Şimdi Ara

Digiturk ve Dsmart için HD uydu alıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    DT nin saçma sapan fiyat politikaları yüzünden 8 yıllık DT aboneliğimi kapattırıp, Mediamarkttaki kampanyalı ekospor paketinden aldım. Kurulum için geldiklerinde meşhur Philips receiver ile geldiler. Ben de onu alıp bir kenara koydum, şimdilik eski abonelikten kalma Vestel receiver ile devam ediyorum. DT, Vestel kutuyu isteyip geri verdiğimde kalacağız Philips kutuya.

    Bu noktada şöyle bir bilgiye ihtiyacım var. DT ye hiç minnet etmesem, gitsem kendime bir HD receiver alsam, ligtv hd yi seyredebilmek için herhangi bir aktivasyon vb. işleme gerek var mı? yoksa direkt seyredebilir miyim?

    Bir de bir taşla iki kuş yapabilme durumu var. Şu konuda bahsedilen:
    http://forum.donanimhaber.com/m_43713974/tm.htm
    dsmart modülünü alsam
    dsmart ve digiturkü birlikte seyredebileceğim bir HD receiver var mı? Mesela gene o konuda kampanyalı fiyat verilen Next YE-18500 HD ile dijiturk de seyretme imkanı var mı?

    Uydu ve receiver konularında hiç bilgim yok, yardımcı olursanız sevinirim.







  • eski vestelle nasıl devam ediyorsun hiçbirşey anlamadım hocam. Senin aktivasyonu vestel üzerinden yapmışlardır o vakit.
  • Philips alıcıyı kurdurmadım. Vestel zaten tv nin yanında kurulu olduğu için kartı direkt ona taktık. Sözleşmede Philips kutunun seri nosu yazılı.
    Sizin söylediğinizden şunu mu anlamalıyım? Bu kart sadece bu kutu ile mi çalışır? Başka bir kutu aldığım zaman yeniden aktivasyona mı gerek var?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: domandro

    Philips alıcıyı kurdurmadım. Vestel zaten tv nin yanında kurulu olduğu için kartı direkt ona taktık. Sözleşmede Philips kutunun seri nosu yazılı.
    Sizin söylediğinizden şunu mu anlamalıyım? Bu kart sadece bu kutu ile mi çalışır? Başka bir kutu aldığım zaman yeniden aktivasyona mı gerek var?


    Çözemedim valla ne diyim
  • arkadasın kartı CW olanında herhangi bir kart girişli reciver ile calıstıgından sorun olmamış.dsmart 1800 hd reciver alındıgında hem modul hemede diji kart girişiyle ,kanallar izlenebilirmi diye sormuş
  • teşekkürler texmo.

    Hikaye kısmını geçip, soruyu şöyle kısaltayım.

    Bugünlerde 140 tl ye satılan 12 aylık modüllü dsmart paketini almayı düşünüyorum. Benim dsmart ve dt yi tek bir cihazda seyredebilmem için, hem kart hem de modül girişli bir receiver mı almam lazım. Bu yeterli midir? Yoksa yapmayı düşündüğüm şey hiç bir şekilde mümkün değil midir?

    yardımlarınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.