Şimdi Ara

AÖF ile ilgili bir soru ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 2009 yılının bu zamanlarindaki taksit ödemesini yapamamiştim.. Banka sırasi gelene kadar mesait bitti çünkü.. O yüzden kayit yenileme yapamadim.. Bu yıl kayitimi hangi tarihler arasinda yenilemem gerekiyor.. Yenilemek derken en başından okumak demiyorum..

    Bilen arkadaşimiz var mi acaba



  • Bu sene öğrenimine devam etmek ve sınavlara giriş hakkını devam ettirebilmek istiyorsan ilk önce vakıfbank şubesine gidip tc kimlik numaranı verip geçen eğitim döneminden kalan tüm borcunu faiziyle birlikte kapatacaksın. Ardından 20 eylül-15 ekim döneminde 2010-2011 döneminin ilk taksit ödemesini yapıp öğrenimine devam edeceksin.
  • Dostum bnce burda sormak yerıne sen en guzelı ve garantısı bı aof burosuna gıdıp calısanlarına sormak olucaktır. gider merak ettıgın herseyı sorarseın. Aof nın bı kac seyi degisti. Neler tam olarak bılmıyorum. Gıdıp Garantı bı yerden ogrenmende fayda var
  • Bende daha bu biten senenin ikinci taksitini ödemedim.
    Durumumuz aynı yani.
    2 sini birlikte ödeyebiliyoruz.
    Takma kafana. Çok az bir faiz işliyor. En fazla 7-8 lira felan.
  • Faizi ile ödeme yapacaksam eğer baya bir ödeme yapacagima benziyor.. Normal banka faizi gibiyse köprüden atayim kendimi Dediginiz gibi en doğrusu AÖF Bürosuna sormak olacaktir. Bilgiler için sizlere çok teşekkür ederim

    Ekleme: 7-8 TL ise sorun değilmiş Birazdan gidip ögreneceğim.. Geldigimde bu sayfayi yenilerim cevap ile.. Bilmeyen arkadaşlarda ögrenmiş olur bu sayede ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emsanator -- 21 Eylül 2010; 10:57:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.