Şimdi Ara

İnternetten para kazanmak gerçekten mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
11.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Bu yüzyılın en önemli icadı olan ve yaygın olarak kullanılan internetten birçok kişi para kazanmaktadır.Şirketler ve üreticiler ürünlerini internetten pazarlamakta ve komisyon vererek bu işi yaptırmaktadırlar.Google üzerinden bile para kazananlar bulunmaktadır.İnternet üzerinden nasıl para kazanabileceğinizi öğrenebileceğiniz,size yol gösterecek bir site vermek istiyorum.İncelemenizi tavsiye ederim...
    http://e-kolaypara.blogspot.com/

     İnternetten para kazanmak gerçekten mümkün mü?







  • Ücretsiz edinebileceğiniz ingilizce içeriki süper bir eğitim seti

    http://netmakale.blogspot.com/2010/12/ucretsiz-affiliate-milyoner-kursu-2010.html
  • zamanında site yapan yaptı bu saatten sonra çok zor
  • Ozelreklam.Net Satış Ortaklığı En yüksek oran!

    Ozelreklam.Net Nedir?

    Ozelreklam.Net Bir Arkadaşlık siteleri arasında aracı bir sponsor firmadır

    Ozelreklam.Net'un Amacı Nedir?

    Sitemizin amacı Arkadaşlık sitelerini bir arada toplayıp en yüksek oranı vereni piyasada güncel tutmaktır

    Sistem Nasıl Çalışmaktadır?

    Sitenizden gelen üye SESSION ile takip edilerek sayfalarca dolaşıp üye olsa bile sizin üyeniz olduğu belli olur.

    Sitenizdeki GOLD Ücretleri Nedir?

    1 Aylık : 50 TL
    6 Aylık : 60 TL
    12 Aylık : 95 TL' dir.

    Ücretler Nedir?

    Normal üye ;
    Erkek : 0,25 TL
    YANİ
    100 üye 25 ytl
    1000 Üye 250 ytl



    Gold üye ;
    Bayan, Erkek : 20 TL

    Minimum Ödeme Ne Kadar?

    Minimum ödeme : 75 TL' dir.

    Ödeme Nasıl Yapılacak?

    Ödeme her ayın 17 si ve 5 inde hiçbir kesinti olmadan hesabınıza HAVALE/EFT yöntemi ile gönderilecektir.
    Ayda 1 kere erken ödeme talebi hakkınız var 75 ytl limiti geçen arkadaşlarımız parasını 1 kereye mahsus ayda erken alabilir
    Sık Sorulan sorular
    1-) Bu system çalışıp sonra kapanırmı
    Cevap : Hayır kapanmaz kapansa dahi son ödemeleriniz yapılır sonra kapanır
    biz bu iş için ciddi rakamlar ayırdık webmasterlere

    2-) ödemeler ne zaman yapılır 75 ytl yi geçen arkadaşlarımızın ödemesi gününde geçilir



    Satış Ortaklığı Kurarları?

    1. • Ozelreklam.Net satış ortaklığı, Her standart erkek üyeye 0.25 TL , Her GOLD üyeye 20 TL
    2. • Sahte üyelik açmak yasaktır.
    3. • Banner yerine link koyabilirsiniz.
    4. • Siteyi iframe, javascript ile site içine gömmek gibi yöntemlerle illegal üyelik oluşturulması yasaktır.
    5. • Sahte klik ve üyelik oluşturan kişiler fark edildiği taktirdi ücretleri ödenmeyecek ve banlanacaktırlar.
    6. • Reklamlarda, yanıltıcı bilgiye, tıklamaya, üye olmaya teşvik veya zorlama yasaktır. Fark edildiği taktirde banlanıp ücretleri ödenmeyecektir.
    7. • Kazançlarınız %100 kesintisiz her ayın 17 si ve 5 inde günü hesabınıza yatacaktır. ayda 2 kez ödeme yapılmaktadır erken ödeme talebi mevcuttur 50 TL yukarısı
    8. • Minimum ödeme 75 TL dir.
    9. • Bannerlarda oynama ( Boyut - Düzenleme - Değiştirme) yapılabilir. Kendi bannerlarınız eklenebilir.
    10. • POP-UP Reklam kullanımı serbesttir.
    12 • Free üye başına çalışıp aynı anda Pop hit bazlı çalışamazsınız Reklam kodlarından yalnızda 1 tanesini sitenize koyabilirsiniz.
    Aynı anda 2 reklam kodunu kullanmak suçtur ve hesabınız bloke edilebilir.
    13. • Satış Ortaklığına üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır.

