Şimdi Ara

NOKIA X6 32 GB Yorumlarınızı bekliyorum.. (NOKİA N8 de karar kılınmışıtr)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 6 senedir nokia kullanıyorum ve çok memnunum. X6 modelinin 32 gb dahili hafızalı olanını almayı düşünüyorum. Harici hafıza takılamıyor fakat 32 gb yeterli benim için. Kullanan arkadaşlar varsa veya makineyi test eden varsa buraya yorumlarını belirtsin, yorumlarınızı bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freez3 -- 26 Ağustos 2010; 14:57:58 >



  • ana konusuna yazarsan daha iyi olurdu ama ben genede burayada görüşümü yazıyım..

    çoğu kişi 5800la fiyat farkı o kadar çok.. özellik olarakta sadece kamera, hafıza ve ekran farklı, nie o kadar para verdin ki desede fiyatını fazlasıyla hakeden bi telefon.. sadece dokunmatiği için bile o fark verilir.. v51lik 5800 kullandım ama dokunmatiğinde normal derecede basınç uygulamak gerekiordu.. ama x6da hafif dokunman yeterli oluyor.. kapasitif ekranın ayrıcalığı..

    hız olarak yeterli ama daha hızlı olsa daha iyi olurdu.. işletim sistemi ise bana göre yeterli..

    cihaz foto konusunda dokunmatik bir telefona göre kendi seviyesinde başarılı diyebilirim..

    hoparlörle müzik olarak ise son seste basslarda biraz cızırtı oluyor ama bi kademe bile aşağı çekince sessi cızırtı gidiyor.. kulaklıkla müzikte bana çok tatminkar geldi.. hoştu gerçekten.. özellikle bassları beni şaşırttı.. tabi bence büyük oranda kulaklığının katkısı var bu ses kalitesine..

    oyunlarda ise daha denemedim ki deneyeceğimide sanmıyorum.. malum telefonda oyun oynamayı fazla seven biri değilim..




  • teşekkür ediyorum yorumunuz için, benim kardeşim 5800 kullanıyor bende denedim o telefonu ama dokunmatiği benimde hoşuma gitmedi açıkçası. fiyat performans olarak çok iyi fakat artık herkeste var hem farklı birşey olsun istiyorum hemde biraz daha kalite arıyorum. Ovi den program indirip wi-fi konusunda sıkıntı çekmek istemiyorum. wi-fi kullanımı nasıl, hızlı mı, telefon kasıyor mu, wi-fi pili ne kadar çabuk bitiriyor ? bu sorulara yanıt arıyorum, işim genelde wi-fi kullanmak bununla alakalı daha fazla bilgi istiyorum, yetersizse almayı düşünmüyorum açıkçası
  • ben 2 ay önce telefon almaya karar verdim. x6 alacaktım. samsung wave yi görünce x6nın yüzüne bile bakmadım direk onu aldım..

    samsung wave öneririm kesinlikle...
  • wi-fi olarak bana yeterince hızlı geldi.. bir telefona göre baya tatminkardı.. tabi bide opera yüklerseniz tadından yenmiyor.. pil olarak yorum yapmıyorum çünkü sizi yanıltmaktan öteye gitmem.. malum telefonu 1 hafta önce aldım.. batarya daha tam oturmadı.. batarya her şarj olmasında performansını arttırıyor.. bence bir bataryanın tam olarak toparlanması normal şarj süresini bulması için ortalama 2 hafta gerekir..


