Şimdi Ara

Silkroad'dan Aion'a Geçeceğim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese iyi forumlar. Uzun zamandır Silkroad oynuyorum ve artık bu oyun bana eskisi kadar cazip gelmiyor. Daha oyun çıkmadan forumlarda Aion'u takip ediyordum. Şuan oyunda private serverler mevcut ücretli başlamadan önce test etmek istiyorum. Warez sitelerinden setupu 14GB olan oyunu indiriyorum. Bana verilen bilgiye göre private serverlere de oyunun normal setupunu yükleyerek giriyormuşuz. Private serverlar için üyeliği nerden alabilirim? Private oynayan başka arkadaşlar da var mı forumda?



  • Private'ler arasında en iyi server infinite aion. Büyük oyuncu kitlesi var. Orjinaline en yakın server bu. Ben oynuyordum bi ara ama bıraktım. Asmodianlarda bizim city legionu dağılınca tadı tuzu kalmadı :d.

    google'da infinite aion diye aratırsan sitesi çıkacaktır. sonra connect kısmında ialauncher'ı indirip bağlanabilirsin.
  • Teşekkürler
    Bu arada daha önceleri Türkçe fan sitesi olarak aiontr.com vardı şu sıralar kapalı galiba. Başka önerebileceğiniz bir Türkçe fan site var mı?
  • forum.donanimhaber.com ! fan sitesi XD
  • evet dhden başka adam akıllı fan sitesi yok :) demin biraz araştırma yaptım. Aion atomix isimli sunucuda daha fazla player varmış +1000. 2.0.0.4 ve 2.0.0.6 arası patch uygunmuş. Drop rate oranları ex gain oranları daha iyi. infinite'de atomixde çok iyiler. seçmek sana kalmış :)
  • abyysteki kale sistemi var mı bu priveyt serverlarda ?
  • Infinity Aion [East] Lumiel serverinde warrior açtım şuan 5 levelim
    Tabi ilk kez oynadığım için tekrar sorularım olacak ^^

    1- Level atlayınca Sro'daki gibi STR veya INT'e stat dağıtma imkanımız varmı? Yoksa warrior açtığım için direkt STR'mi oluyor?
    2- Otomatik pot basma imkanımız yok mu? Savaşın orta yerinde kadeh mi içeceğiz?
    3- Skill up imkanı var mı yoksa level atlayınca skiller otomatik olarak mı açılıyor?
    4- Kanatlarım ne zaman çıkacak? xD
    5- Meslek ne zaman seçebiliyorum?
    6- Elbise ve silahları townlardan temin edebiliyor muyum? Kaç levelde bir silah değişebiliyorum?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vBulletin -- 19 Kasım 2010; 10:47:19 >
  • 1. str int kendi otomatik dağıtıyor diye hatırlıyorum. onun haricinde çeşitli manastonelarla kendi statlarını ayarlayabiliyorsun. silaha ekleyerek vs.
    2. oto pot olayı yok ne yazıkkı.
    3. aionun orjinal serverlarında skiller satın alınıyor. infinitede west serverında satın alınıyor. east serverında otomatik geliyor. Stigma skilleri hariç. Skilleri uplamak yok. fakat combolar var. Mesela x skilin adı olsun. Level atladın. x -2 skili çıktı. bi level daha atladın x 3. dereceleri var yani anladığın.
    4.10 levelde kanatların oluyor. shift f ye basınca çıkar. fakat sadece yüksek yerlerden atlayıp iki kere spaceye basarsan süzülürsün. ŞEhirlerde shift f ye basarak uçarsın.
    5. meslek seçim levelini bilmiyorum ama tavsiyem, gathering yani ot böcek toplama görevlerini yap. görev olmasa bile gördüklerini al. ilerde çok faydası olacak.
    6. her 10 level yada 5 levelde bir silah alabiliyorsun sanırım. Elde etmek için ya grind yani mob keserek elde edersin. yada Asmodian açtıysan pandemoniumda item satın alabiliyorsun.

    dipnot: 10. levelde sana templar mı gladiatormu olucaksın derse tavsiyem gladiator olmandır. Templar tank görevi görüyor. Gladiator dps ve tank. Bütün silahları kullanabiliyorlar. Yay da dahil.

