Şimdi Ara

VGA Kabloları arasında fark var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bozulan Vga kablomu değiştirdim ama tuhaf bir bulanıklık var şu an monitörde, Philips 190s5 Lcd monitör kullanıyorum, acaba vga kabloları arasında herhangi bir fark varmı, d-sub ve vga farklı bağlantılarmı? Ben aynı olduklarını sanıyordum açıkçası.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • D sub ve vga tabii ki farklı bağlantılar. Internetten bulduğum kadarıyla bu monitör sadece VGA'yı destekliyor . D-sub veya HDMI takmaya çalışmayın.
  • VGA kabloların arasında pin farkı vardır, ancak görüntü kalitesi farkı yoktur. Tüm bağlantı kabloları arasında alt sıralarda görüntü kalitesine sahiptir. HDMİ- DVİ ile bir tutulamaz, ayrıca bulanık ve dalgalanma sorunları VGA kablolarının başlıca sorunlarındandır, elektromanyetik alandan etkilenebilirler, kablo ile görüntü aktarımı sırasında cep telefonu, hoparlör, klima vb. bir elektromanyetik alan oluşturacak cihazları kapatın veya uzaklaştırınız...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ironpumper

    D sub ve vga tabii ki farklı bağlantılar. Internetten bulduğum kadarıyla bu monitör sadece VGA'yı destekliyor . D-sub veya HDMI takmaya çalışmayın.


    monitördeki bağlantı noktasında D-sub yazıyor , ve d-sub ile vga kablo aynı yere takılabiliyor anladığım kadarıyla,aralarında pin farkı olabilir muhtemelen .
  • SERIM : Bağlantı noktaları uysa bile D sub olan bir yere VGA veya (tam tersi) takmayın. Her bağlantı için geçerlidir bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.