Şimdi Ara

SMS atmak isteyince hücresel veri UYARISI ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1- Mesaj gelince yada ben mesaj atmak isteyince '' Hücresel veri kapalı uyarısı '' geliyor. hemen hemen her msjda bu uyarıyı alıyorum bir ayarı var mıdır bu uyarı gelmesin diye? *** '' Bu drum için mms ayarlarını kapatmak yetiyor desekte halen herkeste aynı olumlu sonucu vermiyor. Biraz daha bekliyceğiz kesin çözüm için ''

    ** '' Başka sorularım da var: sorularımın kimilerinin cevabı var sitede kimileri yok araştırdım ama belkide göremedim. Ama aynı sorunları yaşayanlar varsa onlar da bundan yararlanabilir. Eğer kirlilik diye adledilirse de silinir gider ama silinmesin :=) ''

    2- Oyun oynarken, nette gezinirken ve daownload ederken aşırı derece de ısınması normal mi yoksa bir sorunun habercisi belirtisi mi? ve olurda bu ısınmadan bozulursa garanti kapsamında olur dimi?

    3- Sensör olayında ara sıra konusurken 1 cm fln kulagımda oynagında ; yani şöyle diyim kulagın üstü sensöre değince sorun yok ama olurda hareket edince kulagın ortasına gelınce telefon halıyle sensore degen temeas eden bişey olmuyor ama yarım santımlık bir boşluk oluyor. umarım anlatabilmişimdir o kısmı. işte ozmn ekran aktif oluyor. ama bunu garantıye nasıl anlatcaz. onlara kalsa kulaga değsin ne bılıyım aramada sensöre parmak bassınlar kapansın ekran okeydir mi diyorlar??? Sorum yani sensör den garantiye verenler durumu nasıl beyan ediyorlar o grantıci elemancıklara?

    4- Ben telefonu vodofone cep net paketınden aldım. 35 liralık cep midi kullanıyorum ama telefon son aramalardakı konusmaların sürelerini yazmıyor. Ayarlar / kullanım bölümündede toplam konusma yazıyor gelenle giden arama toplamı yazıyor. burdan varmak istediğim yer 400 dklık konuşma süremi 300 dkka aşmışım. çakallar %80den sonra uyarı mesajı atıyormuş. ama %80e geldıgınızde 24 saat sonra o msj size gönderiliyor yanı resmen bilinçsiz tüketime sevk ediliyor 3 ün 5in hesabını yapıyorlar resmen. Burda ki sorumda konuşma sürelerimizi sayaç olarak sayan bir program var mı? yada son konuşmalarmızın süresini aramalarda gösterebilcek proram var mı? Bildiğiniz arama sayacı gibi bir program var mı?

    5- Msn e girip home tuşuna basınca msn arkada çalışıyor ama msn den çıkıyor hesap kapanıyor yani. oyunlarda da öle home tuşuna basınca oyun kaldıgı yerden degılde en baştan acıyor. yani arka plan da çalışırken oldugu yerden devam etmıyor. programların arka temada duraklamasından öte çalışmasını sağlamak için program var mı?

    *** Cevap : Multitask özelliği olan programlar arka planda çalışmakta. yeni programlar geldikçe ve var olan appler güncellendiğinde multitask özelliği eklendikçe programlar oyunlar arka planda çalışıp, devam etmek istediğimizde kaldığımız yerden devam edebileceğiz. '' Cevap için GamlıBaykuş arkadaşımıza teşekkürler ''

    6- Ben telefonu laptopa bağlayıp modem olarak pcye bağlıyorum bunun telefona bir zararı olur mu yormak bazında ?

    **** iphone 4 jbli 4.1 versiyon... Aklıma gelen sorular bunlar. Çok oldu sorular ama umarım herkes bildiği kadarını cevaplar. Umarım konu açık kalır ve umarım verilcek cevaplar ve yapılcak yorumlar konuyu saptırmaz.. Şimdiden teşşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okty_ksk -- 7 Kasım 2010; 23:16:35 >







  • Ayarlar bölümünden MMS i kapatın. Sorununuzun düzelmesi lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoldPunch

    Ayarlar bölümünden MMS i kapatın. Sorununuzun düzelmesi lazım.