    UYARI : Üyeliğinizle gün içinde değiştireceğiniz reklam kodları, gün bitiminde uygulanmaya başlar. Gün içindeki kodunuzdaki değişiklik gün sonu aktif edilir

    + Sistemde yarışma vardır Laptop hediye ediyoruz 3 aylık yarışma sonunda 2 bin tl değerinde

    Ozelreklam.net hemen üyeolabilirsiniz bol kazanaçlar


    Not : günlük 300 / 400 üye gönderebilecek Doğru kitle aldatmaca oladan arkadaşlara günlük ödeme yapılır bol kazançlar




  • evet mümkün örneğin benim sitem var şu ana kadar birçok kişi az da olsa para kazandı ,eğlecesi de cabası:www.ontlye.com
  • quote:

    Orijinalden alıntı: possseydon

    evet mümkün örneğin benim sitem var şu ana kadar birçok kişi az da olsa para kazandı ,eğlecesi de cabası:www.ontlye.com


    Sitene girip biraz inceledim.Fikir olarak iyi aslında ama insanlarda parayı ödemede güven sorunu ortaya çıkabilir.Yazılan başlıkların nerdeyse %90 nın dan fazlası 10 liraya değmiyecek işler.Bütün konular 10 lira değilde farklı fiyatlar olsa daha iyi olur.
  • Güven sorunu olmaz çünkü biz parayı alıcıdan alıyoruz eğer satıcı işi yapamazsa alıcınn hesabına geri gönderiyoruz.eğer satcı işi tamamlarsa da onun hesabına yatıryoruz yani herşey kontrol altında
  • Merhaba arkadaşlar internetten para kazanmak istiyorsanız aşağıdaki siteleri tavsiye ederim bu konu hakkında daha da detaylı bilgi almak istiyorsanız

    http://egitimkiti.blogspot.com/ blogdan

    yada

    www.satisdunyam.com da girmeniz yeterli olacaktır.
  • İnternetten çok para kazanmak mümkün! Ama bunun için çalışmanız, çalışmanız ve çalışmanız gerekiyor. Elimde sihirli bir değnek olsaydı, bu yazıyı okuyan herkesi 1-2 saat içinde ve günlük birkaç saatini ayırarak zengin etmeyi isterdim. Ama maalesef böyle bir sihirli değnek yok. Zaten olsaydı sizinle paylaşmazdım?:) Siz de paylaşmazdınız herhalde. Peki elinde böyle bir sihirli formül olduğunu iddia eden kişiler neden sizinle bu formülü paylaşıyor veya gerçekten paylaşıyor mu?

    Bir çok site, çoğunluğu İngilizce olan siteler, internetten kısa sürede zengin olmanın formülünü bulduğunu ve satın alacağınız kitapta bunu açıkladığını ifade ediyor… Üstelik promosyonlu! Normalde 1000$ olan kitabı, promosyonla, bugüne özel 37$’a sattığını ve nasıl kazanacağınızın formüllerini bir takım kazanç bilançoları eşliğinde gösteriyor. Sonuçta; kitabı satın alan kişi kısa sürede çok para kazanmanın hayali ile hemen okumaya başlıyor. Ancak karşılaştığı bilgiler google’dan bulabileceği yöntemlerin derlenmiş hali oluyor.

