran gayet güzel 16 milyon renk parlaklığıda iyi rahatlıkla video izlenebilir.

    ses kalitesi tek eksi yönü olmuş ama sonuçta psp mp3 çalar değil ve yeterli bir ses kalitesi sunuyor.

    bu cihazın avantajları çok fazla isoların karışık olmasından korkma zamanla öğreniyorsun.

    ayrıca bir sürü homebrew oyun ve uygulamaya sahip.geliştirmeye çok açık bir cihaz.overclock bile yapabilirsin 333mhz lik çift çekirdekli işlemcisi var ama sony batarya ömrü için 222 mhz e kısmış.7.1 ses çözücüsü var.

    bunun yanında her türlü emulatoru kullanabilirsin.street figher ve king of fighters gibi zamanında bir sürü jeton harcayarak oynan oyunlar psp de oynanabiliyor.

    son olarak psp için tv kartı da çıkması bekleniyor işte şöye bir şey

     PSP Alacam Biraz Bilgi Lazım!!!


    ve

     PSP Alacam Biraz Bilgi Lazım!!!


    umarım yararlı olmuştur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 20 Ekim 2005, 3:18:59 >
  • bu cihaz hakikaten harika hele birde çıkacak oyunları düşündün mü daha da insan heyecanlanıyo sony bu cihaza çok fazla önem veriyo bunun en büyük göstergeside umd teknolojisini çıkarması her ne kadar kırılsada sony bu işi çok ciddiye alıyo 2.0 kırıldı hemen 2.5 çıktı o kırılacak ondan sonra 2.5x gibi yani sony bu cihaza çok fazla önem veriyo son olarak oyunlarını bulurmuyum en son oyunlar çıkar mı deme benim görüşüm bu cihaza gta çıkacak vede ozman bu cihaz herkesin elinde olacak he bir tavsiye fazla gösterme cihazı
  • güncel oyunların coklugu ve oyunların kalıtesı,ekran ve goruntu kalıtesı,yenılıge acık bır cıhaz olusu bız oyunseverlerı kendıne cekıyor vallla
  • Peki ben 1.5 versiyonunu aldım diyelim bununla internete giremeyecem mi?Galiba web browseri 2.0 ile geliyordu yanılıyormuyum?
  • evet web browser 2.0 geliyomuş
  • arkadaşlar benimde biraz sorum olacak..

    1.gördüğüm kadarıyla 2,50 versiyonu çıkmıs bu versiyon ile kopya oyun oynanır mı ?uğraştırır mı ?
    2.bütün versiyonlarında internete girmek mümkün mü ?
    3.normal adsl modem ile paylaşım yapabilirmiyim yoksa illaki wireless mi olmak zorunda ?
    4.pil durumu nasıl ?
    5.çeşitli uygulamalar yuklenebiliyormu mesela msn messenger gibi ?
    6.iso oyunları çalıştırmak zor mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.