Şimdi Ara

BATTLE PRIEST SORUNSALI >>> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
13.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: :BLooD:


    quote:

    Orijinalden alıntı: System_muro

    +7 ii satıp +7 ms aldım bp nin silahı bence ms olmalı combo görünüş açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum. bütçem toparlayınca +8 alıcam yeni soyuldum +7 hb filan gitti. siz ne düşünüyorsunuz arada 8 atak var fark var. sizce iyimi kötümü

    bpde atack yonunden en iyi silah wirinom
    en ideal silah hb
    standart +8ii
    hepsini denedim.siralama bu

    @Restless-
    cok dogru soylemissin.butce kotuyse atak 2k seviyesine tutup hpye dayanilacak
    bi zevki olmuyor ama is yapiyor o sekildede

    Sword daha seri olarak duydum da




  • sword'un atagi dusuk oldugu icin +8i bile denemedim hic
    flame damage vurmasi ve silahin club olmamasi nedeniyle bircok rakip uzerinde iyi damageler verirsin
    wirinomda attack speed normal
    swordda attack slow olmasi lazim.yani daha yavas
  • Bence Cz de str priest devri bitmistir +10 +9 itemli 3k üstü ataga sahip asaslar tek atmada birebirdir. Bp priestte +3 dual roc +3 iron set +3 we gibi aşırı item lazm armorlarıda +10.. Bp oldugu bilinen bir priesttin cz de party ile bile şansı az çünki bp diye tüm party ona yukleniyor. tek tabanca dolastıgında da dedigim itemler yoksa işi yaş alt serverları bilemem.. Server olympia..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bashfulboy19

    Bence Cz de str priest devri bitmistir +10 +9 itemli 3k üstü ataga sahip asaslar tek atmada birebirdir. Bp priestte +3 dual roc +3 iron set +3 we gibi aşırı item lazm armorlarıda +10.. Bp oldugu bilinen bir priesttin cz de party ile bile şansı az çünki bp diye tüm party ona yukleniyor. tek tabanca dolastıgında da dedigim itemler yoksa işi yaş alt serverları bilemem.. Server olympia..



    .Haklısın üst serverlarda bp oynamak tabiki daha zor ama o serverlarda bp'lerde diğer karakterlerle doğru orantılı itemlara sahipler.Ayrıca 3k + attack'a sahip bir asas maliceli halimle bana 4-5k civarı damage vurabiliyorken ne şekilde ve nasıl karakterlere tek attıklarını merak ettim..
  • bp oynamanın tadı orda zaten, tek yemese bile defansının zayıflığı buna rağmen vurdumu ses çıkarması, şirin geliyor insana.
  • Açıkçası birkaç şey söylemek istiyorum.
    Bu BP olayı gerçekten sanatsal bir yapı. İnsanların imrenerek baktığı karakterler genelde bunlar. Özellikle ben, çok imreniyorum BP oynayan insanlara, ve hakkını vererek, sonuna kadar oynayan insanlara sonsuz saygı duyuyorum.
    Kolay değil çünkü, BP oynayabilen insan, yani yukarda bahsettiğim gibi oynayabilen insan, ölmüyor arkadaş.
    Özellikle VSlerde, iyi oynayan bir BP'yi kolay kolay öldüremezsin.
    Uzun süredir karşıma çıktığında iki kere düşünmeden saldırmadığım bir karakter yapılandırması BP. Açıkçası çekiniyorum, ne yapar, nasıl oynar, zeki biri mi diye. Zaten yaptığı ilk hareketlerden foyası ortaya çıkıyor genel olarak. :)

    Neyse,

    Güzel bilgiler vermişsin, teşekkür ederim.
  • bp ice mage ikilisi bu oyunun en zevkli ikilisi. birisinin range atağı, stunu, slowu, tp si, diğerinin ise tormenti, heali, helisi..
    8 kişilik partileri harcayabilen tek ikili bu oyunda.. 8 VS 2 de ölenlerin yerden kalkmayıp arkadaşlarının ölmelerini izlemeleri kadar keyifli birşey yok bu oyunda .

    bp serin kanlılık istiyor.. canı 1000 in altına düştüğü halde hala sakince atak yapabilen kişi bp oynayabilir.
    rogue lerin kaç tane cure potion taşıyabildiğini, iyi skillerini ne kadar sürede terkar kullanabildiğini bilen biri oynayabilir anca..
  • Bende Akara Ardream'da Bp denicem.. +7 Hb, +8 paper str set, dual foverin, dual sse,old bronze belt, wp alıcam. Bakalım zevk alırsam oynıycam, olmazsam int dönücem..
  • mesajım bulunsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

    Kullandıgın türkçeye hayran kaldım bu kadar uzun bi iletide en az 10-15 imla hatası yapardım herhalde
    yalnız bişey farkettim forumdan öneri bekleyip konu açan cogu kişi yapılan hiçbir öneriyi takmadan yine kendi bildigini okuyor bunun nedenide açık aslında ama neyse

    Bu arada o 255hp olayını bende düşündüm fakat +8paperlerle hem def fena halde düşüyor hemde antidef kullanamıyoruz bide bildigin üzere yine bi seviyeden sonra verdigin int bonuslarda resist veriyor yani 80 charda gayet fazla stat olucaktır ama 255hp verip +7chitin giyemiyo sanırım


    Haklı adam yaz yaz dur sürekli topiği açan adam dışında herkes okuyor genelde kaç tane yorum yazdım yardım ediyim boşu boşuna item almasın forumdaşlarım diye gene bildiklerini yapıyorlar bizim ülkede böyle ya deneme yanılma yöntemiyle iş yapıyor herkes sonuçları külfetli oluyor müstahaktır boşverin....




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.