Şimdi Ara

menteşe kırılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ;

    7 ay önce teknosadan aldığım casper notebook'um ekran menteşesinin yuvasından çıkmasıyla daha doğrusu; menteşyele kasa bütünleşik yapılı ve laptopu aldığımdan beri zor kapanıyordu ekran,laptopun kapağını kapatığımda katur kutur ses çıkararak kapanıyordu ve sonunda aşına aşına kasanın kapağı açıldı, bilgisayarın içi gözüküyor aralıktan ,sanırım çatladı.

    İnternette aynı model notebooku, şikayetvar'a benimkiyle aynı şikayeti yazmış biri, fakat çözüm alamamış,kullanıcı hatası demişler ve 150 tl masraf istemişler. şimdi ben bu noteboku 20 gün önce teknosaya verdim. durumu anlattım, adam formda müşteri şikayeti bölümüne ,ekran kapanmıyor. yetkili görüşü yerinede; menteşe çatlamış ve çizikler var yazmış.

    20 gündür haber yok laptoptan, henüz elimize ulaşmadı diyorlar,casper servisinden de bir haber gelmemiş.
    şimdi benim korkum ; aldığımdan beri zaten oranın çatlamaması mümkün değildi,ekran kapağını açıp kapattığımda, evdekiler uyanıyordu sesten.o derece bi gürültü vardı. sonuç olarak ; kullanıcı hatası diye bana yüklerler mi ? yüklerlerse nasıl itiraz etmeliyim ? objektif olarak bakarsanız ; ekran kapağı ses çıkarttığında garantiye götürmelimiydim ? aşına aşına çatladığı için onlarda olan suç şimdi bana mı geçmiş oldu ? ben direk casper ucuz olduğu için ; ucuz malı da bukadar yaparlar diye yormuştum olayı o yüzden vermedim ilk başta servise.







  • işkence gibi bir arızadır laptop menteşesinin kırılması.

    Yaptırmaya kalksanız alt kasa komple değişmesi gerekiyor ki oldukça pahalıdır.

    Sunfix yapıştırıcı ile 10 liraya çözülebilecek bir hadisedir.

    Aynı sorunu yaşayacak arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla aşağıya video linki bırakıyorum.


  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.