    Günde birkaç saat çalışayım, aylık 4-5 bin USD kazanayım diye hayal kuruyorsanız, hayal kırıklığına uğramanız kaçınılmaz olacaktır. Eğer bu hayalle yaşarsanız, gerçekten kazanma şansınızı da kaybedebilirsiniz. Yazımın başında çok kazanmak mümkün demiştim, şimdi kendimle mi çelişiyorum? Hayır, kısa sürede çok kazanmak mümkün değil diyorum. Zamanla geliriniz artacaktır, yeter ki siz vazgeçmeyin, çalışmaya devam edin.

    İnternetten para kazanmanın en etkili yolu Satış Ortaklığı Sistemidir.

    1.Adım:

    SatışOrtaklığı Sistemi ve Satış Ortaklığı Ağları hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Çok sayıda satış ortaklığı sitesi vardır, ancak hepsi güvenilir değildir. Bu nedenle bu alanda kendini ispatlamış, güvenilir ağlar ile çalışmalısınız. Bu ağlardan en önemlileri şunlardır:
    - clickbank
    - amazon
    - xticaret
    Satış Ortaklığı Sistemi ve bu ağlar hakkında ayrıntılı bilgileri GooMass kitinde bulabilirsiniz. Bu ağlarda tanıtımı yapılan ürünlerden size uygun olanları seçerek satış ortağı olabilirsiniz.

    2.Adım:

    Satış ortağı olduğunuz ürünleri tanıtmak için Web Sitesi kurmalısınız. Bunun 2 yoldan yapabilirsiniz. Size her şeyi hazır sunan paketlerden alırsınız (tavsiye:Web Sihirbazı). Veya kendiniz site tasarımını yapabilirsiniz. Bunun içinde Web Site Kurma Rehberi sitesinden faydalanabilirsiniz.

    3.Adım:

    Sitenizi arama motorlarına kaydetmek ve üst sıralara taşımak için SEO, yani arama motoru optimizasyonu yapmalısınız (tavsiye: SEO Rehberi).

    4.Adım:

    En güzel bölüm; satışlarınız takip edip, paraları toplayın! Ancak kurduğunuz siteler için içerik güncellemesi ve SEO çalışmalarına devam etmeniz gerektiğini unutmayın.




  • evet arkadaşlar internetten para kazanmak çok mümkün. ama biz türk milleti olarak 2 günde kazanalım istiyoruz. maalesef böle olunca da kimse internetten para kazanıldıgına inanmıyor. halbu ki biraz sabır biraz çalısma sayesinde internetten ilk zamanlar hatrı sayılır paralar kazanabiliriz.

    ben sizlere internetten para kazanmayı öğreten goomass eğitim setini tavsiye ediyorum. internette bir cok eğitim setleri var arkadaşlar ben uzun bir araştırma yaptım .bunu sonucunda goomass a karar verdim.içerisin satış ortaklıgı sistemi clik bank amazon.com ve xticaret üzerinden nasıl para kazanılır bunları en ince ayrıntısına kadar anlatmış. bunların yanında seo:arama motoru optimizasyonu kitabı da var web sitenize nasıl trafik oluşturmanız gerektiğini anlatıyor. bedava web site kurma rehberi hediye google adwors anlatımı ve bunlara ilave olarak da videolu anlatımı mevcut . ben kısa bir süre içerisindde para kazanmaya basladım internette boş yere vakit harcayana kadar para kazanmaya çalısmak daha mantıklı. goomass eğitim setini almayı düşünenlere yardımcı olabilirim. bana cengiz_kur@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

    ürünü incelemek isterseniz tıklayın




  • Google sayesinde site kurmadan hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz.

    Google üzerinde her gün milyonlarca arama yapılıyor. Arama yapan insanların büyük bir bölümü bir ihtiyacını karşılamak için bir ürün arıyor. İşte bu aramalar sayesinde Google her gün binlerce alıcıyı ve satıcıyı buluşturuyor. Burada çok büyük bir potansiyel vardır. Olayı sadece Türkiye olarak düşünmemek gerekir. Tüm dünyada ve tüm dillerde arama yapılıyor. Ancak bunu yapabilmek için Google’u kullanarak alıcıyı ve satıcıyı nasıl buluşturacağınızı, bunun karşılığında nasıl komisyon alacağınızı bilmeniz gerekiyor. Bu yöntemleri ve daha fazlasını öğrenmek için tıklayın: Google ile Kazan!.

