Şimdi Ara

Iphone 4 Kanada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaslar..

    Oncelıkle bıraz arastırma yaptım dh'de fakat pek bırsey bulamadım sanırım.. ya da benım ıcın aydınlatıcı olmadı..

    Sormak ıstedıgım su benım kullandıgım Turkıye'den getırdıgım telefonum bırkac gun once bozuldu ve burası Iphone 4 kaynıyor.. sanırım benı de kandırdı bu telefon ve eger Turkıye'ye dondugumde de kullanabıleceksem almayı dusunuyorum.. Bırkac sorum olacak oncelıkle..

    1. Bu ıslemı daha onceden yapan arkadas var mı yanı Kanada'dan Iphone alıp da Turkıye'de kullanan.. Eger varsa nasıl oldugunu anlatabılır mı? Kayıt falan vs.

    2. Bıraz anladıgım kadarıyla telefonun sıstemının kırılması gıbı bır durum varmıs sanırım.. bu nedır benım alacagım telefonda da bu ıslem gerekır mı?

    3. Orada Avea bu mıcrosım kullanımına gectı mı.. Geldıgım zaman aveamla kullanabılecekmıyım yoksa turkcell e donus mu gerekecek.. ya da vodafone a neyse..

    4. Elımı kolumu sallayarak bır Apple Store'a gıdıp alacagım cıhazı buradakı on odemelı hattımla kullanabılecek mıyım.

    Daha bırkac sorum vardı ama sımdılık aklıma bunlar gelıuyor.. Aramızda yardımcı olabılecek arkadaslar varsa sevınırım.. ılgınıze sımdıden cok tesekkurler..







  • iyi geceler bu soruların hepsı forumda defalarca soruldu cevaplandı..ama bu ara forum cok karıstı.herkeste ip4 heyecanı :D bulamamanı anlarım.sorun yok

    1) bnm ip4 kanada dan geldi..nasılı yok basbaya alıyosun kullanıyosun..pasaport kaydı yapılması lazım tabıkı...2 yılda tek telefon hakkın var,ona gore...

    2) kanada dan alacagın telefon kilitsiz olcagı ıcın kırma işlemi yapmana gerek yok...hattını takıp kullanırsın...istersen jb yapar ucretlı uygulamaları bedava yuklersın ama zorunlu değil...

    3)avea resmi olarak mikro sime gecmedi..hiçbiyerde bulamadım..musterı hızmetleri henuz cıkmadı dedı,ama forumda bı arkadas ankarada bulmus resmı olarak...ben ıstanbulda bulamadım..hattımı kestım makasla sorunsuz kullanıyorum...turkcell yada vodafone a hat ıcın gecmene gerek yok..sadece tarıfeler ıcın gec gececeksen..

    4)evet elini kolunu sallaya sallaya kanada dan bi apple store a girip ip4 alıp burda kullanabilirsin...

    saygılar....




  • Detaylı acıklamalarınız ıcın cok tesekkur ederım.. Bırsey daha sormak ısterım sıze.. Bugun bır Apple Store da bıraz ınceledım de Iphone 4 u.. on yuzu baya da derın bır sekılde cızılmıstı.. acaba bu kadar mı kolay bunun cızılmesı.. ya da hangı mılletten bır guc deneme yaptı acaba..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutcevik -- 28 Eylül 2010; 2:00:50 >
  • KANADADAN NE ZAMAN DONUCEKSINZ ACABA?
  • anahtarı alıp pştlguna çizmiştir birisi...bn kılıfsız kullanıyorum estetiği bozulmasın diye,ilk gunden farksız çizik falan yok,elbet çizilir zamanla ama bu sana bağlı,derinliği inceliği...diikatli kullanırsan sorun olmaz...
  • benim kuzenimde kanada'da toronto şehrinde ama kalmamış iphone 4 deli olmak üzereyim 2 haftadır bekliyorum.
  • Ben subatta donecegım.. Toronto'dayım su anda.. 1.5 ay sonra da Vancouver'a gececem.. Ben de bugun bırkac yere sordum alım dıye ama kalmamıs ellerınde.. Bakalım yarın erken gel dedı.. Mıllet gece 4 5 gıbı sıraya gırıyor dedı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.