Şimdi Ara

Türkiyenin sistemi, Bir ilk olan Gamers-System tüm Türkiye için yayında!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Türkiyenin sistemi, Bir ilk olan Gamers-System tüm Türkiye için yayında!


    Uzun zamandır bu yazıyı buraya yazmak için bekliyordum. Bu yazıyı buraya yazmamın sebebini bir çok kişi biliyordur. Biz bu sisteme burada başladık ve ilk desteğimizi buradan aldık türkiyenin ilk ve tek non steam ve steam gather sistemi ile kendimizi duyurmaya çalıştık. Bir nebzede olsa duyurmayı başardık yavaş yavaş kendi kitlemizi oluştururken çıkan aksilikler yaşanan olaylarlar sistemi kapatıp gitmemize sebep oldu. Bir kaç ay önce tekrar bir kıvılcım ile bu sistemi ayağa kaldıracak ve artık buyum diyecek desteği bulduk. Gamers-System sistemi gelecek vaad eden ve ilk defa türkiyede gaming alanında çok büyük önem taşıyan bir sistemdi sizlerden o gün ki destekleriniz için tekrar teşekkür ediyorum. Dediğim gibi beklediğimiz fırsatı bulduktan sonra hemen kolları sıvadık eskimiş ve yenilenmesi gereken alt yapımızı kaldırıp attık eh kolay olmadı ama yeni ve yıpranmayacak bir sistem için yeni bir alt yapı şarttı.
    Bir çok insan irc deki komutların görevlerini düzenleyen/yapan botumuza çalıntı hazır script demişti ama gerçek şu ki bu yorumların hepsine sadece gülmüştük. Her insan gibi bizim de bir hayatımız vardı ve devam ediyorduk bu saçma kendince ben biliyorum diyen kişilere bu durumu açıklamak bizim için gereksiz ve imkansızdı çünkü herkes inanmıştı böyle bir sistem türkiyede yapılamaz ancak ve ancak çalıntıdır düşüncesine dediğim gibi buralardan başladık kendimizi göstermeye çalıştık ve destek almaya çalıştık. Eğer hala aklında böyle düşüncelere yer verenler var ise ve söylediklerimiz onların kafasında yer edinmiyecekse lütfen bu konudan çıksınlar. Çünkü biz bu konuda yaptığımız yapacaklarımızı anlatıp DH Halkından veya DH Forumları sayesinde bu konuyu okuyup bizi duyan arkadaşlardan sadece destek isteyeceğiz. Eğer bir Steam Hesabınız var ve orjinal oyun(Counter-Strike 1.6) sahibi iseniz gelin sistemimizin bir parçası olun gelişme sürecimizde bize katkıda bulunun. Şimdi tekrar başa dönmek istiyorum yeni bir alt yapı oluşturmaya başladık dedik bunu dememin sebebi yaptığımız işin bitiş zamanını uzattığını anlatmaktır. Bir çok kişi bekliyordu bu sistemi ve gecikmelerden sıkılmıştı. Sistemin çıkış tarihinde çok fazla gecikme oldu çok çeşitli sebepleri var daha öncede belirttiğim gibi hayatımız devam ediyordu aksiliklerin çıkmaması gibi bir durumda yoktu en nihayetinde sistemimizi beta olarak yayınlayabilecek kapasiteye getirdik. Yeni web sitemiz, Yeni sistemimiz, Yeni ekip arkadaşları ve yep yeni bir anlayışla tekrar aktif hale getirdik artık tekrar yayındayız ve güzel günler için çabalarımız çalışmalarımız devam ediyor.

    Lütfen bize olan desteğinizi azaltmayın ve hoşgorüyle bu alanda Türkiye'ye ve oyuncularına katkıda bulunmamızda yardımcı olun.

    Bu yeni sistemimizden bir not vermek istiyorum artık sistemimiz non-steam platformu desteklememektedir.

    Sistemimiz hala gelişmektedir ve tekrar sil baştan beta sürüm ile karşınızdadır. Herhangi bir eksik gördüğünüzde bu konu altından dile getirip anlayışla karşılamanızı bekliyoruz.

    Bu yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederim.

    Website :
    http://www.gamers-system.com

    İlk konumuz belki hatırlamayan veya bilmeyen arkadaşlar var ise;
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=37237745



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxitcL -- 15 Ekim 2010; 15:58:56 >



  • Steam üzerinden ve ülkemizde yapılacak olan her türden çalışmaya destek vermek istiyorum. Yapabileceğim(iz) herhangi birşey olursa lütfen belirtin.
  • Steamını bugün almış biri olarak bende bakınıyordum şöyle sağlam lig sistemleri nerelerde diye.1 ESL buldum tabiiki şimdide sizi.Sonuna kadar destek :) üye oldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.