Şimdi Ara

OSI'de Oynamak Üzerine

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben hep içimde UO aşkı depreşince girip bir serverda zaman geçirip bırakıyordum. Bu yaz geçen gene depreşti UO aşkım. Uo Second Age'de oynamaya başlarken dedim acaba artık bir OSI deneyimi yaşasam mı?. Sizce nasıl OSI'de oynayan arkadaşlar ne düşünür. Ben muhafazakar spherecilerden değilim. Yeniliklere açığım inşallah. Ama şu yok arkadaş UO bozulmuş,zevki kalmamış geyiği ne kadar doğru, ne kadar yanlış OSI'de oynayan arkadaşlar cevap verirse sevinirim. Paramı verdiğime değer mi, eğlenir miyim sizce?



  • sana özel mesajla bi link gönderdim orda daha OSI'de oynayan çoğu kişiyle irtibat kurabilirsin.
  • Eskiden olsaydı evet derdim ama şuan oside player kalmadı Sphereden farklı olarak kendini oyalayabileceğin eventler, bosslar, champlar ve dungeonlar var. Tamer-mage kastın mı kolaylıkla PvM de yerini alırsın. Sphereden farklı olarak PvM ağırlıklı, pek PvP göremezsin. PvP yok değil, ancak YAPAN yok. PvP yapan adamlarda 10 yıllık oyuncular, onlara karşı hiçbir şansın yok. Bu yüzden çoğu sphere oyuncuları sevmez OSI yi. Spherede bile övündüğümüz crafting sistemi OSI de çok daha gelişmiş ve farklı bir yapıda. Yeni ırk gargoyle ve yeni skiller geldi, craft sistemini değiştirdiler. Sadece OSI yi keşfetmen en az 3 ay sürer ve bu süre içinde sıkılmayacağını garanti ederim. Şuanda OSI de oynamak istiyorsan yabancı guildlerle takılmalısın. Zaten adam akıllı oynayan bir kaç köklü guild kaldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayspat -- 24 Ağustos 2010; 22:26:10 >
  • Burda da sorayim, mesela şu an kaç online oluyor Europa'da. Bir de Türk güildi gibi güzel bir ortam olmazsa zevkli olur mu ki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkachin

    Burda da sorayim, mesela şu an kaç online oluyor Europa'da. Bir de Türk güildi gibi güzel bir ortam olmazsa zevkli olur mu ki.


    Türk guildi var ancak guildde online player yok Europada kesin olarak kaç oyuncu olduğunu söyleyemem, gösterilmiyor online player sayısı. Ancak oyunun içini tarif edebilirim, biraz çıkartırsın son durumu. Champlarda adam yok, dungeonlar bomboş, şehirlerde zaten adam bulamazsın. Pek adam kalmadı yani
  • ilk defa paralı olan bir oyun korsan serverlarına yenik düştü.Bakınız hybrid bakınız demise bakınız nebula.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.