    **** sağol arkadaşım yaptım dediğini mesaj uyarısı çözüldü. aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bunu yapsın !
  • yardımlarını esirgemeyen arkadaşlarıma teşekkür ederim :=)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okty_ksk

    yardımlarını esirgemeyen arkadaşlarıma teşekkür ederim :=)



    Bir ben ettim yardım zaten.
  • Benden yine saçma bir soru Acemiyim artık kusuruma bakmayın da, benim ayarlar altında yok mms ayarları?? Yada ben mi bulamadım????
  • quote:

    Orijinalden alıntı: triclaw

    Benden yine saçma bir soru Acemiyim artık kusuruma bakmayın da, benim ayarlar altında yok mms ayarları?? Yada ben mi bulamadım????

    ayarlardan mesajlar bölümü altında var.
  • Önizlemeyi göster
    Yineleme uyarısı
    Karakter Sayısı

    Başka da birşey yok ayarlar altında?????
  • quote:

    Orijinalden alıntı: triclaw

    Önizlemeyi göster
    Yineleme uyarısı
    Karakter Sayısı

    Başka da birşey yok ayarlar altında?????

    sakin ol

    valla imzana bakılırsa i4 var.benimkinde öyle.ayarlar-mesajlar bölümünde mms açma,kapama seçenegi var.
  • hatta ss aldım,yalancı gibi oldum sanki

     SMS atmak isteyince hücresel veri UYARISI ????
  • Yok canim sorun sende deil bende:) tamam hallettim sagolun. Ayrica bilgi icin de tesekkurler benim de o sorunum cozuldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoldPunch


    quote:

    Orijinalden alıntı: okty_ksk

    yardımlarını esirgemeyen arkadaşlarıma teşekkür ederim :=)



    Bir ben ettim yardım zaten.




    **** Zaten olay o :=) senin yerin bir başka o ayrı :) ama sordugum sorular bilenebilcek ve yardım edilebilcek sorulardı cvp gelmeyişine içerledim. ama belkide genel olarak aynı tarz sorular sorulduğu için insanlara aynı sorulara cvp vermek artık sinir bozucu geldiği içinde cvp vermeyenler de olmuş olabilir. ama isteyenin bi yüzü kara vermeyenin 2 :=) şaka bi yana sorduğum soruları zamanım olmuyor ama yinede araştırıyorum kendi bulduğum cvplar oldugunde tek tek 1-2-3-4-5-6- diye yazcam çünkü aynı dertten çok muzdiripler var :)




  • Ben mmsi kapatmama ragmen msjlarda gene ayni sorun var.sizde nasil cozulmus anlam veremedim
  • up
  • ben de mesajlardaki uyarıyı yaşıyordum şimdi kapadım mms i inşallah çözülmüştür.
    5. madde ise:

    yazılım desteğine bakıyor yazılımlar yavaş yavaş multitask desteklemeye başlıyor,mesela angry birds eskiden arka plana atıp geri getirdiğimde yeni baştan başlardı,güncellemesi çıktı ve yaptım şimdi ise arkaya atıp getirdiğimde kaldığım yerden başlıyorum .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 3 Kasım 2010; 16:09:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

    ben de mesajlardaki uyarıyı yaşıyordum şimdi kapadım mms i inşallah çözülmüştür.
    5. madde ise:

    yazılım desteğine bakıyor yazılımlar yavaş yavaş multitask desteklemeye başlıyor,mesela angry birds eskiden arka plana atıp geri getirdiğimde yeni baştan başlardı,güncellemesi çıktı ve yaptım şimdi ise arkaya atıp getirdiğimde kaldığım yerden başlıyorum .



    *** mms ayarı kapandıgında çözülüyor diye biliyorum 1 haftayı geçti ayarı kapadıgımdan beri bi kez almadım o uyarıyı...


    *** 5. madde : ozmn dediğin şu an arka planda kapanan programlar uyumlu değil multitaskinge göre diyorsun . anlaşıldı.. bunu tam araştırıyım sonra 5. sorunun altına cvp olarak senin mesajını eklerim..

    ****** teşekkürler




  • bende mms i kapamak da çözmedi malesef.
  • ozmn başka bir durumu vardır. daha iyi bilen birisi yardımcı olur ilerde. sen sayfayı işaretle arasıra bak bu sayfaya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.