Şimdi Ara

Manga'ya Küçük Ustalar Lazım [Mangakalık Eğitimi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün denk geldiğim bir haberi paylaşmak istiyorum, ilgilenenler, katılmak isteyenler, hatta çocuğunu, kardeşini yada bir yakınını göndermek isteyenler olabilir.

    quote:

    Manga'ya küçük ustalar lazım
    Japon yılı etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi'nde, Japon Medya Sanatları Festivali İstanbul'da - 2010 sergisi kapsamında çocuklara yönelik hazırlanan eğitim etkinlikleri önümüzdeki günlerde başlayacak.

    Japonya'nın çağdaştan güncele medya sanatlarını tüm renkleriyle anlatmayı hedefleyen eğitim programı, farklı düzeneklerde sunulan interaktif sanat, enstalasyon, video, durağan görüntü ve internet tabanlı işleri içeriyor. Eğitimin en önemli etkinliği ise, çocukların günlük hayatta karşılaştığı olayları manga tekniğinden faydalanarak yansıtacak olması. Üç farklı yaş grubuna göre hazırlanan eğitim programı, farklı etkinliklerle de destekleniyor. Gezelim-Görelim-Keşfedelim bölümünde programa katılan çocuklar, sergi salonlarını gezecek. 4 Eylül'de başlayacak eğitimlerin ikinci ayağı 26 Eylül'de olacak. 15 TL ücreti olan programa katılım için rezervasyon rezervasyon gerekiyor. (0 212 334 99 00) KÜLTÜR SANAT







  • Kardeşimi gönderirdim de İstanbul uzak biraz
  • quote:

    Üç farklı yaş grubuna göre hazırlanan eğitim programı


    Kaç yaş acaba ?
  • Yazar olarak mı, çizer olarak mı acaba.İstanbul'da olsam kesinlikle katılırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.