Şimdi Ara

Google Chrome yine yavaşladı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 gündür Chrome yavaşladı. Ana sayfaya çok geç giriyor, yazı yazarken donmalar, kasmalar oluyor. Sanırım Host dosyasıyla kurtardığımız bazı sunucular engellendi. Chrome'u bile indiremiyorsun. Ne yapabiliriz arkadaşlar? 2 gündür yavaş. Adam akıllı Chrome kullanamıyoruz. 3 kere sildim yine kurdum hala aynı.



  • Chrome kaldır ve CCleaner ile Pc ni temizle Sonra HijackThis ile Chrome ile ilgili Herşeyi Fixle sonra yeniden kur.
    NOT: Chrome 7 yi kurmanı öneriyorum.
  • Cevabın için sağol Filozof. Ta, ben zaten dün değil ondan önceki gün pc ye format atıp, Chrome kurdum. Yani virüs vs olabileceğini sanmıyorum. Ama dediğin gibi Chrome'u kaldırıp bi 7 yi kurayım.
  • Bu sorunla karşılaşanlar genellikle Windows Vista kullanıcıları oluyor.4 arkadaşımdan bu şikayeti duydum ama ne yaptıysak herhangi bir çözüm getiremedik.Güncellemelerin hepsini düzenli alıyorsan çakışma yapıp programı kilitleyen ya da ağırlaştıran bir güncelleştirme olabilir.Önceki bilgisayarımda aynı sorunu yaşamıştım.HP destek hattını aradım ve yardım istedim.Bana verilen cevap "Bilgisayara format atın ve windows güncelleştirmelerini almadan bilgisayarınızı kullanın" oldu.Dedikleri gerçekten de işe yaradı.Ama yeni bilgisayar aldım ve onda Windows 7 kurulu.Bu şekilde herhangi bir sorun yaşamadım henüz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Özgü Tekgözen

    Bu sorunla karşılaşanlar genellikle Windows Vista kullanıcıları oluyor.4 arkadaşımdan bu şikayeti duydum ama ne yaptıysak herhangi bir çözüm getiremedik.Güncellemelerin hepsini düzenli alıyorsan çakışma yapıp programı kilitleyen ya da ağırlaştıran bir güncelleştirme olabilir.Önceki bilgisayarımda aynı sorunu yaşamıştım.HP destek hattını aradım ve yardım istedim.Bana verilen cevap "Bilgisayara format atın ve windows güncelleştirmelerini almadan bilgisayarınızı kullanın" oldu.Dedikleri gerçekten de işe yaradı.Ama yeni bilgisayar aldım ve onda Windows 7 kurulu.Bu şekilde herhangi bir sorun yaşamadım henüz.


    bende de aynı sorun vardı, ie ve firefox harici tarayıcılar sayfalara geç giriyordu, meğerse ethernet sürücüsündenmiş, windows update ile gelen tam uyumlu olmadığını gördüm, anakartın kendi sitesinden sürücüsünü indirip yükleyince sorun halloldu...

    bilmem yardımcı olur mu??
  • Dediğin gibi yine Windows Update'in beceriksizliğinden kaynaklanıyorGüncellemeleri adam gibi denetleseler ve tespit etseler belki de bu sorun kalmaz.Dediğine benzer bir olayı da ben dizüstü bilgisayarımın touchpad'inde yaşadım.Touchpad'in üzerinde dokunmatik kilit tuşu var.Bu tuş kilitlenince bir daha açılmıyordu.touchpad ve BIOS yazılımlarını manuel olarak kendi sitelerinden güncelledim sorun ortadan kalktı.Windows'un bu konuda daha çooook çalışması lazım..
  • Benim de pazar günü elektrik kesintisinden sonra Chrome yavaşlamaya ve donmaya başladı ilk baş pc sıkıntı çıkarttı sandım fakat sonradan İE ile deneyince gördüm ki rahatlıkla dolaşabiliyorum fakat ben bu zamana kadar Chrome kullandım ve bundan da gayet memnundum ta ki bu zamana kadar bu donma ve takılmalardan nasıl kurtulacağım yardım eder misiniz ?
  • konu cogalmasın aynı problem bendede var yardımcı olabılecek kımse varmı?
  • aynı sorun bende de var. Up. Geçmişi, uzantıları sildim.olmadı.Kaldırıp yeniden kurdum yine olmadı.
  • uppp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.