    Verticall bende senin gibi x6, wave arasında kalmıştım.. hatta mağazada ortalama yarım saat düşündüm.. eşi dostu aradım ne alıyım die ve en sonunda x6ya karar kıldım ki çok menmunum.. iyi ki x6yı tercih etmişim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 23 Ağustos 2010; 15:30:46 >
  • hocam teşekkür ederim nokiadan şaşmayacağım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freez3 -- 24 Ağustos 2010; 12:59:21 >
  • şaşmada samsung wawede 1Ghz işlemci var o X6 da 434 samsung wawe 256 ram o 128 wawe 1500 mah o 1320mah wawede 3D oynatıcı var nokiada yok bukadarda yani boşa para harcanmaz ve nokia ile güneşte sokakta iyi ekranı göremezsin wawede super amoled oldugu ıcın rahatlıkla goruyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi What is love -- 24 Ağustos 2010; 13:02:35 >
  • Bende Wave'i öneririm bence X6 parasını haketmiyor
  • dediklerinizde haklısınız fakat nokia ile ilgili çok araştırmam oldu ve nokia için program deposu var elimde, nokia ya çok alıştım ve şu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım, belki wave daha iyidir performans olarak ama wave alsam telefonu fazla geliştiremem, samsung hiç kullanmadım. nokianın artılarında ovi maps var 12 ay ücretsiz müzik indirme var yani bunlar hoş şeyler, samsung a alışmak zaman alır o yüzden x6 da karar kıldım
  • Samsung Wawe.. Nokia alma ciddiyim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 24 Ağustos 2010; 14:36:07 >
  • aslında benim kızdığım bişi var.. çoğu arkadaşımız telefonu bilinçsizce alıyor.. (herkese demiyorum) neymiş işlemcisi yüksekmiş neymiş bunu varmış.. peki o saydıklarının hepsini tam olarak kullancak mısın.. asıl önemli olan odur.. ben telefon almaya gittim.. bakıyorum.. wave ve x6 arasında kaldım.. bi yanda nokia kullanışlılığı duruyordu bi yanda wave hızı.. dedim ne yapsam ne etsem.. başladım arkadaşlarımı aramaya.. milleti arayıp son fikir alıyorum.. %80 nokia dedi ama genede aklımda bi şüphe vardı.. en sonunda bi arkadaşı aradım.. wave ı anlattım x6yı söledim.. x6 dedi.. ama wave 1 ghz işlemci, 256 mb ram, samoled ekran kullanıyor ezer x6yı dedim.. oğlum bilgisayar mı alıcaksın saçmalama.. eğer x6 ihtiyaçlarını karşılayacaksa abartısına ne gerek var dedi.. o an çok mantıklı geldi.. sonuçta ben telefona aşırı şekilde program, uygulama, oyun yükleyen biri deilim.. en azından o kadar şeyi yükleyip sırf görüntü, hava olsun die kenarda tutmuyorum.. işime yarayan şey varsa yükler geçerim.. X6nın bana fazlasıyla yetceğini düşündüm ki tasarımıda hoşuma gidiyordu..

    önemli olan telefonda neler olduğu değildir, sizin onları ne derecede kullanıcağınızdır.. yoksa elinde iphonela gezen telefonu sadece arama için kullanan cahilliklerden bi farkınız kalmaz..




  • hocam Nokia N8 in çıkacağı haberini aldım ve x6 almaktan caydım, samsung a gelirsek almayı ve kullanmayı düşünmüyorum. Herkese teşekkür ederim
  • adam takmıs kafaya bırakın kendı 2 gun kullanıp sıkılacak görecek artı ne arşivmiş arkadas ya :D samsung storede emın ol onlardan daha iyi şeyler var.
  • Samsung Wave i kullanıp üstüne giden arkadaşlar.. Wave işletim sistemi olarak ne kullanıyor?? BADA.. peki Samsung' un açılımları hangi yönde?? ANDROID.. adamlar kilit telefonları Samsung Galaxy S' de Android kullanmayı seçtiler.. demek ki Bada' ya o kadar önem vermiyorlar.. önem verip, gerçekten geliştirmek isteseler kilit telefonlarında Bada' yı kullanmayı seçerlerdir ve dikkati Bada' nın üstüne çekerlerdi.. önem vermedikleri bir platform ne kadar güçlenebilir?? ha belki üstüne çalışırlar ama bu çalışma çok yoğun olmaz.. ki benim Wave almamamın en büyük ama en büyük sebeplerinden biri..
  • mawoix wave kullanmadan anlayamazsın aradaki farkı

    lütfen körü körüne x6yı savunma. en başta wave daha kibar. ekranı 1 numara.. bada şimdiye kadar bana hiç sıkıntı çıkartmadı.. mükemmel ötesi bir telefon..
    nokia'dan şaşmamak da türklerin saçma bir mantığı.. nokia telefonların hangisi kibar? kibar olanlarda ne kadar özellik var? bu tip sorulara nokia asla cevap veremez..
    n97 çıkarttı telefon resmen bir takoz x6 wave nin kalınlık olarak neredeyse 2 katı. ekranıda o kadar parlak değil.
    x6 nın savunulacak bir tarafı yok. nokia da saçma bir alışkanlık sadece...
    tekrar söylüyorum wave kullanan farkı bilir ve x6 ya o kadar para verip wave almamak son derece mantıksızdır bana göre..

    teşekkürler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ` quaD.