    Görevleri yapmadan level atlama, private server olduğundan bazı görevler 100k exp bile veriyor. :)

    Saygılar.
  • @pozitiveday çok teşekkür ederim yardımların için
  • önemli değil. Bu arada asmodian'mı açtın elyosmu açtın?
  • Elyos açmıştım şimdi bir tanede Asmodian açtım. Asmo daha çok hoşuma gitti bununla devam ederim büyük ihtimal
  • Asmonun mesleklerini yaparsan getirileri daha büyük. Ek olarak abyss'de genellikle asmodianlar eziyor :D elyoslar bebek kalıyor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pozitiveday

    Asmonun mesleklerini yaparsan getirileri daha büyük. Ek olarak abyss'de genellikle asmodianlar eziyor :D elyoslar bebek kalıyor :)


    Sakıncası yoksa MSN verirmisin kardeşim senden öğreneceğim çok şey var galiba
  • daha önce aion orjinal server da oynayım sana tavsiyem her clasın kendine has özelliği var iyi itemleri olan bir rangerin öldüremeyeceği hiç bir klass yok max 50 lvl iken 30 lvl rangerlar 50 lvl charları kesebiliyorlardı Sorc güzel bir klass Sm solo olarak kraldır Temp ve glad işin bi şey demiytecem ancak temp güzel komboları var ayrıca iyi itemlerde bir temp mükenmel olur Sin classı ölümcül bir klassdır tavsiye küçük boylu char açmanda yana olucaktır ranger ilk 30 lvl zordum ama sonrası mükenmel olacakır
  • Sorc ile templer'ı küçük boyutta açtınmı ve öyle bir kişi sana dalarsa otur izle. :D sen hedef alana kadar adam sana comboları işler üstüne dans eder:)
  • Bizim City legionu dağıldıktan sonra centruonlar suxsans gymn vs. twink (35 - 45 level eltnen ap charı) açtı onu kastılar. bi kısmımız audeamus adlı legionda devam ettik bi kısmımız oyunu bıraktı . ayın 31 inde server a wipe gelicek bütün charlar silinecek wipeden sonra yeni bi legion kurmayı düşünüyoruz. pvp legionu olucak twink legion . gelmek isteyenler wipeden sonra rwac ya da phoneix e whisp atsın ya da lfg den spam yapsın ;)) (asmodian)
  • private server seni oyundan soğutur bug ve hata dolu orjinalde oynamanı tavsiye ederim
  • Bende silkroadı bırakıp aiona başladım 12aya yaklaştı (account ay hesabından değerlendiriliyor.) gerçekten keyif verici bi oyun. Sorc. açarak başlıyabilirsin kasması keyifli diğer classlarda çok fazla paraya ihtiyacın oluyor. 3 yıl sro oynadım ama aionun tadını veremez hiç bi oyun benim için.
  • Bende silkroadı bıraktım 70-80 de cidden güzeldi ve eski tadı kalmadı.
    vede online oyun arıyorum.

    Aion iyiye benziyor pek bi bilgim yok ama sayende bende denemeyi düşünüyorum

    ve bi sorum olucak üyelik ücreti ne kadar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fr3sh -- 9 Şubat 2011; 1:28:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fr3sh

    Bende silkroadı bıraktım 70-80 de cidden güzeldi ve eski tadı kalmadı.
    vede online oyun arıyorum.

    Aion iyiye benziyor pek bi bilgim yok ama sayende bende denemeyi düşünüyorum

    ve bi sorum olucak üyelik ücreti ne kadar?


    Aylık 13 Euro. Tabi bu fiyat hesabınız varsa geçerli. Aion Account'unuz yoksa 25 Euro verip Aion'un kendi sitesinden Account alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.