Şimdi Ara

OPEL ASTRA CLASSIC III vs GOLF V

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ortalama 30.000 (çok temiz denk gelirse belki 32.000 e kadar çıkabilirim) TL civarı bir bütçem var. Öncelikli olarak aklımdan geçenler Golf V ve Astra Classic III modelleri. Tabi iki model de otomatik olacak.

    Golf'ü düşünmemdeki sebep öncelikle dizaynının hoşuma gitmesi ve Volkswagen markasının kalitesi. Ama çekincelerim de yakıt sarfiyatının çok olması ve DSG şanzımanın çıkarabileceği olası problemde maliyetinin çok yüksek olması.

    Diğer alternatifim Astra Classic III (otomatik) yakıt sarfiyatı olarak Golf'e göre daha düşük ancak onda da Easytronic şanzımandan çok hoşlanmıyorum.

    Açıkçası çok kararsız kaldım. Bu modellerin yakıt sarfiyatları hakkında bana kullanıcı olarak net bilgi verebilirmisiniz ? Çünkü fabrika verileri genelde pek tutmuyor. Ayrıca bu iki marka ve modelin dışında da bu fiyata alabileceğim bir alternatif söyleyebilir misiniz? Fakat sadece marka ve model değil yazdığınız markanın artılarını ve eksilerinizi de yazmanızı rica edeceğim. Çünkü inanın çok kararsız kaldım ve belki yazacağınız yorumlardan sonra ne olursa olsun gözümü karartıp gidip alacağım :)

    Şimdiden teşekkürler..







  • Sanırım kimsenin bu konuda bir yorumu yok
  • o fiyatlara sıfır classic 3 war zaten neden temiz arıyorsunuz ki... aralık ayını bekleyin son hafta çok uygun alırsınz... benden söylemesi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shelby_88

    o fiyatlara sıfır classic 3 war zaten neden temiz arıyorsunuz ki... aralık ayını bekleyin son hafta çok uygun alırsınz... benden söylemesi


    +1907
  • Bravo'ya da bakın derim. Hem konforlu hem güçlü. Golf'ten çok geri kalır bir araç değil. Motoru da çok daha iyi. Astra biraz daha sert süspansiyonlu ve bu yüzden konforu diğer ikisine göre daha düşük. 1.6 Multijet 120 bg bravo test etmenizi tavsiye ederim. İkinci el temiz bulursunuz bu fiyatlara.
  • Konforu düşüren sert süspansiyonlar neler kazandırıyor?
    Bunun kritiğini yapmadan bir araca sert demenin doğru olmadığını düşünüyorum.
    horoz selamlar.
  • Yol tutuştan kazandırır. Astra sınıfında focustan sonra en iyi yol tutan araçtır ama golf ve bravoyla arasında inanılmaz bir fark yoktur. Ha bu arada astra focustan da daha sert süspansiyonludur ama focus sınıfında en iyi yol tutan araçtır.
  • Belki bu tamamen bir önyargı ama Bravo'yu Golf veya Astra'ya alternatif olarak düşünmüyorum. Fiat'ı çok beğenmiyorum açıkçası.Ama teşekkürler yine de tavsiye için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.