    Bu yöntemleri internetten araştırabilirsiniz. Ancak doğru ve işe yarayan bilgiye ulaşmanız aylar alacaktır. Çünkü deneme-yanılma yapacaksınız. Bu uğurda para kaybedeceksiniz. Ve belki de çok basit ayrıntılar yüzünden hata yapıp para kaybedecek ve sonunda pek çok insan gibi internetten para kazanılmıyor deyip, pes edeceksiniz. Bir işe doğru bilgiyle başlamak başarılı olmanın en önemli şartıdır. Bu nedenle internetten para kazanmak istiyorsanız, hemen kazanmak istiyorsanız; Hemen Tıkla, Öğren!




  • İngilizceniz iyiyse aşağıdaki linkten Satış Ortaklığı ve Google Reklamları ile ilgili son çıkan kitapları satın alabilirsiniz.
    Make Money With Google Ads
  • CASHFIESTA dan aşağıda belirteceğim 7 yolla kazanç elde edebilirsiniz ;
    1. Fiesta Bar : Reklam Izleme Yöntemi
    2. Bonus Point : Extra Puanlar
    3. Fast Money(Special Offers) : Sponsonsor Sirketlere üye olarak (Önemli)
    4. Referral Program : Üyelik Sistemi
    5. Affilicate Program : Webmaster lar için hazirlanmis (web sitenizden para kazanırsınız)
    6. Mail Okuyarak :
    7. Oyun Oynayarak : Bu sistem daha çok yeni ve deneme asamasinda.
    Şimdi bunları ayrıntılı bir şekilde açıklayalım.
    1. Fiesta Bar :
    Şekini yukarıda gördüğünüz Fiesta Bar bir reklam baridir. Burada çikan reklamlari izleyerek para kazanirsiniz. Reklamlara tiklamaniza gerek yok. Üyelikten sonra Fiesta Bari bilgisayara indiriyoruz. Çalistirdiktan sonra kullanici adi ve sifrenizi girerek puan kazanmaya baslayin. Fiesta Bar ekranin üstüne yerlesir ve orada çalismaya devam eder. Çok kullanislidir Fiesta barin üzerinde nekadar puan kazandiginizi ve kaç tane alt üyeniz oldugunu görebilirsiniz. Fiesta bar çalisirken her istediginizi yapabilirsiniz, isterseniz internette sörf yapin isterseniz Chat veya oyun oynayin Program her halukarda çalismaya devam ediyor. Kullaniciya hiçbir sorun çikarmiyor.Fiesta bar ile saatte 600 Puan kazanabiliyorsunuz. Barin Hiçbir zaman kisitlamasi yok , isterseniz günde 24 saat çalistirin. Programla puan kazanabilmeniz için ekranin sag alt kösesinde bulunan Dolar isaretinin Yesil olmasi gerek. Kirmiziya döndügü zaman mausla Reklamlarin üzerine gelmeniz yeterli. Fiesta barin üzerinde gezinen küçük bir adam var. Bu adam oturdugu zaman ve saga sola gezdigi zaman Dolar isareti Kirmiziya döner adamin üzerine tiklayarak Dolar isaretinin yesile dönmesini saglayabilirsiniz.
    Önemli Not: Bazi Virüs programlari Fiesta bari Virüs olarak algilayabilir. Kesinlikle Bir virüs degildir. Hiç emdise etmeyin.
    2. Bonus Point:
    Fiesta bar ile topladiginiz puanlar için Extradan Bonus Puanlar Kazanırsınız
    Kazandığın her
    2000 Puan için 1000 Puan
    5000 Puan için 2000 Puan
    10000 Puan için 4000 Puan
    20000 Puan için 6000 Puan
    30000 Puan için 7000 Puan bonus kazanırsınız
    3. Fast Money (Special Offers): (Önemli)
    Sponsor sirketlere üye olarak Puan kazanabilirsiniz.
    Buradada iki seçeneğiniz var.
    a. Günün sponsor sirketlerine üye olarak puan kazaniyorsunuz. Sponsorlardan gelen her 1000 puan için sizin hesabiniza 2$ ekleniyor.
