Şimdi Ara

Artık ps'in pek bir espirisi kalamdı :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bir zamanlar hoşuma giden fakat platform bağımlı olan oyunlar artık XBOX 360'ımzda DAHA PERFORMANSLI ve güzel görüntüde görmek beni çok mutlu ediyor açıkcası :)

    özellikle son oyun Castelvania ile gow fırtınası dinmiştir :) muazzam grafikler, kaplama ve gameplay olayı efasne olmuştur

    diğer bir taraftan unchartedı çatırdatan oyun Enslavedddd!!!


    veeeee RISING kısa bir süre sonra bizlerle

    başka söze ne gerek



  • Insallah bu konuda da kavga cikmaz da agiz tadiyla fikirlerimizi beyan edebiliriz.. Konu ilginc ama güzel bir konu..

    Öncelikle Castlevania konusunda sana katiliyorum..Demoyu en az 20 kere oynadim,God of War 3`ü 4 kere bastan sonra bitirmis birisi olarak Castlevania muazzam,olaganüstü diye tanimlayabilirim.. Evet Xbox`un God of War`i diyebiliriz..

    Enslaved`e gelecek olursak; demoyu yine defalarca oynadim ve o oyunu da cok cok begendim.. Uncharted ile kiyas yapmak dogru olmaz,tarzlari hemen hemen ayni ama Uncharted bana oyun degilde film gibi gelmisti..Hatta oyunun inanilmaz gercekci grafiklerini seyredecem derken defalarca ölmüstüm .. Yine de ona ragmen dediklerine kismen katiliyorum -Enslaved Xbox`un Uncharted`i diyebiliriz..

    Her ne kadar bu 2 oyun Xbox EXC olmasa da,en azindan Xbox`un da bir GOW 3 veya Uncharted 2 grafiklerine yakin oyunlari calistirabilecegini görmüs olduk..

    Her 2 konsolda harika,her 2 konsolda biz oyuncular icin nimet niteliginde.. GOW 3 ve UC2 tesekkürler SONY; Halo:Reach ve GEOW 2 icin tesekkürler Microsoft.. Cok duygulandim lan gereksiz yere




  • quote:

    Orijinalden alıntı: RayLeigh~`





    ağlamak istiyorum
  • o kadar grafiğe önem veriyorsanız konsolda ne işiniz varki gidin 5 milyara pc alın 8000x5000 çözünürlüğünde crysis oynayın.

    ayrıca gow a karşılık castlevaina dantes inferno, gt ye karşılık forza gösterebilirsiniz belki oynanış olarak benzerdirler ama uncharted, heavy rain, little big planet gibi gibi oyunların xboxda karşılığı yok. reach geow alan wake gibi oyunlarında ps3de karşılığı yok o yüzden fanlık yapıp tartışma çıkarmanında hiç gereği yok.
  • Ben bu konuları çok gereksiz buluyorum. Ama şu konuda da fikrimi söyliyeyim. Enslaved le Uncharted ın bit kadar benzerliği yok. Enslaved in kendi konusunda da söylenmiş ama çok çok saçma. PS im yok ama Uncharted ı oynamayı çok isterim. Indiana Jones un oyunlarına bayılırdım. En son pc ye 2003 de çıkmıştı. 360 a çıkacaktı galiba iptal oldu. Ben o tarzda next gen de bi tek Uncharted ı gördüm. O tarzın severi olarak da Enslaved i oynayacağımı hiç sanmıyorum. Bi kere zaten Enslaved anladığım kadarıyla fantastik öğeler barındıran bi oyun. Yani sırf TPS diye de tüm TPS leri aynı başlıkta karşılaştırmak çok mantıksız....

    Uncharted ın türünde oyun arıyorsanız dediğim gibi Indiana Jones tur ya da Tomb Raider dır aklıma ilk gelen...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 7 Ekim 2010; 2:45:20 >
  • başlığı oku hacı, ben burda yarıştırma yapmuyorum git sen orjinal oyunlarını oyna ama yinede havada karada ps3 ü ezen bi platform pardon Live da , Local da
  • Sırf ortam germek için açılan bir konu. 70-80 lik oyunları Uncharted 2 ile kıyaslıyorlar bu kadar fanboyluk olmaz yahu.
  • Gereken yapıldı.Çok ama çok saçma bir başlık ne bir soru ne bir bilgi paylaşımı ne bir oyun başlığı sadece kendi mutluluğunu belirtmek istemiş sanki sohbet bölümüymüş gibi.

    Ah bir de böyle şeyler yapmasan mantıklı davranıp adam gibi başlıklar açsan konuşssan çok güzel olacakta hiç oralı olmaman cidden kötü.
  • Ben de xboxımı yeni aldım 2.konsolum (1.sinde de çok oyun oynadım) çok mutluyum fakat playstation ile özel bağlarım var nedense çok seviyorum ps markasını geçmişte ne anılarımız geçti,xbox 360 da vazgeçilmezdir aslında multi oyunlarda daha iyi olduğu söyleniyor diğer forumlarda da

    iki konsolumu da seviyorum
  • Ps kırılmasa xbox alır götürürdü
    Ama kırıldıktan sonra iki konsolada sahip olmak gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.