Şimdi Ara

Yenikapı Beylikduzu araba ile

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi gunler,

    daha onceleri istanbula gitmistim ama yanımda hep bilen biri oldu o nedenle yolları bilmiyorum.

    yarın yalovadan feribota binip yenikapıda inecegim

    yenikapıdan beylikduzune(tuyap fuar alanı) araba ile nasıl giderim?

    ilk ben baslayım sanırım feribot cıkısından hemen sola dogru donecem

    ama sonrası icin hic bilgim yok hangi tabelaları izlemem lazım yok kac km. dir

    trafik sorun degil(cunku saat 1 gibi yenikapıda olacagım) en kolay yol tercihimdir.

    yardımcı olacaklara simdiden tesekkurler



  • Kardeş, dediğin gibi çıkınca sola dönüp sahil yolundan Bakırköy'e kadar git, yol zaten seni havaalanı sınırıyla birlikte E-5'e (D-100) çıkarır. Bu aşamada havaalanı bölgesini görene kadar bu yoldan ayrılma, o civarda yine de herhangi bir kavşakta tereddüt edersen Edirne tabelalarını takip edersin.

    E-5 'e çıkınca zaten anlarsın heralde. Epey gideceksin Edirne yönünde, Küçükçekmecede boğazdan geçince (boğaz ya bir nevi, bir taraf deniz bir taraf göl, nerde olduğunu anlaması kolay o açıdan) sırayla Avcılarda iki kavşak ve sonra da Haramidere kavşağından sonra bir köprülü kavşak daha geçiyorsun (Cumhuriyet mah. falan) , Hadımköy kavşağını geçer geçmez zaten fuar alanına giriş veriyor. Ama kaçırma tabi bu son köprü altından yavaş geç.

    Edit: Yol yaklaşık 35 km. O saatte çok trafik olmaz normalde. Tahminim 30-40 dk sürer. Ama İstanbul'un havasına, trafiğine güven olmaz tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi problemboy -- 10 Kasım 2010; 15:46:40 >
  • yardımların icin cok saol

    ben ozaman edirne tabelalarını takip edeyim.

    ondan sonra takip edecegim tabela beyliduzu mu yoksa buyukcekmece mi?

    bide E-5 yolunda cıkıs yapmıyacakmıyım duz devam edersem senin dedigin yerleri mi cıkacam?

    cunku kavsaklara gelicem oralarda hangi tabelaları izliyim

    benim yol bulmada en iyi oldugum sey sadece tabelaları izleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duracell01 -- 10 Kasım 2010; 16:11:12 >
  • Şöyle söyleyeyim. Sahil yolu akıcılık ve mesafe açısından iyi bir yol, o açıdan yol bulması sorun olmayacak bir noktaya kadar bu yolu tercih edebilirsin. Daha belirgin olsun dersen Havaalanı civarına geldiğinde "Havalimanı-Yeşilköy-Edirne" ayrılacaktır. Burayı takip ederk tabelalarla Edirne yönüne doğru E-5 'e katılman (Çobançeşme kavşağı) gayet kolay. Ola ki sahil yolundan buradan ayrılmasan bile bir dahakinden ayrılınca bu sefer Florya kavşağından yine E-5'e katılabilirsin. Tabelalar ile yönlendirmeyi takip eden biri için İstanbul'da yol bulmak gerçekten kolay.

    Yoksa daha önce de Edirne tabelasına göre E-5'e çıkabilirsin tabii ki ama Bakırköy civarına kadar sahilden gitmek daha kısa ve kolay olacağından böyle dedim, çünkü batıya gittikçe E-5 sahile yaklaşıyor. Yenikapı civarında ise sırf E-5 'e çıkmak için bir sürü yol gideceksin. Gerek yok, yoğun yerler ve uzun.

    E-5'e çıktıktan sonra dediğim kavşakları takip etmen yeter. Zaten gündüz vakti. Küçükçekmeceden geçtiğini farketmemen imkansız. Haramidere kavşağına kadar zaten çok takip etmene gerek yok, burayı geçince sağda Carrefour, Real ve Bauhaus ile solda Migros var, sonra da Cumhuriyet Mah. giren kavşak geliyor, sonra da senin dikkat etmen gereken kavşak olan Hadımköy kavşağı.

    Ha bu arada bu son kavşakta "son köprü altından yavaş geç" demiştim ama pardon o kavşakta E-5 üstten geçiyor, kesen yol alttan. Google maps'ten bir göz atarsan demek istediklerimi çok rahat anlarsın. Zaten orada Tüyap'ın tabelası afişleri falan da vardır.

    Anlatabildim umarım.
  • sahil yolunu takip et yeşilköyü geçince florya civarlarında e-5'e girebilirsin veya biraz ilerde sola dönerek florya üzerinden takip edersen menekşe sahilinden devam ederek küçükçekmeceden girersin e-5'e.Oradan Avcılar-yENi açılan Torium'u geçince beylikdüzü ardından tüyap'a varırsın büyükçekmece giden yolda

    Bakırköyden bu yöne sahil yolu tenhadır.
  • yardımlarınız icin cok tesekkurler

    sonucu bildiririm
  • Tüyap'ta ne işin var :D
  • İnsanlar neden navigasyon almaz !!!
    140 - 150 TL'ye bir cihaz edinseniz, hiç kimseye adres sorma, tabela takip etme derdiniz kalmayacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.