    b. Diger Sponsor sirketlerine üye olarak puan kazaniyorsunuz. Sponsorlardan gelen her 1000 puan için sizin hesabiniza 1$ ekleniyor. Bu ençok kazandiran yöntemlerden birisi en az 6 tane sponsora üye olmanizi tavsiye ederim. Ne kadar çok üye olursaniz saat basi alacaginiz para degeri yükseliyor. Altinda World yazan Sponsorlara üye olabilirsiniz. Bu sponsorlara üye olduğunuzda hem Special Offers sayınızın artmasından dolayı puanlarınızın çarpanı (0.010…..1….1.666) değişir. Aynı zamanda üstlerinde veya yanlarında yazan puan ladar sizin puanınıza eklenir.
    Önemli Not: Sponsorlara üye olurken, Cash fiestaya üye olurken kullandığınız e-mail adresinizi kullanin yoksa puanlar hesabiniza gelmez.
    4. Referral Program :
    Bir çesit üyelik sistemi, Siz baskalarini kendi referansinizla üye yaptiriyorsunuz. ve bu sistemle kazandiginiz paralari katliyorsunuz. Kendi üyelerinizin kazandigi puanlarin % 15 i kadar da sizin hesabiniza ekleniyor. Tam 8 basamaktan oluşan alt üyelik (alt referral) basamağı var.
    Not: Sizin kullanici isminiz sizin referraliniz oluyor.
    1.basamaktan alt referrallerinizin kazandiginin %15 Kadarı
    2.basamaktan alt referrallerinizin kazandığının %7 Kadarı
    3.basamaktan alt referrallerinizin kazandığının %5 Kadarı
    4.basamaktan alt referrallerinizin kazandığının %5 Kadarı
    5.basamaktan alt referrallerinizin kazandığının %5 Kadarı
    6.basamaktan alt referrallerinizin kazandığının %3 Kadarı
    7.basamaktan alt referrallerinizin kazandığının %1 Kadarı
    8.basamaktan alt referrallerinizin kazandığının %1 Kadarı
    Bizim kendi hesabımıza ekleniyor.
    Referral Sistemi yukarıdaki gibi uygulanırken alt referrallerin bundan herhangi bir kaybu olmuyor. Bu alt referrallerimizden dolayı ödemeyi CASHFIESTA kendisi yapıyor. Bu puanlar bizim hesabımıza ekstra olarak sistem tarafından ekleniyor.
    1. basamak üyeler senin referansinla üye yaptirdigin kisiler.
    2. basamak üyeler ise senin üye yaptirdigin kisilerin üye yaptirdigi kisiler
    Diger basamaklar da böyle devam edip gidiyor. Bu sistemde( Referral sistemi) çok kazandiran yöntemlerden biri. Daha fazla para kazanabilmek için mutlaka alt referrallerinizi çoğaltın bunun için CASHFIESTA tarafından size verilen referral linkinizle başka kişileri alt referraliniz olarak kayıt olmalarını sağlayın.
    5. Affilicate Program :
    Bu webmaster lar için hazirlanmis bir sistem. Web siteniz varsa buradan reklam alarak para kazanabiliyorsunuz.
    6. Mail Okuyarak :
    Size CashFiesta araciligi ile Mailler yollaniyor. Mail basina 0,3 $ kazanıyorsunuz.
    7. Oyun Oynayarak :
    Bu sistem daha çok yeni , suan deneme asamasinda ileride çok puanlar kazanabileceginiz çok güzel oyunlar var.
    Hiç vakit kaybetmeden hemen üye olun ve sizde kazanmaya baslayin. Burdaki bilgiler tamamen alintidir ve bende bizzat kullandigim icin sizinle paylasmak geregi duydum.
    Uyelik icin linke tiklayin ve gerekli adimlari izleyin. Kullanimi cok kolaydir.


