Şimdi Ara

Zyxel 661den biktim , yerine Linksys 320 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 sene once 8mbit e gecerken Zoom X4'u emekliye ayirip Zyxel P-661HW-D1 kullanmaya basladim ve hic memnun degilim. Oncelikle asiri (el degmeyecek kadar) isiniyor.

     Zyxel 661den biktim , yerine Linksys 320 ?


    Yeri iyi ve hatta delikler bile actim. Isida azalma olmadi. Download hizlarimin yavaslamasindan dolayi modemi acip kapatmak artik bende resmen tik oldu. Baglantida ise kopukluk vs yasamiyorum.

    En onemli problem ise Steam'den online oyun oynarken ortaya cikiyor. CS: Source, TF2 vs. gibi oyunlarda server listesini refresh ettigim andan itibaren modemle baglantim kopuyor. Yani internete girmeyi birakin, modemin ip sini yazarak konsolunu bile acamiyorum. Modemi ac kapa yapmadan da duzelmiyor.

    Steam'in yardim sayfasinda modeminizin firmware ini update edin diyor. Girdim Zyxel'in sitesine baktim, 2006dan beri yeni firmware cikmamis ?! Steam'deki birtakim ayarlari degistirin diyorlar onu da yaptim cozulmedi. Sorun modemin oyun serverlarinin ping degerlerini almaya calisirken NAT sinin asiri yuklenmesinden kaynaklaniyormus, o halde en son olarak modeminizi daha iyi birseyle degistirin diyorlar.

    Iyi de benim modemin pikatel airties bilmemne degil ki, 180 TL'ye aldigim bir Zyxel !

    Servis, garanti vs. ile ugrasmak inanin istemiyorum ve cihazdan cok sogudum. Yerine Linksys WAG320N almayi dusunuyorum. Sahsen benim bulabildigim en pahali modem buydu ki zaten Linksys marka olarak Zyxel ile kiyaslanmaz bile. Acaba bu modemi alinca butun problemlerim cozulecek mi?







  • bizim şirkettedede zyxel 660-662 var hiç ısınmıyor ve 60 pc giriyor internete bu modemlerden.
    yazılım güncelllemesi yaparak belki bu sorunları çözebilirsin çok basit zaten
  • aynı sorunlar harfiyen bende var . yetkili servise defalarca yolladım sorun yok diyip geri yolluyolar cok tuhaf :S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enyz

    bizim şirkettedede zyxel 660-662 var hiç ısınmıyor ve 60 pc giriyor internete bu modemlerden.
    yazılım güncelllemesi yaparak belki bu sorunları çözebilirsin çok basit zaten



    quote:

    Orijinalden alıntı: Juzam
    Steam'in yardim sayfasinda modeminizin firmware ini update edin diyor. Girdim Zyxel'in sitesine baktim, 2006dan beri yeni firmware cikmamis ?!
  • Merhaba Kardeş,
    Ürününftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/P-661HW-D1/Firmware/340ATM1D0.bin güncel yazılımı mevcut ben bunu modemime yuklediğimde 01.02.2010 tarihli yazılım olduğunu gösteriyor bu yazılımdan sonra birde zyxel destek merkezinden öğrendiğim atm.2 yazılımı çıkıyormuş 1 ay içerisinde yayınlanacağını belirtmişlerdi gönderdiğim ftp linkinden takip edebilirsin. birde modeme atm.1 yüklendiğinde modem arayuz ekranı TR oluyor onu belirtmek isterim yüklemeyi yaptıktan sonra mutlaka modemi arkasındaki reset tuşuna 30 sn basarak resetlemen gerek son olarak ta solda ağ menüsünün altında ağ adres çevircisine tıkla sağa açılan sayfada 512 olan sayıyı 4096>2048>1024 büyükten küçüğe yazarak dene hangisini kaydederse o şekilde kullan sorunun olmayacağını göreceksin. Isınma ile ilgil belki modemde donanımsal bir sorun oluşmuş olabilir bu modem ısınma yapmamakta.




  • Cevabiniz icin tesekkurler fakat ben coktan Linksys aldim bile. Hic bir problem yasamiyorum ve cok memnunum...
  • özellikle steam olayı bende de var ama her zaman olmuyor..demekki sorunlu bir seriden bu modeller..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.