Şimdi Ara

Sizde rahatsız değilmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eskiden donanım haber playstation forumuna girdiğimde takip edebileceğim yada okuyabileceğim birçok konu vardı. Ama şimdi girdiğimde fifa ve pesin ayrı bölümü olsada heryerde fifa , pes i cal of black ops yok şşu klan bu klup. Bildiğiniz artık sadece cevaplanan mesajlarıma girer oldum. Hergün nerdeyse hersaat bu forumu takip ederken artık soğudum. Bunun yetkilisi kim yada bana bu konuda söz düşermi bilmiyorum ama rahatsızlığımı belirtmek istedim umarum donanım haber plastation faorumunu kullanan kişiler biraz bilinçlenir donanım haber kalitesini tekrar gösterir. İyi günler dilerim



  • Bu olaylardan zaten çoğu kişi soğudu, eskiden haber ekleyenlerin çoğu, zaten foruma uğrayıp yorum yazmıyor bile.

    Bazıları kendi sitesini kurdu toplulup oluşturup orda devam ediyor , bazılarıda girmiyor zaten.
  • Bunun kesinlikle TEK nedeni aynı veya benzer içerikli konuların kilitlenmemesi... Ana konu kavramı kalktığı zaman denildi ki, Ana konu sadece oyunlar için kalktı artık bir oyun için birden fazla konu açılabiliyor. Hadi buna tamam diyelim. Ancak 1, 2 ay arayla aynı içerikli konular sürekli açlıyor. Bugün biri -atıyorum- En sevdiğiniz oyunları yazın diye konu açıyor diyelim, birkaç gün sonra PS3'ün en iyi oyunları diye açıyor. Buna benzer aynı temalı konuların kilitlenerek sabit bir konuya link verildiği taktirde düzen gelir. İddia ediyorum...

    Bu arada bağlaç olan 'de'nin bitişik yazılmasından acayip rahatsızım...
  • Forumdan alınan keyif eskisi gibi değil.
  • KÖtü geçen gün bi soru sordum ps3 ile ilgili bulamadığım genel bir soru cevap alamadım 1 saatede 2.sayfaya düştü gitti bitti... Yada bi oyunla ilgili düşüncelerimi paylaştım kendi konusunda ( daha yeni çıkmış eminim çoğu kişinin almadığı bi oyun ) gümbürtiye gitti allah bilir nerelerde. Neyse dicek bişi yok yetkili değilimi bişi değilim normal bir elemanım umarım az da olsa fayda sağlayan bir düşünce paylaşımı olur. İyi günler dilerim.
  • Xbox bölümü pek böyle değil ben orada takılıyorum artık ps bölümü hep fifa
  • Sirf 1. sayfada 16, 17 fifa, pes basligi mevcut. Bu durum haftalardir boyle. Yetkili arkadaslar bir iki onlem alacaklarini soylemislerdi fakat ses seda yok.
  • Geçen sene o kadar zevk alıyordum ki forumdan , PS3 BÖLÜMÜNDEN APPLE (İPHONE) BÖLÜMÜNDEN...Şimdi APPLE'a ugradıgım yok Konu dışı - ikinci el - sıcak fırsatlar ve alışveriş için kullanıyorum forumu...Revizyon şart...BIKTIM AYNI KONULARDAN eskiden 1 konu 35 sayfa sürerdi (JB gibi konular - Teknik-Oyun-Bilgi konuları) şimdi ok byee gibi....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiPAHi_
    Sirf 1. sayfada 16, 17 fifa, pes basligi mevcut. Bu durum haftalardir boyle. Yetkili arkadaslar bir iki onlem alacaklarini soylemislerdi fakat ses seda yok.

