Şimdi Ara

Gitar Amfisi hakkında !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Bilgisi olanların yardımın ihtiyacım var.
    Bir elektro gitar amfim var 15 WAtt lık(Arkasında 220 volt yada 100 volt gibi voltajlarda çalıştırıldığı yazıyor). Fakat üniversitede devlet yurdunda kalıyorum. Yurdun prizleri Laptop ve telefon şarzları için düşük voltajlı ayarlanmış. Sizce benim amfim (kulaklık çıkışını kullansam) bu prizlerde çalışır mı ? Sesini fazla açmazsam fazla yüklenme yapmıyacağından çalışır diye düşündüm ben.Yanlış mı düşünüyorum acaba ? Birde kulaklık için tasarlanmış küçük kulaklık amfileri var onlar tek pille çalışıyor.Bende amfiden kulaklık çıkışını kullansam o civarlarda bi elektrik harcamaz mı? Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler :)



  • Nasıl yani yurttaaki bütün prizlerin voltajlarını düşürmüşlermi?Bence yurt sahibi bunu yapmamıştır.Eğer böyle birşey yaptıysa priz voltajını bilmemiz gerekir.Ona göre yorum yapalım
  • ISıtıcı, kettle türü şeyler takılmasın diye düşük akımlı sigortalarla donatmışlardır.

    Bir laptop adaptörü 100-150 watt güç çeker şebekeden siz o anfiyi takıp son ses açsanız bile harcayacağı güç 50 wattı geçmez o nedenle takıp kullanın merak etmeyin kulaklıkta şart değil.
  • Evet ısıtıcı kettle türü şeyler takılmasın diye Kantin para kazansın diye yapılmış bir durum.Yardımınız için çok teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.