    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA




  • Arkadaşlar kısa bir zaman ayırarak internet tabanlı sistemde çalışıp İnternette günde 2 saat veya daha fazla zaman geçirerek Ayda ortalama 1000-3000 TL Kazanç sahibi olabilirsiniz. Her ayın 15. de banka hesabınıza paranız yatırılıyor. Ürün satmak filan yok. Görevinizi seçin hemen çalışmaya başlayın. Lütfen ön yargılı olmayın size işimizi sistemimizi anlatabilmemiz için bize bir fırsat verin. Bilgi için aşağıdaki linki tıklayarak web sitemizi ziyaret edin! Hayırlı Kazançlar!
    http://tinyurl.com/mtinternetgelir
  • önüne gelen kendi para kazandığı yolun url sini yapıştırmış arkadaş :) .
  • Anket doldurarak,reklam izleyerek,yahut da mail okuyarak internetten sabit gelir elde edemezsiniz.İnternetten sabit gelir elde etmek içi ilk başlarda biraz çok çalışmalısınız.Çalışmalarınızın sonucunda yavaş yavaş meyvesini almaya başlayabilirsiniz.Peki ama nasıl?.Bu konu hakkında sizlere bir inceleme sayfası hazırladım.

    http://xticaretx.blogsp...it-gelir-icin-para.html bağlantısına tıklayarak,öğrenebilirsiniz.

    İnternetten gerçekten para kazanmak için,küçük işlerle uğraşıp,hayal kırıklığına uğramayın.İnceleme sayfamı okuduktan sonra,bana bu konu hakkında yorum bırakın,en kısa sürede dönüş yaparım sizinle .Eğer ''Az aşım,ağrımaz başım'' anlayışına sahipseniz,internetten sabit yani oto gelir elde edersiniz.




  • merhabalar arkadaşlar.Bedava İnternetten para kazanma kitabı isteyenler var mı?Hem de ücretsizdir.Geçenlerde bi araştırma yapayım dedim,bir siteden buldum.Sizinle de paylaşıyorum,Kitap bol sayfalıdır.En iyi kazanç yöntemini anlatıyor,nasıl kazanacağınızı anlatıyor.İndirmek içinhttp://xticaretx.blogsp...ara-kazanma-kitabi.html bağlantısına tıklayın ve arkadaşlar lütfen her indiren arkadaş,benim sayfamda yorumlarını bırakırlarsa sevinirim.
  • arkadaslar netten gerçekten para kazanmak isteyen varsa bana özelden pm atabilirler veya buraya tıklayarak bilgi alabilirler
  • Artık kazanç farklı Yeni bambaşka bir sistem için yazarları bekleriz.

    Hep Kazanhttp://www.organikmakale.com/genel/yazan-kazanir/
  • İnternetten sizlere para kazandırabilecek bir sistem arkadaşlar. Aşağıda detaylı anlattığım site size hem para kazandırır hemde web siteniz varsa sitenizin google ve alexa da yükselmesini sağlar...

    Website trafik exchange yapmanıza olanak sağlar. Yani bir başka değiş ile google ve alexa sıralamalarında iyi yerlere gelmenizde yardımcı olur. Affiliate programı ile para kazanabilir ve üye yaptığınız her kişiden komisyon alarak gelirinizi yükseltebilirsiniz.
    tıklatıkla linke tıklayarak üye olduktan sonra, emailinize gelen linke tıklayarak hesabınızı aktifleştiriniz. Logın olduktan sonra ilk olarak menüden Traffic Exchange'e tıklıyoruz. Daha sonra Start Traffic Exchange butonuna basıyoruz ve para-dakika kazanmaya başlıyoruz. Kazandığınız dakikaları isterseniz paraya çevirip paypal hesabınıza aktarabilir yada websiteniz için hit gelmesini sağlayabilirsiniz. 518 dakika=1.4€ hesabınızda 5€ biriktiği takdirde paranızı çekebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mad_1999 -- 26 Haziran 2013; 20:23:26 >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.