    Birde Pes ve Fifa bölümü açıldı. Ancak hiç bir faydasını görebilmiş değiliz.
  • Kesinlikle çok rahatsızım. Şimdi bakıyorum da koskoca sayfadan sadece 4 başlığa tıklamışım...
  • Şu an sadece 1. sayfada tam 10 tane fifa konusu var (saydım). Pes forumu, fifa forumu falan hikaye yani...
  • evet bende kılım epey. heryer fifa pes ana forumları açıldı ama ilk sayfa 'klan' başlıklarıyla dolu.
  • Vay 1 sayfada 10 fifa konusu ne kadar azmış
  • arkadaşların hepsine katılıyorum
  • bende sadece belli konulara girmeye başladım inceleme haber konuları filan yoksa bir cazipligi kalmadı forumun yeni bişey pek yok sürekli aynı konuların farklı versiyonları
  • Ben de aynı rahatsızlığı paylaşıyorum arkadaşlar. Fifa ve Pes konularından gına gelmiş durumda. Bazı arkadaşların belirttiği üzere, Xbox bölümü çok daha tertipli ve düzenli. Ps bölümünde konulara bakmak bile göz yorar hale geldi, ya da yaşlanıyoruz...
  • farklı bi konu görünce artık heyecanlanır olduk,gün içerisinde sürekli takip ediyorum siteyi fakat hep aynı şeyler,belli başlıklı bir kaç konu onun dışında yardım arkadaşlar diyerek açılan gereksiz başağrısı konular başkada bişey yok forum resmen ölmüş
  • Arkadaşlar bence bu bölümü kurtarmalıyız.. Hatta bir oluşum içine bile girebiliriz.. (Kaliteli paylaşım,Kaliteli Konular,Kaliteli-Çok Tıklanan-HİT Konular,En son Haberler,Son Gelişmeler,Fikir Paylaşımı )paylaşan bir grup kurabiliriz ..

    Wii forumu gibi PSP forumu gibi ölmemeli bu bölüm ! Fikirlerimizi paylaşalım.. Oyun Tavsiyeleri hakkında ANA KONU açalım..
    Yeni çıkan oyunları sadece tek bir konudan takip edelim ( ANA KONU ) .. Kime,nereye başvurucaz bilmiyorum ama Playstation forumunu rezil eden FİFA ve PES konuları hemen taşınmalı bu bölümden .. Yöneticilerden tanıdığı olan,muhabbeti olan varsa yardım isteyebilir. .

    Playstation forumunun yeniden doğması için elimizden geleni yapmalıyız arkadaşlar..

    Bana destek olucak arkadaşlara çok teşekkürler..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ControlYourDream
    Arkadaşlar bence bu bölümü kurtarmalıyız.. Hatta bir oluşum içine bile girebiliriz.. (Kaliteli paylaşım,Kaliteli Konular,Kaliteli-Çok Tıklanan-HİT Konular,En son Haberler,Son Gelişmeler,Fikir Paylaşımı )paylaşan bir grup kurabiliriz ..

    Wii forumu gibi PSP forumu gibi ölmemeli bu bölüm ! Fikirlerimizi paylaşalım.. Oyun Tavsiyeleri hakkında ANA KONU açalım..
    Yeni çıkan oyunları sadece tek bir konudan takip edelim ( ANA KONU ) .. Kime,nereye başvurucaz bilmiyorum ama Playstation forumunu rezil eden FİFA ve PES konuları hemen taşınmalı bu bölümden .. Yöneticilerden tanıdığı olan,muhabbeti olan varsa yardım isteyebilir. .

    Playstation forumunun yeniden doğması için elimizden geleni yapmalıyız arkadaşlar..

    Bana destek olucak arkadaşlara çok teşekkürler..


    Oyun tavsiye başlığı, Playstation modelleri hangisini seçmeliyim gibi ana başlıklar var zaten. Ancak kullanan yok. Buna bir çözüm bulunmalı.




  • Geçen sene bi arkadaşımız vardı herkes ak derdi o kara.Neydi onun adı miex heh evet.Bu adam ama yanlış ama kötü birşeyler söylüyordu gayette güzel ortamı karıştırıp milleti düşünmeye itiyordu Şimdi defalarca uzaklaştırılmanın ardından uğramıyor artık.Sonra sony ve real madrid vardı yine aynı şekilde ikiside çok sık girmiyorlar.Oyun tartışmalarının ne kadar aşağı seviyede olduğunu hepimiz biliyoruz.Ayrıca forum özgünlüğünü ve çizgiselliğini kaybetti diğer sitelerden esinlenmeler yapılıyor (oyun incelemeleri,videolar vs) diyeceğim o ki 2009 sonu dh artık yok.Oyun bilgisi olan pek insanda yok.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.