Şimdi Ara

2007 HONDA CİVİC ELEGANCE ALINIRMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu sıralar otomobil almak için araştırma içindeydim.Aslında 2004 model makyajlı 2.0 (benzinli /LPG) Ford Mondeo bakmaktaydım.Fakat iş yerimde bir arkadaşım 2007 model Honda Civic Elegance otomobilini satmak istediğini söyledi.Araç ilk sahibinden daha 24000 km de temizliğinden emin olduğum bir araba.Sizce bu otomobil alınır mı? Fiyat olarak ne eder?Bu aracı düşünmemin sebepleri 1600cc(vergiden dolayı),çok temiz bir araç,ikinci el değeri ve eski bir honda kullanıcısı ,28 yaşında olmam.Mondeo istememdeki sebep ise fiyatının makul olması ,otomobildeki önceliğimin konfor ve güvenlik olması.Sizin önerilerinizi bekliyorum.Birde yukarıda belirttiğim gibi arkadaşla fiyat konuşmadık fiyat olarak civic ne eder?



  • Madem tanıdık km si de çok dusukmus 2007 olmasına ragmen bildigin arabaysa al derim guzel araba:)
  • ikinci el arac alırken ki öncelik bence marka modelden önce geçmişini bildiğin,içinde iken kendini huzurlu hissedecegin arac olması elzemdir.tabi sonra ikinci eli,konforu,güvenliği,prestiji ne bileyim yakıtı,bakımı..
    v.s kişiden kişiye degişir öncelikler.kazası belası olmayan bir arac servis müdavimi de degilse ilk
    seceneginiz olmalı derim.
    bana kalsa iki aracdan da emin olursam Mondeo'yu secerdim(sırf daha genis diye)ama sizin durumunuzda
    kalsam bin ikibin fazlasını verip Hondayı tercih ederim..
    Temiz araba markası uzaydan gelsin yine satılır kaldı ki Honda yani bnm ki gibi SSangyong filan olsa neolurdu kimbilir düşünceleriniz
  • Araç güzelde dizel araba baksan daha rahat edersin.
    Onun dışınfa elegance modelinde sunroof ve esp standart.Konfor ve güvenlik yeterli
  • Emir arkadaş lpg taktırmayı düşünüyorum,çok fazla kapalı otoparklarda işim olmuyor.Dizel kadar olmasada yeterince ekonomik olacağını düşünüyorum,zaten yılda en fazla 15000 km yaparım.Arkadaşlar fiyat olarak sizce ne eder ben sahibindende baktım fakat fiyatlar arasında çok farklar var.
  • 32-33 bin tl den aşağı istemez bence zaten olması gereken odur karar sizin
  • Arkadaşlar araya bayram girdiği için bayramdan sonra görüşeceğiz bakalım hayırlısı......Şimdi ford focuslarda yeni kasası çıkacağı için güzel indirim yapmışlar,koç ailem indirimide var şeytan diyor al bir focus...
  • hocam hiç kazasız oldugunu düşünürsek 24 binde ise 40 bin tl otomatikse 40 düzse 39 bin tl eder ...
  • hocam ben kullanıyorum aynı aracı çok memnunum konforundan sürüşünden vs. 30-35 kuruş arası yakıyor kmde. araç serviste özledim valla 1 haftadır :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.