Şimdi Ara

entegreler, direnç nerelerde bulabiliriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu konuda yeniyim, hocamızın almamızı istediği entegre devre elemanları ve dirençleri İstanbulda nerelerde bulabilirim acaba ?



  • Karaköy'deki Selanik ve Karaköy pasajları elektronik malzeme satan satıcılardan oluşmaktadır. Buradan her şeyi temin edebilirsiniz.
  • teşekkür ederim.
  • izmirde nerde bulabiliriz acaba? çankayada var sanırım ama adresi tam bilmiyorum?
  • kadiköy yazicioğlu 4. katta int-el elektronik var. çeşiti boldur. internetten alişveriş yapmak istiyorsaniz web sitesiwww.direnc.net
  • izmirde gıda çarşısında hatfon var. eskdien hep onur 1 onur 2 den alışveriş yapardım. orada adamlar tutturabildigine satıyor. samimiyetin yoksa kötü oluyor. samimiyette bi süre sonra kötü oluyor... hatfonda market gibi. ve cankayadakilerden iyi... ama bazı fiyatlar da pahalı. mesela geçen hgtg40n60 sordum 11 € dediler tanesine internet üzerinde turus elektronik te 6.68 tl kdv dahil di. sipariş vermedim . irfp460 ile idare ediyoruz
  • Selanik Pasajında oraya ilk kez gelenleri kazıklama amacı olmayan bir dükkan biliyorsanız bana hangi kattı olduğunu yazabilir misiniz ? Herkes mi çakal herkes mi müşteriyi yolma amacında.. zaten ufak tefek parçalar diye kafadan fiyat sallamalar falan, hele birde işi bilmiyorsanız...
    ben her gidişimde farklı bir dükkan deniyorum.. önerisi olan varsa.. bugün yine gideceğim..
  • alt kattahttp://www.bayrakelektronik.com/ bunun dükkanı var.arada bi uğrarım , hep iyi fiyat verir.
    ikinci katta da direkt karşıda bi dükkan vardı , adını unuttum.geniş bi yer.adamlar biraz soğuk olsa da fiyatları normal.
    yine de dükkana gitmeden öncewww.direnc.net ten filan fiyat listesi çıkartıp , ona göre dikkatli olursan iyi olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pea.

    alt kattahttp://www.bayrakelektronik.com/ bunun dükkanı var.arada bi uğrarım , hep iyi fiyat verir.
    ikinci katta da direkt karşıda bi dükkan vardı , adını unuttum.geniş bi yer.adamlar biraz soğuk olsa da fiyatları normal.
    yine de dükkana gitmeden öncewww.direnc.net ten filan fiyat listesi çıkartıp , ona göre dikkatli olursan iyi olur


    www.direnc.net'ten alabilirsiniz eğer dışarı çıkmadan almak istiyorsanız. ancak eğer çok adetli alım yapacaksanız bence gezerek almak daha makul oluyor.
    özellikle konektör fiyatları mağazalarda daha uygun oluyor.




  • birkaç kerewww.bluemavi.com dan alişveriş yaptim. fiyatlarida uygun. kendileri çok ilgililer. siparişi verdiğimin yarisi günü ürünler elime gecti. yalniz emaillere cevap vermiyorlar. herhangi bir konu akliniza takilirsa telefon etmekte fayda var.
  • bluemavi'de internet fiyatları kdv'siz halde.üstüne kredi kartıyla ödeme yok ve havale-kapıda ödeme masrafı biniyo.
    onu da hesaba katsın alacaklar
  • havaleyi internetten yapinca 1 tl masrafiniz oluyor. eğer ptt şubesinden yaparsaniz 1.5 tl masrafiniz olur. kapida ödeme pek akil kari değil, çünkü daha çok masraf aliyorlar. kargo zaten istanbul içi 4-5 tl. ben bu fiyata karaköye gidip gelemiyorum. ayrica günümde bana kaliyor. kdv olayina fazla takilmayin. 1 tlik malzemenin kdvsi ne tutacak. 100 tl üzerinde de kargo bedava. tüm sinif birleşerek alabilirsinirsiniz.

    internetten yapilan tüm alişverişlerde havale ve kargo masrafi oluyor. bu direnc.net, bluemavi , kitapyurdu vb tüm internet alişverişlerinde gecerli. bizler tüketici olarak hangisi uygunsa onu tercih ederiz.
  • direnc.net'ten kredi kartıyla ek masrafsız 3 taksitli alışveriş yapıyorum.havale ile uğraşmıyorum.kargo da 3,5tl(evde olmayınca da arıyorlar)
    bluemavi'yi yerden yere vuruyomuşum gibi oldu.öyle değil aslında , sadece en son liste oluşturduğumda direnc.net'ten %50 daha pahalıya gelmişti.direnc.net'ten ucuz olduğu durumlar da olabilir , karşılaşmadım sadece
  • quote:

    Orijinalden alıntı: korssan

    Selanik Pasajında oraya ilk kez gelenleri kazıklama amacı olmayan bir dükkan biliyorsanız bana hangi kattı olduğunu yazabilir misiniz ? Herkes mi çakal herkes mi müşteriyi yolma amacında.. zaten ufak tefek parçalar diye kafadan fiyat sallamalar falan, hele birde işi bilmiyorsanız...
    ben her gidişimde farklı bir dükkan deniyorum.. önerisi olan varsa.. bugün yine gideceğim..

    pasajın içinde alt katta bayrak elektronik var bazen yaşlı bi amca bazende kilolu kel bi abi duruyo kazıklama amacı olmayan iyi bi esnaf,bide pasajın dışında tam dönercinin sokağından girdiğinde düz devam et ledciyi ve sokak ayrımını geçtikden sonra 2. dükkan içeriye baktığından full mavi kutular falan var çok iyi insanlar bilgisayardan bakıp fiyatını öyle hesaplıyolar 3ün 5in lafını yapmıyolar ufak alışverişlerde benden para bile almadığı oldu




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.