Şimdi Ara

Aşırı ısınma lütfen yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. aşagıda serin havada notebook ısı degerlerim mevcut.. ve şöyle diyim bu normal hali.. internet açık msn açık başka bişey çalışmıyor notebook ta.. normalmidir? sogutma için önerileriniz varmıdır?birde o alttaki voltaj devamlı 1.29 1.39 olarak degişiyor bir sorun teşkil edermi? teşekkürler saygılar..



    http://img3.imageshack.us/i/89556750.jpg/
    yada
    http://yfrog.com/0389556750j



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemal_ozsoy -- 24 Eylül 2010; 6:33:51 >







  • normalde cpu için max 70 lerde flan pc resetler diye biliyorum ki senin sıcaklıklar çok fazla sanırım sebebi o voltaj yükselmesi ama sebebini bilemem tek aklıma gelen format atman ama dediğim gibi sıcklıklar cok yüksek
  • benimde bir laptopum var ve boştayken sıcaklıklar 80 in altına inmiyor ve çok rahat oyunlarda oyun oynayabiliyorum(oyunlarda 100 u gectiği oluyo)laptop işlemcileri normal işlemcilere göre daha cok ısınıyo.soğutması yetersiz kalıyo.sana tavsiyem teknik servise laptopu temizlet ve formatlat.
  • işlemcin tek çekirdekse normal ve yaz aylarında laptop altı fan tavsiye ediyorum
  • İşlemcisi çift çekirdek bu sıcaklık işlem yapmazken bu kadar yüksekse bence bir sorun var arkadaşların dediği gibi temizlenirse belki daha iyi olabilir. Format bana kalırsa hiç birşey yapmaz virüs filan varsa işlem yapıyorsa, işlemciyi yorar o bakımdan belki sıcaklığı düşürebilir. Onun dışında işlemcinin ne olduğunu bilmiyorum fakat bazı işlemciler sadece lazım olduğunda asıl voltajını kullanıyor onun dışında düşük voltajda çalışıyor örneğin benim intel e6300 işlemcim boştayken 1.59 ghz hızında çalışırken işlem yaparken 1.86 hızında çalışıyor. Eğer böyle birşey değilse laptop üzerine birşey bilmiyorum ancak illaki onda da power supply tarzı birşeyler vardır.. Genelde Masaüstü bilgisayarlarda power yetersiz kaldığında o voltajda değişmeler olur. Teknik servise götürmelisiniz bence garantisi varsa..
  • fanı süpürgeyle 1 dakika temizleyin
  • oha 89 C mi çok değil mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.