    Samsung Wawe.. Nokia alma ciddiyim..


    bir çok samsung modelinin dış kaplaması soyuluyor o kadar özenle kullandığım d900 öyle olmuştu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mawoix

    aslında benim kızdığım bişi var.. çoğu arkadaşımız telefonu bilinçsizce alıyor.. (herkese demiyorum) neymiş işlemcisi yüksekmiş neymiş bunu varmış.. peki o saydıklarının hepsini tam olarak kullancak mısın.. asıl önemli olan odur.. ben telefon almaya gittim.. bakıyorum.. wave ve x6 arasında kaldım.. bi yanda nokia kullanışlılığı duruyordu bi yanda wave hızı.. dedim ne yapsam ne etsem.. başladım arkadaşlarımı aramaya.. milleti arayıp son fikir alıyorum.. %80 nokia dedi ama genede aklımda bi şüphe vardı.. en sonunda bi arkadaşı aradım.. wave ı anlattım x6yı söledim.. x6 dedi.. ama wave 1 ghz işlemci, 256 mb ram, samoled ekran kullanıyor ezer x6yı dedim.. oğlum bilgisayar mı alıcaksın saçmalama.. eğer x6 ihtiyaçlarını karşılayacaksa abartısına ne gerek var dedi.. o an çok mantıklı geldi.. sonuçta ben telefona aşırı şekilde program, uygulama, oyun yükleyen biri deilim.. en azından o kadar şeyi yükleyip sırf görüntü, hava olsun die kenarda tutmuyorum.. işime yarayan şey varsa yükler geçerim.. X6nın bana fazlasıyla yetceğini düşündüm ki tasarımıda hoşuma gidiyordu..

    önemli olan telefonda neler olduğu değildir, sizin onları ne derecede kullanıcağınızdır.. yoksa elinde iphonela gezen telefonu sadece arama için kullanan cahilliklerden bi farkınız kalmaz..


    bu yorumu yeni okudum 1ghz işlemci 256 rami telefonu her kullandığın an kullanıyorsun zaten kaldıki navigasyon internet ve widget'lar cabası hepsini kullanıyorum. nfs shift oynamakta ayrı bi keyif doğrusu route 66 gibi uyduruk bir navigasyon bile nokia'nınkinden çok daha iyi.

    wave 1. tercihin olsun konuyu açan arkadaş. x6 ile kıyaslanamayacak kadar iyi...




  • 6 sene boyunca nokia kullandım arkadaş, samsung un artıları eksileri vardır nokianında öyle tabi. 6 yıl boyunca herhangi bir sorunla karşılaşmadım, samsungu bilmiyorum ve açıkçası benim kullanabileceğim bir telefon değil. araştırdım wave i, tamam güzel eyw ben samsung kötü demiyorum fakat nokia benim tercihim, n8 çok başarılı bir telefon, piyasaya çıkınca da alıcam arkadaşlar başka söze gerek yok
  • Ya bırakın konuyu açan arkadaş da zaten nokia almaya karar kılmış.Kazıklansın elleme.Wave yazanlar iyi niyetle çevirmeye çalışıyolar ama uğraşmaya değmez.

