Şimdi Ara

Program çalıştırırken ekran donuyor ve siyah ekran çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese iyi günler.Dün akşam bilgisayarımı kurcalarken daha önce hiç karşıma çıkmayan bir sorunla karşılaştım.Bir exe dosyasını (ki bu oyun dosyası yani oyun kurmaya çalışıyordum) çalıştırırken bilgisayar önce dondu ve bu donma yaklaşık 30 saniye sürdü.Daha sonra siyah bir ekran çıktı ve bu siyah ekran da bir 30 saniye daha kapladı ekranı.Daha sonra masaüstü yeniden gözüktü ama kurmaya çalıştığım dosya bilgisayara kurulamadı çünkü CTRL + Alt + Del ile Görev Yöneticisini açtığımda o programın içindeki klasör için (Yanıt Vermiyor) uyarısı çıkıyor ve onu mecburen kapatıyorum.Klasörleri açarken de çok yavaş açılmaya başladı.Mesela C:\Program Files\Belgelerim\Downloads dizini içinde oyun.exe diye virüs olmadığına inandığım ve güvenli olduğunu düşündüğüm programı pc’me kurmak istiyorum çift tıklayınca önce bir şey olmuyor sonra siyah ekran oluyor!Tedbir olarak 2 gün öncesine sistem geri yükleme yaptım ama sorun hala aynı şekilde devam ediyor.Bu sorunu çözmek için ne yapabilirim?Yardımlarınız için şimdiden sağolun.



  • yüksek ihtimalle pc'ne virüs gitmiş.her nerden cıktıysa oyunu sil. sonra da pcne antivirüs fln kur. olmassa format at. ben öyle tedirgin olduğumda pc'e direk format atıyorum

    http://forum.donanimhaber.com/m_42828585/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42828585
    burda ben de konu açmıştım en son dayanamayıp format attım valla rahatladm
  • oyun.exe diye kolay kolay dosya ismi olmaz. oyun.exe dosyasının boyutu ne kadar ?

    sistemi geri yükleyebilirsiniz.Olmazsa antivirüs programı kurup sistemi taratabilirsiniz.Oda fayda etmezse son seçenek formattır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.