Şimdi Ara

HD Media Player Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkeze merhaba,
    Yoğun depolama ihtiyacımı karşılayabilmek amacı ile External HDD almak için Media Markt'a gittiğimde aynı standda olan HD Media Playerları gördüm. Dahili HDD takılabilen bir model ve 1,5TB lık bir HDD almak ve hem media player hemde NAS olarak kullanmak daha mantıklı geldi.

    Piranha Unique S Type Full HD Media Player ve Dark Media Mania Full HD Player

    İkiside Hepsiburada'da aynı fiyata satılıyor. P,ranha için hiçbir yerde kullanıcı yorumu bulamadım. Dark içinse kendi forumları müşterilerin ilettiği problemlerle dolu ama ençok merak ettiğim konu ile ilgili hiçbir yazı yok. 2 cihazda Blu-Ray rip oynatabiliyormu? (.mkv uzamtılı encode edilmiş değil full blu-ray rip)

    Piranha ses çıkışları yüzünden daha cazip geliyor, analog 5+1 çıkış var ve böylelikle PC nin ses sistemine bağlayabilicem. Ama bu çıkışlar DTS ve Dolby Digital sesi 5+1 olarak veriyormu?

    Cihazı alma amacım Blu-ray rip oynatmak ve Nas olarak kullanmak. Kullanıcı yorumlarınızı paylaşırsanız çok memnun olurum...







  • ben geçen hafta dark mini mania aldım. kullanım deneyimini forumda belirttim.

    forum.donanimhaber.com/m_43664300/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43679199

    media mania nın mini maniadan pek bir farkı yok dannım olarak. içinde harddiskli media mania alma derim. örneğin 1 tb lık media mania alacağına hdd siz media al birde 1 tb hdd al ayrı ayrı daha ucuza gelir. kendim yaparsın montajını.

    bana sorarsan media mania yı hiç gerek yok. bilgisayarı paylaşıma açıp videoları oradan izliyorum.ağ dan bilgisaara bağlanıyor. hiç hdd bağlamıyorum. rip li videoları çok güzel oynatıyor. dts sesleri açıyor. sadece ts formatlı digjital uydu alıcısından kaydettiğimiz videoları açmıyor. devamını verdiğim sayfadan okuyabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.