Şimdi Ara

FİTNESS ile forma girebilirmiyim ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar.

    Uzun süreli masa basşı oturma ve çok yemeden dolayı kalça kısmımda büyüme oldu Ben body de yapmak istemiştim hep.Lakin fitness ın daha uygun olduğunu anladım.Şimdi ben fitness için salona yazılsam acaba kalça ve birazda göbeğumu forma sokabilirmiyim ??

    Dip not = 70 kg ım.Şişman değilim



  • http://forum.donanimhaber.com/m_44012381/tm.htm


    Fitness Body aynı şeymiş zaten.
  • Fazlalıklardan kurtulma adına günlük 1 saatlik spor size çok şey katmaz..Bunun yanında yediklerinize ve içtiklerinize dikkat etmeniz gerekiyor.Yağların kalça ve basenlerde toplanmasına genetikler harici büyük ölçüde hazır gıdalar sebep olmaktadır.Yağlı ve şekerli gıda tüketilmemeli.

    Ayrıca Günlük etkinlikleri sadece spor salonu ile sınırlamamalısınız.Gün içinde ne kadar aktif olursanız o kadar artı getirisi olacaktır.

    Bölgesel yağ yakımı olmaz bu nedenle belirli haraketler yaparak bir plan çıkarmayın.Koşmanın yanında ne kadar yürüyebilirseniz bu zayıflama sürecini o kadar hızlandırabilirsiniz.

    Günlük almanız gereken kaloriyi hesaplayıp bundan 300-500 birim arası çıkarın,ve bunun üstüne birde sporu eklediğinizde faydasını göreceksiniz.
    Spor etkilnliklerinizden verim alabilmeniz için haftada 4 günden aşağı olmamasına özen gösterin...Fazla sporda aşırı yüklenme anlamına gelir ki faydadan çok zarar getirir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astralle -- 26 Ekim 2010; 15:55:05 >




  • esasında soru fitnesssız forma girebilir miyim olacaktı;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.