Şimdi Ara

*** ASUS 1215N PAYLAŞIM ALANI *** İNCELEME VE FOTOLAR EKLENDİ *** (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.667
Cevap
6
Favori
138.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar izmirde uygun fiyatlı batarya bulabileceğim bir yer var mı? ikinci elde olabilir veya bir arkadaştan da alabilirim.
  • nesbar kullanıcısına yanıt
    çok sağol hocam ya recovery yapmama rağmen usb.30 portlarını bi türlü çalıştıramamıştım. kendi sitesindeki driverlar bile çözemedi bu verdiğin driver ile çözdüm olayı :)

    zaten 3 tane port var 2'sini kullanamıyordum. sağolasın :)
  • arkadaşlar ben usb 3.0 lı 64 bitli modelden kullanıyorum xp ye çevirdim sadece ekran kartı driverini bulamadım daha doğrusu hdmı driveri lazım bi türlü bulamadım
  • Arkadaşlar 1215N Netbook umu sattım.. Buna uygun belkin marka çantam var.. İlgilenen arkadaşlar cevap yazsın Çanta şudur:http://www.n11.com/belkin-10-12-messenger-nb-cantasisiyahkirmizi-P16344790
  • beyler bende usb 3.0 lı ION graphic kartlı 1215n im var. w8 kullanıyorum hotkeylerim çalışmıyor ve ION graphic kartını aktifleştiremedim ... İntel işlemcisini kullanmak zorunda bırakıyor. ne kadar yüksej performanslı grafik kartını kullan desem de ION grafik kartını aktifleştirmiyor. bir tecrübeniz var mı ?
  • arkadaşlar hddparm adlı harddisk sesinden kurtulmak için kullanılan programın linkleri ölmüş. programı indirmek için sağlam bir link verebilir misiniz?
  • Selam arkadaşlar. Bu netbook da 1215N de Windows 8.1 kurudm x64 bit. Fakat Asus ACPI sürücü yok diyerek sürekli bir uyarı çıkarıyor. Bu sorun hakkında bilgisi olan varmı?
  • beyler selam;

    adaptör bozuldu, daha önce bu alet için(500 gb olan model) adaptör(sarj aleti) satın almış olan varsa bir yer tavsiye edebilir mi? önüme çıkan ilk adaptörü alıp aleti mundar etmeyelim :) hataydayım ona göre online ya da hatayda bir yer olabilir?

    ve alırken neye dikkat etmem gerekir?

    teşekkürler.
  • arkadaşlar, 1201n'den 1215n'e geçmeyi planlıyorum, satmayı düşünen varsa iletişime geçerse sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alone_chief

    vatan dan sipariş ettim
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-1215n-blk175m-eeepc-1215n-intel-atom-d525-18-ghz-2gb-ddr3-500gb-512mb-ion2-121-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=57278#allImages

    benimkinde 1tane var heralde öğle görünüyor resimlerde sabırsızlıkla bekliyorum asusumu :)

    hala oralarda bi yerde 1215nciler varmı bilmem ama ben hala kullanıyorum bu süre içinde ek olarak 2gb ram daha aldım 4gb oldu yani oyun fln oynamadım int film photoshop vs programlar kullandım yolculukta çok kullandım (12"olmasının faydasını çok gördüm) özellikle ilk başlarda şarjı mükemmeldi son 2 haftadır fln 10 dk gitmeye başladı inanırmısınız bilmem hala üzereindeki windowsla devam yazılım konusunda biraz titizim işe yaramaz şeyleri devamlı silerim bi kaç kere çökmeye kalktı harici linuxla düzelttim. bu iki sene zarfında ısınma vs hiçbir sorunum olmadı son 1 aydır makinenin kasa dökülmeye başladı solda fanın olduğu yerdeki ızgaralar bir bir kırılıyor ekran menteşe plastiği kırıldı . ama hala canavar gibi çalışıyor. bu zamana kadar hissettiğim eksiklik olarak 2 ekran kartı olmasına rağmen ikinci ekran kartı HDMI bağlantısına takılmadan çalışmıyor. keşke bi tane adam akıllı koysaylardı :) bide nasıl ayarladılarsa 2 senede batarya puff yolculuklarda hala kullanmak için bi batarya almayı düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alone_chief -- 29 Haziran 2014; 4:08:06 >
  • Olmaz olurmu. hala kullanıyorum. hatta win 8.1 kurdum. ekran kartı haricinde herşey güzel. gayet güzel çalışıyor. ekran kartı driver ını bulamadım. olmazsa win 7 x64 e dönüş yapıcam tekrar. bundan öncede win 7 x64 pro kurmuştum. o mükemmel çalışıyor. taşınabilirlik önemli benim için. işimi rahat görüyorum.
  • Formattan sonra ne yaptıysam usb3.0 girişlerini çalıştıramadım. Driver.larıda yükledim ama nafile? Varmı acaba bu sorunu çözen?
  • ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ike -- 28 Ağustos 2014; 3:45:55 >
  • satılık elimde asus 1215n 5gb versiyonu vardır ilgilenmek isteyen pm atabilir..
  • Ekrana görüntü gelmeme problemi vardı usbden format atayım dedim bu seferde starting windows'ta takılıp kalıyor bilgisi olan biri yardımcı olabilirmi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar,

    Bugun 1215n emektarim bir anda acilmamaya karar verdi. Asus eee pc yaziyor sonra acilmiyor. Ki kendisi calisiyorsu kapatmak istedim tekrar kendi mi acilmaya kalkti ne yapti bilmiyorum da bununla karsilastm. F2 ye basiyorum entering setup yaziyor ama bir hareket yok. F9 image recovery yapmaya calisiyorum secildi yaziyor ama yine hareket yok. Ne yapabilirm bu durumda? Yeni laptop almayi dusunuyordum. Duydu de icerledi mi gariban acaba :)


    Edit: arkadaslar sorunu hallettim. Ram ler ile ilgili olabilecegini dusundum yerlerini degistirip tekrar taktim. Sorun halloldu. Biraz küsmüş bana sanirim :P



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cm3589 -- 19 Kasım 2015; 17:35:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Bu modelin nvidia ion lusu nun anakartı elinde olan varsa haber verebilir mi? anakart lazım işlemciyi çatlattım :)
  • Emektar makinem için bana yardımcı olabilecek eski 1215n kullanıcısı var mi????

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da klavye ve batarya lazim. Bir de ram

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu hortlatma
    deneme 3 :)
    hala kullanan varmı varsa win 10 kuran varmı
    ben 6 gb ramle hic formatsız hala kullanıyorum
    win 10 kursam 512lik ekran kartını tanırmı ?
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.