    Çook fark var çok.Bu arada wave de ram 512mb, 258mb değil..Ben bisürü tel kullandım bu fiuata bu alet ilginç.Ne htc kaldı kullanmadığım ne iphone nede nokia.Wave onların yanında bi harika.Ekranında hd film ve video herkesi hayran bıraktı.
    Banane ister al ister alma ama şunu bil ki x6 wave nin yarı fiyatını bile haketmiyo.
  • ya Allah aşkına yazdıklarımı adam akıllı okuyun.. saçma sapan alakasızkarşılıklar vermişsiniz.. sayfada yazdıklarımı özet geçiyim.. malum aranızda uzun yazıları okumayı sevmeyenler var belli ki.. onlara kolaylık olur.. en azından yarım yumalak okuyup garip cevaplar almam..


    quote:

    Orijinalden alıntı: mawoix

    aslında benim kızdığım bişi var.. çoğu arkadaşımız telefonu bilinçsizce alıyor.. (herkese demiyorum) neymiş işlemcisi yüksekmiş neymiş bunu varmış.. peki o saydıklarının hepsini tam olarak kullancak mısın.. asıl önemli olan odur.. ben telefon almaya gittim.. bakıyorum.. wave ve x6 arasında kaldım.. bi yanda nokia kullanışlılığı duruyordu bi yanda wave hızı.. dedim ne yapsam ne etsem.. başladım arkadaşlarımı aramaya.. milleti arayıp son fikir alıyorum.. %80 nokia dedi ama genede aklımda bi şüphe vardı.. en sonunda bi arkadaşı aradım.. wave ı anlattım x6yı söledim.. x6 dedi.. ama wave 1 ghz işlemci, 256 mb ram, samoled ekran kullanıyor ezer x6yı dedim.. oğlum bilgisayar mı alıcaksın saçmalama.. eğer x6 ihtiyaçlarını karşılayacaksa abartısına ne gerek var dedi.. o an çok mantıklı geldi.. sonuçta ben telefona aşırı şekilde program, uygulama, oyun yükleyen biri deilim.. en azından o kadar şeyi yükleyip sırf görüntü, hava olsun die kenarda tutmuyorum.. işime yarayan şey varsa yükler geçerim.. X6nın bana fazlasıyla yetceğini düşündüm ki tasarımıda hoşuma gidiyordu..

    önemli olan telefonda neler olduğu değildir, sizin onları ne derecede kullanıcağınızdır.. yoksa elinde iphonela gezen telefonu sadece arama için kullanan cahilliklerden bi farkınız kalmaz..


    önemli olan telefonun özeliklerinin yüksekliği değildir.. önemli olan sizin alıcağınız telefondan neler beklediğinizdir.. yoksa telefondan çok şey beklemediğiniz halde gidip 2 ghz işlemcili 1 gb ramli telefon alsanız neye yarar.. ilk önce telefondan beklediklerinizi seçin sonra ona göre telefon bulun.. ki bende telefondan fazla hız bekleyen biri değilim.. kullanım kolaylığı olsun yeter.. kullanım olarakda symbian s60 arayüzüne alışmış biriyim.. ve x6nın tasarımıda çok hoşuam gittiğinden x6yı tercih ettim.. istesem wave alırdım ki emin olun halada istersem x6yı satıp wave alabilirim.. ha sizin ihtiyaçlarınızı wave karşılıyordur almışsınızdır normal.. ama sırf hızlı telefon kullanmış oluyum havam olsun die wave almış biri varsa aramızda asıl mantıksızlık odur..



    quote:

    Orijinalden alıntı: mawoix

    Samsung Wave i kullanıp üstüne giden arkadaşlar.. Wave işletim sistemi olarak ne kullanıyor?? BADA.. peki Samsung' un açılımları hangi yönde?? ANDROID.. adamlar kilit telefonları Samsung Galaxy S' de Android kullanmayı seçtiler.. demek ki Bada' ya o kadar önem vermiyorlar.. önem verip, gerçekten geliştirmek isteseler kilit telefonlarında Bada' yı kullanmayı seçerlerdir ve dikkati Bada' nın üstüne çekerlerdi.. önem vermedikleri bir platform ne kadar güçlenebilir?? ha belki üstüne çalışırlar ama bu çalışma çok yoğun olmaz.. ki benim Wave almamamın en büyük ama en büyük sebeplerinden biri..


    burda ki yazımı özet bile geçmeye gerek duymuyorum.. malum yeterince kısa bir yazı.. dikkatinizi verip anlayarak okuyabiliceğinizi biliyorum.. eklemek isterim belki sonrada badaya gereken önemi verir bilemem.. ama şu anki görünüşe göre badaya ileriye bakışlı önem verilmiyor..




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.