Şimdi Ara

hp pvl dv6 2015 amd xp kurma sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HP PVL VJ348EA DV6-2015 AMD M500 4GB 320GB 15.6" model laptoba xp kurmam gerekiyor.
    WHQL_SB7xx_RAID_XP_WS03_3.1.1540.127 bu sata driveri verilmiş bazı sitelerde.ancak bunu eklediğim xp ilede format atamıyorum.
    Tam harddiski göreceği noktada mavi ekran alıyorum.
    Bu model laptobun sata driverini bulabileceğim biryer varmı.



  • Eğer efi bölümünü kaldırmadıysan hdd başka bi pc ye bağlayıp kaldır.Yok veya kalkmışsa bios tan ahci yazan yeri ide olarak değiştir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soldiersoy

    Eğer efi bölümünü kaldırmadıysan hdd başka bi pc ye bağlayıp kaldır.Yok veya kalkmışsa bios tan ahci yazan yeri ide olarak değiştir.

    biosta hd ayarlarını değiştirme yeri yok.denemek için başka bir harddiskte taktım.tamamen biçimlendirilmiş.gene olmadı.
  • Bios nasıl tam bilmediğim için doğru yönlendiremem. Ama hp laptop lara xp kurdum. Dediğin sorunu ahci ayarıyla çözdüm. Yoksa kuruluma geçerken mavi ekran verip kapanıodu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soldiersoy

    Bios nasıl tam bilmediğim için doğru yönlendiremem. Ama hp laptop lara xp kurdum. Dediğin sorunu ahci ayarıyla çözdüm. Yoksa kuruluma geçerken mavi ekran verip kapanıodu.

    Sata driveri lazım sanırım laptobun.nette bulduklarımla olmadı.ddr 2 olan ile ddr 3 olanların çipsetimi farklı bilemiyorum.ama biosta hiç bi ayar yok malesef.
  • hazır sata hdd yedirilmiş xp bulup kurmayı deneyin isterseniz. tek sata sürümü ile çözülebileceğini zannetmiyorum hem sizin sisteme de uygun olmayabilir bulduğunuz sata driverı. sata yedirilmiş xpler var internette arayarak bulabilirsiniz.. geçmiş olsun...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: miroglu6

    hazır sata hdd yedirilmiş xp bulup kurmayı deneyin isterseniz. tek sata sürümü ile çözülebileceğini zannetmiyorum hem sizin sisteme de uygun olmayabilir bulduğunuz sata driverı. sata yedirilmiş xpler var internette arayarak bulabilirsiniz.. geçmiş olsun...

    Öyle xpde var elimde.ben bilgisayarcıyım arkadaşlar.denemdiğim yöntem kalmadı.sanırım bu model laptobun çipsetinin sata driverini bulamıyorum.başka bir sitede bu modelin driveri ve çözümü verilmiş.ancak o laptop ddr2 ramli.belki diyorum benim laptop ddr 3.çipseti farklı olabilir.normal anakartlardaki 890 çipsetin sata driverini bile denedim




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.